Ștafetă cu Tehnica Paratrăznetului, între 29 martie – 5 aprilie 2020

 

La inițiativa unui grup de practicanți yoga din Brașov, se va realiza o ștafetă cu Tehnica Paratrăznetului, timp de 7 zile și 7 nopți, la care pot participa toți cei care au inițierea în această tehnică. Ștafeta se va desfășura începând de duminică, 29 martie, ora 10:00, până duminică, 5 aprilie, ora 10:00.

Acțiunea spirituală va fi consacrată pentru „Protecția și ajutorarea ființelor umane de pretutindeni în această grea încercare și pentru solicitarea plină de umilință a manifestării Grației lui Dumnezeu Tatăl asupra noastră, a tuturor”.

Consacrarea se va face la unison duminică, 29 martie, în intervalul 09:55-10:00, iar de la ora 10:00 va începe realizarea tehnicii spirituale în ștafetă.

Tehnica Paratrăznetului va fi făcută de fiecare participant acasă timp de 35 sau 65 de minute, începând la ora fixă sau la și jumătate. Cei care doresc se pot alătura acestui grup, fie contactând organizatorii pe Telegram la nr. de telefon 0730 128 232, fie pur și simplu realizând tehnica în acest interval de timp.

 

yogaesoteric
28 martie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More