Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

Organizația LGBT+ Stonewall, principala organizație din Marea Britanie de lobby pentru „drepturile transsexualilor”, a produs un șoc în opinia publică susținând că încă de la vârsta de doi ani copiii „pot recunoaște dacă sunt transgenderi”, cerând „educație incluzivă și afirmativă” în școli, grădinițe și chiar creșe.

Stephanie Davies-Arai, directorul organizației Transgender Trend, creată de un grup de părinți care se opun ideologiei transgender în școli și sunt îngrijorați de creșterea, în Marea Britanie, a numărului de copii care suferă de afecțiunea „disforie de gen”, a criticat dur organizația LGBT+, spunând că aceasta „promovează abuzul asupra copiilor”.

Stonewall a cerut ca în creșe să fie implementată ideea că începând de la vârsta de doi ani copiii „își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația LGBT a distribuit pe rețelele de comunicare un articol intitulat „Copilul meu de 4 ani este neconform privind genul, dar creșa lui nu respectă acest aspect”.

Articolul, publicat pe Metro online, a fost scris de un bărbat trans anonim care susține că fiica lui crede că este băiat.

Stonewall a adăugat un comentariu în care spunea: „Cercetările sugerează că copiii de până la 2 ani își recunosc identitatea trans. Cu toate acestea, multe creșe și școli predau o înțelegere binară despre genul prestabilit. Educația afirmativă și incluzivă LGBTQ este crucială pentru bunăstarea tuturor copiilor!” Organizația vrea ca cei mici să fie învățați că „unele familii au două mame sau doi tați și că unii oameni sunt trans și non-binari”.

Postarea a provocat reacții de critică din partea mai multor utilizatori. De asemenea, Stephanie Davies-Arai, directorul organizației Transgender Trend, a atras atenția că se promovează abuzul asupra copiilor prin impunerea acestei ideologii extremiste și a cerut demararea unei anchete cu privire la activitatea Stonewall.

Este grăitor pentru credința ideologică extremă [promovată de] Stonewall că sexul biologic este considerat irelevant și felul în care se simte cineva îl face să fie fată sau băiat. Asta îi învățăm pe copiii noștri. De fapt, ceea ce fac ei este să susțină abuzul asupra copiilor, cu alte cuvinte, încurajează adulții să spună minciuni copiilor cu privire la realitatea fundamentală a sexului lor”, a declarat Davies-Arai, citată de Daily Mail.

Ea a accentuat că „este necesar să fie efectuată o anchetă urgentă cu privire la modul în care unei organizații cu această ideologie extremă i s-a permis să influențeze școlile”.

Recent a ieșit la iveală faptul că organismele publice au alocat Stonewall, timp de 18 luni, subvenții de 1,25 milioane de lire sterline, din banii contribuabililor.

Aceste subvenții s-au adăugat sumelor considerabile plătite sub formă de cotizații de sectorul public pentru controversatul program al Stonewall „Diversity Champions” („Campionii diversității”), care are scopul de a promova „egalitatea la locul de muncă”, dar care inițiază și diferite acțiuni în școli.

Mai multe departamente guvernamentale și instituții publice s-au retras ulterior din program din cauza îngrijorărilor legate de agenda organizației privind „drepturile trans”.

De asemenea, medicilor britanici li s-a recomandat să renunțe la „titlurile de gen” și să nu se adreseze pacienților cu „domnule” sau „doamnă” în sălile de așteptare și, de asemenea, să poarte insigne cu pronume cum ar fi „ei”, „ea” sau „el” pentru a fi mai „incluzivi” și pentru ca pacienții să se simtă „în largul lor”.

Recomandările au fost făcute la o conferință a medicilor generaliști la Royal College din Londra, în timpul unei discuții despre cum să fie făcute operațiile „mai incluzive” pentru comunitatea LGBT+, potrivit Daily Mail.

Alte sugestii s-au referit la afișarea în cabinete de steaguri LGBT+ și înființarea mai multor „băi neutre” din punct de vedere al genului.

Citiți și:
Marea Britanie | Lovituri în plin încasate de ideologia LGBT: Statul închide cea mai mare clinică pentru schimbarea genului la copii
Franța va înființa funcția de ambasador pentru afacerile LGBT

 

yogaesoteric
4 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More