STS și-a luat țara înapoi! Primele rezultate ale prezidențialelor din toamnă!

 

Ceea ce vedem aici, panouri electorale pentru Iohannis și Dăncilă nu există, de fapt. Campania nu a început, știm sigur. Abia în octombrie va fi cazul. Ceea ce vedem, reprezintă doar niște comunicări pe care cei mai importanți oameni ai țării, președintele și prim-ministrul, vor să le facă.

Bunăoară, președintele ne comunică faptul că vrea să trăiască într-o țară normală, deși e greu de înțeles de ce se chinuie atunci să transforme România în balamuc. Nu știm nici cine a avut banii necesari pentru panourile ce străbat țara de la nord la sud și de la est la vest. Țucu-i normalitatea de să-i zboare fulgii!

Dăncilă vrea să fie alături de fiecare român, iar noi o înțelegem… E evident că nici pomeneală să fi intrat în campanie electorală! Absurd! Vrea doar să ne informeze că este muncitor calificat și că, dacă vrea careva să-și pună o gresie, o faianță, ea poate da o mână de ajutor. Altminteri, mai mult ca sigur că nu răspunde la ilegalitatea prezidențială cu o ilegalitate guvernamentală. La fel, habar nu avem dacă panotajul e al PSD sau dacă doamna Dăncilă a dorit să se vadă îmbrățişându-se pe fiecare bloc.

Situația este cu atât mai absurdă cu cât știm deja rezultatul votului! A câștigat Iohannis! Restul, „turiștii” din campanie, mama Dolores din America, Cumpănașu, actorul, patriotul, apevistul, Cataramă, Funar, omul cu usturoiul – Neamțu, intelectualul și diplomatul PMP, Matrix, Giumbix, fel și fel de forme de viață electorală, par absolut inutile în peisaj.

Pentru cei care n-au auzit, există HG 631/2019, publicată în Monitorul Oficial, prin care STS-ului i se reconsfințesc atribuțiile electorale de către actualul guvern. Actul e semnat de Dăncilă, Fifor, Teodorovici, alții la fel de importanți, iar STS-ul primește tabletele și softul (la fel de neverificate) ca să decidă asupra alegerilor. În mod straniu, România e singura țară europeană în care un serviciu secret (sau poate mai multe!) are/au atribuții electorale.

Cum ar veni, nimic nu mișcă fără STS! O curiozitate care ar mai rămâne este dacă STS-ul îl va băga sau nu pe Kelemen Hunor în turul doi? Nu de alta, dar ar fi o bună oportunitate să ne „demonstreze” că oltenii chiar votează pe rupte cu UDMR-ul, unde mai lași că ar fi și extrem de haios! Tot se zicea că alegerile din România vor să stabilească cu cine guvernează UDMR. Acum, am putea vedea și cu cine intră Hunor în al doilea tur. Dar, rămâne de văzut dacă au atâta minte…

Sigur, am mai putea să ne hlizim un pic legat de cum se gândea „Veorica” la refacerea softului de către STS sau alte asemenea, în schimb, hai să vedem ceva și mai hazliu! Anume, faptul că diferența dintre cifrele Autorității Electorale și ale Institutului Național de Statistică arată o „mică” discrepanță de 2,4 milioane de cetățeni. Un fleac! Nu stăm noi în 2,4 milioane de voturi! La fel de hazlie a fost și remarca despre diaspora alcătuită din 9,7 milioane de cetățeni – credit Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero!

Așadar, cu 12,4 milioane de voturi în aer, orice om zdravăn la minte înțelege că jocurile au fost deja făcute, cel puțin un serviciu secret se ocupă ca să fie bine făcute! Vor fi trei zile de paranghelie electorală diasporeză, în condițiile în care Autoritatea Electorală se plânge deja că abia dacă poate organiza zece secții de vot pe baza numărului românilor din străinătate care au binevoit să se înscrie pentru votul de la prezidențiale. Va fi circ! Va fi frumos! Munți de popcorn! Dacă ar avea un pic de milă de populația țării, STS și restul serviciilor ar putea organiza o mică ceremonie, cu multe cașchete, niște apă plată și câteva platouri pentru pișcotarii de la Cotroceni, urmând să-l declare pe Iohannis câștigător, fără să mai aruncăm banii aiurea.

Sigur că s-ar opri Star Trek-ul pe cer! Ăia micii ar face un pic de spumițe și le-ar trece.


Citiţi şi:

România – câmpul de luptă al serviciilor secrete străine

SRI – cea mai mare amenințare la adresa siguranței naționale a României!

Dezvăluirile uimitoare ale unui fost ofiţer SRI

 

yogaesoteric
22 septembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More