Spiritualitatea este «Cenuşăreasa» epocii contemporane

 Fragment din lucrarea Un dosar complet al unei analize comparative: Este YOGA o sectă sau o cale spirituală? de Gregorian Bivolaru şi Monica Dascălu, în curs de apariţie la editura Shambala
 
 Motto: „Aproape în permanenţă de-a lungul istoriei, frica de manifestările creatoare geniale şi de stările mistice care au reprezentat anumite faţete intuitive ale experienţei umane au condus la campanii furibunde de «VÂNĂTOARE A VRĂJITOARELOR» care sunt mult prea numeroase şi reprezintă o ruşine pentru umanitate.”

În toate culturile tradiţionale, spiritualitatea juca un rol central. Dată fiind această filiaţie, am putea spune că spiritualitatea ar trebui să ocupe, în mod firesc, un loc central în viaţa fiecărei fiinţe umane. La modul esenţial vorbind, spiritualitatea ne ajută să înţelegem care este de fapt rostul existenţei noastre pe acest Pământ şi totodată ne oferă metode rapide şi adecvate pentru împlinirea acestui rost. Spiritualitatea ne ajută să descoperim şi să cunoaştem prin experienţă directă aspectele esenţiale ale fiinţei noastre, care sunt sufletul şi spiritul nemuritor. În acelaşi timp, spiritualitatea ne permite să înţelegem că dimensiunea tainică a vieţii noastre spirituale este cea mai importantă componentă a existenţei noastre. În cazul unei societăţi umane echilibrate şi „sănătoase”, ar trebui să fie acceptată ca firească şi valoroasă dimensiunea spirituală a vieţii umane (care este o necesitate umană fundamentală) şi, mai mult decât atât, societatea ar trebui să le ofere oamenilor diferite opţiuni în acest sens. 

În lumina profeţiilor care sunt consemnate în textul Apocalipsei, este oare posibil ca în viitorul apropiat să ne pierdem dreptul de a mai avea acces la spiritualitate?

Lumea plină de frământări şi contradicţii în care trăim este deocamdată foarte diferită de o lume ideală. Actualmente, spiritualitatea nu numai că este din ce în ce mai mult împinsă la graniţele anormalului, ci totodată se tinde către legiferarea ei, care vizează să o îngrădească şi să o limiteze. În societatea viitorului, ce este preconizată din umbră de Francmasoneria mondială, este posibil să ne aflăm în pericol de a ne pierde drepturile spirituale fundamentale. Aproape totul în jurul nostru indică, la ora actuală, acest declin, care în aparenţă este inexorabil. 
Vremurile înfricoşătoare despre care se vorbeşte în textul Apocalipsei încep deja să se profileze. Sinistrul număr satanic al Fiarei, 666, a fost deja implementat în secret de Francmasoneria mondială în cadrul codului cu bare. În viitorul apropiat, vom fi obligaţi să purtăm sub piele infernalul cip RFID, care le va permite siniştrilor temniceri din umbră pe care îi vor dresa francmasonii să ne influenţeze, prin sisteme radionice gigantice, cum este actuala instalaţie HAARP, pentru a ne manipula în permanenţă şi a ne controla orice mişcare. Statul fascist unic planetar se profilează deja, din ce în ce mai clar, pe zi ce trece. Aceasta va fi pentru planeta Pământ ceea ce se numeşte implementarea Noii Ordini Mondiale: un singur stat planetar de tip fascist, controlul poliţienesc total al fiinţelor umane, atât prin intermediul camerelor de luat vederi care vor fi pretutindeni, cât şi prin intermediul cipului RFID, pe care vom fi obligaţi să îl avem sub piele. 

Statul fascist pe care îl pregăteau naziştii în frunte cu Hitler va fi o dulce grădiniţă faţă de ceea ce ni se pregăteşte în viitorul apropiat. Dacă fiinţele umane vor continua să rămână în această stare de letargie, toate grozăviile care sunt descrise în Apocalipsă în ceea ce priveşte controlul absolut şi satanic al oamenilor se vor realiza în curând, pas cu pas, aşa cum este descris în textul profetic al Apocalipsei. Dacă privim cu atenţie în jurul nostru la măsurile restrictive care sunt dezlănţuite împotriva spiritualităţii, ne putem da seama cu uşurinţă că ne îndreptăm către o societate de tip fascist totalitar a unui stat unic fără graniţe, în care identitatea naţională a fiecărui popor va dispărea, iar preocupările spirituale vor fi în mod sălbatic reprimate. În statul unic planetar de tip fascist pe care îl vor aşa-zişii „iluminaţi” care reprezintă elita francmasoneriei mondiale, vom trăi într-o societate în care fiinţele umane ce vor avea preocupări spirituale vor fi excluse, marginalizate, condamnate, supuse la felurite presiuni sau, chiar mai rău, vor fi lipsite de toate drepturile cetăţeneşti.


A ne focaliza aspiraţiile către DUMNEZEU, a împărtăşi cu alte fiinţe umane experienţele spirituale extraordinare pe care le trăim, a ne desăvârşi ca fiinţe umane, a alege singuri în ce mod dorim să ne raportăm la DUMNEZEU, a urma o cale spirituală, a avea un Ghid spiritual – toate acestea ar trebui să fie şi să rămână nişte drepturi inviolabile ale fiinţelor umane. Cu toate acestea, anumite evenimente dramatice cu care ne-am confruntat aici în România (ne referim la atacurile vehemente, abuzive şi ilegale, ale autorităţilor române împotriva Şcolii de YOGA MISA) şi nenumărate situaţii similare care există în multe ţări de pe glob dovedesc deja faptul că într-un viitor apropiat se intenţionează scoaterea spiritualităţii în afara legii. Oricât de ridicol ar părea aceasta – căci cine îi poate, în fond, interzice lui DUMNEZEU să existe şi să se manifeste?! – un astfel de pericol este real şi deja sunt semne că în viitorul apropiat o să ne afecteze pe toţi şi pe fiecare dintre noi. Nu trebuie să pierdem din vedere că aici în România au existat antecedente alarmante, această ţară fiind singura de pe glob în care (pe vremea dictatorului Ceauşescu) YOGA fusese scoasă în mod tacit în afara legii. Practica sistemului YOGA în grup se pedepsea cu închisoarea în perioada de tristă amintire a regimului comunist al dictatorului Ceauşescu. 

Această îngrijorătoare tendinţă de control total ce a început să se exercite, atât asupra şcolilor de YOGA, cât şi asupra grupărilor spirituale, a început să se manifeste cam din anul 1995 şi se bazează atât pe o abilă şi vicleană manipulare a opiniei publice, cât şi pe campanii repetate, insistente şi persuasive de dezinformare a oamenilor. În paralel cu aceasta, se urmăreşte ca, încetul cu încetul, să se creeze un cadru legislativ care în viitorul apropiat va permite scoaterea în afara legii a oricărei organizaţii care are preocupări spirituale, iar într-o fază intermediară se va urmări supravegherea şi controlarea unor astfel de şcoli sau grupări. Toate acestea sunt posibile mai ales datorită faptului că în imensa majoritate a ţărilor de pe această planetă nu există la ora actuală o legislaţie clară referitoare la acest domeniu. Fie că vor sau nu aceasta, aproape toate şcolile de YOGA sau organizaţiile de factură spirituală pot fi încadrate în mod abuziv fie în categoria „noi mişcări religioase”, fie în categoria „minorităţi religioase”, aspect care le introduce aproape automat în categoria aşa-ziselor „secte”. În paralel cu toate acestea, se urmăreşte aproape fără încetare înfricoşarea fiinţelor umane de a aborda o cale spirituală sau de a începe să practice YOGA în cadrul unei şcoli de acest gen. 

La o analiză atentă a ceea ce se vehiculează prin mijloacele mass-media descoperim că secta satanică planetară care este Francmasoneria nu are niciodată de-a face cu niciun fel de critici, cu niciun fel de opoziţii, cu niciun fel de obstrucţii. Mai mult decât atât, printr-o uluitoare escamotare ce sare în ochi pentru un om inteligent care vede dincolo de aparenţe, Francmasoneria mondială nu este niciodată considerată sectă, nu este niciodată suspicionată, nu se emit niciun fel de bănuieli la adresa ei, ci din contră este lăudată, ridicată în slăvi şi, mai mult decât atât, în multe ţări  (inclusiv în România) este considerată ca fiind o grupare de „UTILITATE PUBLICĂ”. La întrebarea cum este posibil ca Francmasoneria să nu fie niciodată considerată sectă nicăieri pe această planetă la ora actuală, răspunsul este simplu: SECTA SATANICĂ PLANETARĂ A FRANCMASONERIEI MONDIALE ESTE ŞI RĂMÂNE PARADOXAL O SECTĂ CARE A REUŞIT DEJA SĂ PRINDĂ ŞI SĂ MENŢINĂ ÎN MREJELE EI INFERNALE ÎNTREAGA PLANETĂ.

La ora actuală, această sinistră sectă satanică are deja un guvern planetar supranumit „GUVERNUL NEGRU DIN UMBRĂ” care controlează aproape tot ceea ce se petrece pe această planetă. Toate mijloacele mass-media, aproape fără excepţie, precum şi cele mai importante bănci ale lumii, se află deja în mâinile elitei Francmasoneriei mondiale, ceea ce este uluitor. Una dintre extrem de puţinele publicaţii care nu sunt controlate de elita Francmasoneriei mondiale este revista NEXUS. În cazul în care doriţi să citiţi o revistă care nu este deloc controlată de Francmasonerie, citiţi revista NEXUS şi veţi descoperi adevăruri zguduitoare pe care niciuna dintre mijloacele mass-media importante de pe această planetă nu îndrăznesc să le expună. Număr de număr, revista NEXUS le aduce acelora care doresc să aibă acces la ştiri adevărate, informaţii valoroase complet necenzurate, care adeseori dezvăluie planurile sinistre ale elitei Francmasoneriei mondiale, ce se străduieşte din răsputeri să implementeze Noua Ordine Mondială care este de sorginte fascistă.

Ofensiva ce a fost dezlănţuită împotriva şcolilor de YOGA şi a grupărilor spirituale este aproape un fenomen global

Atacul violent anti-MISA, plin de abuzuri şi ilegalităţi, ce a fost declanşat de autorităţile române la comanda politică a fostului prim-ministru Adrian Năstase în 18 martie 2004, nu este un fenomen singular. La ora actuală, în multe ţări din lume se desfăşoară un sui-generis război generalizat împotriva şcolilor de YOGA mari, împotriva grupărilor spirituale autentice şi în astfel de situaţii abuzurile şi ilegalităţile flagrante predomină. Acelaşi gen de război a fost declanşat şi împotriva liderilor unor astfel de şcoli sau grupări spirituale. Scenariile se succed, copiate parcă la indigo şi cel mai adesea ele sunt uimitor de asemănătoare: violenţă, abuzuri flagrante, presiuni, ameninţări, ilegalităţi strigătoare la cer, marginalizare, defăimare, calomnii în serie. Refrenul e mereu acelaşi, fie că este vorba de călugării budişti, fie că este vorba de yoghinii polonezi, fie că este vorba de yoghinii italieni sau de yoghinii români. 

Atât în Orient, cât şi în Occident, atât în Europa, cât şi în Asia sau în America, atacurile îndârjite ale autorităţilor împotriva şcolilor de YOGA sau a grupărilor spirituale se încadrează în acelaşi tipar. La prima vedere pare greu de crezut, dar cu toate că este incredibil, ceea ce se petrece este totuşi adevărat. Aproape întotdeauna când sunt atacate astfel de şcoli de YOGA sau grupări spirituale se recurge la aceleaşi acuzaţii care ulterior se dovedesc că nu erau deloc fundamentate: droguri, deţinere de arme, orgii sexuale, spălarea creierului, traficul de carne vie, organizaţie paramilitară. Unii dintre voi vă veţi întreba de ce afirmăm că este vorba de o ofensivă sistematică împotriva şcolilor de YOGA mari şi a grupărilor spirituale. În cele ce urmează vom prezenta suficient de multe exemple edificatoare pentru a răspunde la această întrebare. Pentru început, subliniem că pretextul-paravan care este folosit ca un fel de permis de liberă trecere pentru agresarea, hărţuirea şi terorizarea grupărilor spirituale este întotdeauna acelaşi: SECTA. 
Unii dintre voi o să vă întrebaţi pe bună dreptate: oare de ce îşi dau autorităţile atâta osteneală împotriva unor oameni paşnici, în timp ce grupările mafiote sau grupurile de infractori cu adevărat periculoşi proliferează în voie, sub ochii noştri, ani de zile, fără ca autorităţile să mişte un deget?! Dincolo de această ciudăţenie care pare de neînţeles, răspunsul este simplu: grupările interlope, chiar dacă sunt în realitate foarte periculoase, nu deranjează de fapt elita Francmasoneriei care conduce din umbră destinele tuturor ţărilor în care s-au infiltrat până la cele mai înalte sfere ale puterii. În schimb, se ştie deja, din anumite documente secrete ale lojilor francmasonice, că în viziunea elitei francmasonice care la ora actuală conduce lumea din umbră, şcolile de YOGA şi grupările spirituale sunt unanim considerate ca fiind pentru ei foarte periculoase. 

Gândiţi-vă că dacă numai o sută de fiinţe umane care practică cu asiduitate YOGA ating un anumit nivel de transformare lăuntrică spirituală, un asemenea grup este aproape imposibil de manipulat şi de controlat. Mai mult decât atât, un astfel de grup care este imun la anumite influenţe psihotronice ce sunt exercitate la nivelul conştiinţei planetare prin intermediul sistemului HAARP poate să-i ajute şi pe alţi oameni să-şi trezească şi să-şi amplifice această stare de imunitate, care declanşează invulnerabilitate la astfel de energii psihotronice şi în felul acesta planurile satanice ale Francmasoneriei mondiale pot fi stopate sau chiar răsturnate cu uşurinţă. La ora actuală există sute de dovezi că instalaţiile HAARP sunt folosite într-un mod criminal pentru a declanşa cutremure de pământ acolo unde americanii doresc să declanşeze catastrofe, întocmai ca nişte sui-generis demiurgi satanici. În viziunea elitei francmasoneriei mondiale, astfel de fiinţe umane puternice şi invulnerabile la acest gen de energii psihotronice care îi paralizează pe ceilalţi şi îi aduc într-o stare de larvaritate, făcându-i să se comporte întocmai ca o turmă de oi ce sunt manipulate prin instalaţiile HAARP de la distanţă, sunt extrem de periculoase. 

Unul dintre motivele pentru care MISA este considerată de către elita Francmasoneriei mondiale ca fiind extrem de periculoasă pentru ei este acela că meditaţiile colective realizate în cadrul acestei şcoli de yoga înainte de alegerile din anul 2004 au contribuit la pierderea puterii de către Partidul Social Democrat (PSD). Adrian Năstase, pe atunci premier al României şi lider al PSD (şi totodată cel care a comandat politic acţiunile autorităţilor împotriva MISA în martie 2004), a pierdut alegerile prezidenţiale în decembrie 2004. Ulterior s-a aflat că Adrian Năstase era susţinut de masoneria americană, care printre alte resurse i-a pus la dispoziţie atunci şi instalaţia HAARP prin intermediul căreia s-a urmărit influenţarea rezultatului alegerilor din România, în favoarea lui Năstase. Cu toate acestea, Năstase nu a fost ales preşedinte şi acesta este până în prezent singurul caz cunoscut în care acţiunile machiavelice de influenţare a populaţiei cu ajutorul instalaţiei psihotronice HAARP au eşuat. 

În esenţă, dat fiind faptul că trezirea spirituală a fiinţei umane are drept scop trezirea şi dinamizarea anumitor energii tainice care îi conferă fiinţei umane o stare autentică de libertate şi invulnerabilitate, elita francmasonică mondială consideră că astfel de fenomene, care pot să aibă totodată un impact social foarte mare, sunt extrem de periculoase pentru planurile lor satanice criminale. În plus, practica atentă şi perseverentă a tehnicilor YOGA conduce fiinţa umană la eliberarea de condiţionări prosteşti, de dogme, de prejudecăţi aberante. În societatea aşa-zisă a Noii Ordini Mondiale pe care francmasonii au început deja să o pregătească, cei care guvernează lumea din umbră nu vor ca în viitor să mai existe astfel de fiinţe umane puternice spiritual, autonome, imune la anumite energii psihotronice paralizante, echilibrate, inteligente, care le pot ghici sinistrele lor planuri secrete pe care ei vor să le implementeze la nivel planetar până în anul 2050, care a fost stabilit anul triumfului lor deplin asupra fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. 

Pe francmasoni îi interesează să existe o populaţie nediferenţiată de fiinţe umane robotizate, care trebuie să se supună cu o docilitate extremă oricăror tehnici de manipulare şi control mental. Această populaţie a viitorului care va trăi în unicul stat planetar fascist al elitei Francmasoneriei mondiale vor alcătui o masă imensă de sclavi total supuşi care vor fi oricând dispuşi să servească interesele celor puţini, orgolioşi, cruzi şi vicleni care vor ţine în mână frâiele puterii la nivel planetar. Chiar dacă unii dintre voi veţi considera că aceste afirmaţii sunt nebuneşti sau incredibile, semnele şi dovezile că aceste planuri au fost deja implementate la nivel planetar şi se lucrează ca ele să fie extinse există deja la ora actuală şi pot fi descoperite cu uşurinţă de aceia care le caută. Actualmente, au ieşit la iveală zeci de mii de probe zguduitoare referitoare la faptul că prăbuşirea celor două clădiri zgârie-nori (în cadrul aşa-zisului atac terorist din 11 septembrie 2001) a fost în realitate pusă la cale şi coordonată cu viclenie din umbră de elita Francmasoneriei mondiale, prin intermediul guvernului negru din umbră care există la ora actuală în Statele Unite ale Americii. Sinistrul ţar al acestui guvern negru din umbră este multimiliardarul Rockefeller.

Citiţi şi:

Secta, un cuvânt capcană

Masoneria vrea să desfiinţeze spiritualitatea. Cum procedează?

Eroismul spiritual – una dintre calităţile esenţiale pe calea spirituală

yogaesoteric

20 septembrie 2012

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More