Știați că… Există o sui-generis legătură dementă de sânge a unor actori cu Satana?

 

Încă de acum mult timp, opinia publică a asociat succesul unor actori cu un pact făcut de aceștia cu Satana. De curând, s-a demonstrat că această legătură nefastă este întru totul reală.

Actorul Christian Bale, care a câștigat anul acesta premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ceea ce a reușit până acum, aspect cel puțin bizar în opinia celor care au luat parte la ceremonie.

El a fost premiat pentru rolul din filmul biografic „Vice”, în care l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică. „Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul când a fost invitat pe scenă.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe rețeaua de socializare Twitter: „Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește ca și o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și faptul că talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, nu face decât să confirme aceasta. Trăiască Christian (joc de cuvinte, «christian» înseamnă în engleză și «creștin»)! Trăiască Satana!”

Actorul a mai fost felicitat de către Biserica lui Satan (organizație foarte populară în SUA) pentru „legendara” sa interpretare a rolului lui Batman în filmul „Dark Nightˮ realizat în anul 2008.


Citiţi şi:

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete 
Celebra cântăreață Lady Gaga a declarat de curând: «Regret că mi-am vândut sufletul forțelor întunecate (satanice) ale așa-zișilor iluminați» 

 

yogaesoteric
7 octombrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More