Stâlp al regimului băsist, declaraţii-șoc: DNA a distrus strategic clasa politică şi elitele României

 

Fostul greu pedelist Ioan Oltean a făcut afirmații stupefiante într-un interviu pentru revista QMagazine, după recenta clasare de către DNA a unui dosar în care era acuzat că a luat o mită uriașă în curtea unei biserici. Potrivit lui Oltean, stâlp solid al regimului Băsescu și parlamentar cu ștate foarte vechi, DNA a avut, la ordinul cuiva de sus, misiunea de distrugere a clasei politice, a mediului de afaceri și a intelectualității autohtone.

„A fost o strategie de distrugere a clasei politice românești. Eu nu am fost singurul persecutat politic. Dacă eram singurul, aș fi zis că a fost un incident. Justiția mai poate face erori neintenționate. Anii 2011-2015, chiar și 2016, au fost, însă, anii în care o clasă politică a fost distrusă. Astăzi nu o să mai vedeți în structura politică românească un om cu pregătire profesională solidă, realizată înainte de 1990.

A fost, cu siguranță, o directivă stabilită de cineva anume, ca oamenii politici cu demnitate, capacitate intelectuală și profesională, patrioți și adevărați lideri, să fie distruși.

Așa s-a petrecut și în cazul meu. Eram unul dintre cei mai vechi parlamentari din România. Aveam 22 de ani în Parlamentul României când s-a cerut arestarea mea. Eram președintele unei organizații județene foarte bune. Nu aveau nicio posibilitate de a mă scoate în afara sferei politice decât construindu-mi un dosar și introducându-mă în categoria «penalilor». Atunci am fost forțat să mă dau la o parte și să urmăresc să-mi apăr demnitatea în justiție.”

Oltean insistă în interviu pe ideea punerii pe picioare a unui sistem cu menirea distrugerii naționale, care nu s-a „ocupat” doar de politicieni, ci și de afaceriști, elita intelectualității, medici șamd:

„Un sistem care a distrus organizat tot ce era valoros în România. Nu aș vrea să dezvolt, pentru că aceasta presupune o dezbatere cu argumente, dar, la o analiză simplă a unui om care a trăit asemenea evenimente și care cunoaște evoluția și componența Parlamentului, ştiu cum au dispărut oamenii valoroși din politică. Am văzut apoi cum dispar marii investitori români de pe piața privată. Am observat cum a dispărut elita intelectualității, profesori universitari și medici foarte buni. Există trei categorii, cele mai importante: clasa politică, oamenii de afaceri și intelectualii din celelalte domenii de activitate. Restul este o masă de manevră pe care poți să o manipulezi cum vrei. Asta se petrece cu ceea ce vedem acum. În opinia mea, a fost o strategie pusă la punct foarte precis, pe care unii au aplicat-o.”

Cât despre DNA, Oltean nu ezită să puncteze: „Eu cred că a fost principalul instrument, dar nu este singurul. Nu aș vrea să le numesc pe celelalte.”


Citiţi şi:
Lista neagră de la DNA – Citiţi inventarul revoltător al achitărilor încasate de DNA în primele 5 luni ale anului
Rechizitoriu împotriva SRI – DNA
Un fenomen îngrijorător! Antiromânismul autohton

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More