SUA: Food and Drug Administration publică dovezi ce arată că vaccinul DTP poate cauza autism

 

Agenția de administrare a alimentelor și medicamentelor (FDA) a publicat dovezi concludente pe site-ul lor precum că vaccinul DTP poate cauza autism. Potrivit documentului online denumit Biologics Blood Vaccines al FDA, un producător de vaccinuri recunoaște în prospect că vaccinurile pot cauza autism, ca una din multele reacții adverse.

Între timp, documentul respectiv a fost scos de pe website-ul FDA, dar îl puteți descărca de aici; citiți de la pag. 6 la 11. 

Reacțiile adverse raportate după aprobarea folosirii vaccinului Tripedia (DTP) includ: purpura trombocitopenică idiopatică (coagulare a sângelui), moarte subită, reacții anafilactice, celulitis (este o boală a pielii), autism, convulsii, encefalită, hipotonie (scăderea tonusului și controlului mușchilor), neuropatie, somnolență sau apnee. Reacțiile au fost incluse în această listă datorită gravității și frecvenței de apariție raportate. Deoarece raportarea se face voluntar de la o populație de mărime incertă, nu este posibil de estimat frecvența și cauza în relație cu vaccinul Tripedia.

 

Vaccinul este produs de BIKEN – The Research Foundation for Microbial Diseases of Osaka University, Japonia, sub licență SUA, și este combinat cu toxoidele difterică și tetanică produse de Sanofi Pasteur Inc. Vaccinul Tripedia este combinat, etichetat, ambalat și vândut de Sanofi Pasteur Inc.

Ce anume conține Tripedia de interacționează cu chimia neurologică a creierului?

Potrivit prospectului, printre ingredientele vaccinului se numără: extract bovin, formaldehidă folosită pentru a inactiva microorganisme, sulfat de amoniu, sulfat de aluminiu și potasiu și două medii de cultură: mediul Mueller și Miler și mediul Stainer – Scholte modificat.

Mediul Mueller și Miller conține: glucoză, clorură de sodiu, fosfat de sodiu dibazic, monopotasiu, fosfat, sulfat de magneziu hidrat, sulfat feros heptahidrat, clorhidrat cisteină, clorhidrat tirosin, clorhidrat uracil, Ca-pantotenat în etanol, tiamină în etanol, clorhidrat de piridoxină în etanol, riboflavină în etanol, biotină în etanol, hidroxid de sodiu, carne de vacă degresată și apă distilată, soluție de cazeină (proteină din lapte). În principiu este un amestec de zahăr, sare, aminoacizi, vitamine și minerale.

Mediul Stainer-Scholte are următoarele ingrediente: tri-clorhidrat, bază tris, glutamat (sare monosodică) – MSG, prolină, sare, fosfat monopotasiu, clorură de potasiu, clorură de magneziu, clorură de calciu, sulfat feros, acid ascorbic, niacină, glutation.

Prospectul spune că nu conține conservanți dar conține timerosal (derivat al mercurului – până la 0,3 micrograme de mercur/doză) din procesul de fabricație. Fiecare 0,5 ml de doză conține de asemenea nu mai mult de 0,170 mg de aluminiu și nu mai mult de 100 micrograme (0,02%) formaldehidă reziduală. Vaccinul mai conține gelatină și polisorbat 80 (compus sintetic alimentar emulsificator) ce sunt folosite în producerea concentratului tusei convulsive.

„Cauza probabilă” a reacțiilor adverse se datorează următoarelor ingrediente: caseină, la care unii copii sunt alergici; MSG – o excitotoxină; timerosal-etil mercur; aluminiu; formaldehidă; gelatină; și polisorbat 80.

S-ar putea să vă întrebați de ce doctorii nu spun nimic despre riscurile vaccinului DTP? Mulți dintre noi ne întrebăm asta! Poate pentru că nu le convine să știm despre riscurile acestor vaccinuri, pentru a putea continua cu avalanșa de așa-zise imunizări.

Majoritatea vaccinurilor aprobate pentru copii și bebeluși conțin multe dintre ingredientele menționate mai sus!

Este timpul să fie stopată actuala politică agresivă de vaccinare, pentru a opri ravagiile pe care epidemia de autism le produce, lipsindu-i pe copii de o viață împlinită, ruinând emoțional, financiar și fizic familiile până la punctul la care părinții ajung la divorț din pricina stresului provocat de ASD (Autistic Spectrum Disorder).

Este timpul să fie recunoscute public de autorități și de media toate bolile pe care le provoacă vaccinurile. Cei care încă mai au dubii, să verifice rapoartele VAERS ale CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA) și despăgubirile plătite de HHS/HRSA (agenții ale ministerului sănătății din SUA). Potrivit unui raport publicat pe 1 martie 2017, de Ministerul Sănătății din SUA, din 1989 până în 2017 s-au plătit despăgubiri în valoare de 3.363.282.409 dolari pentru victimele reacțiilor adverse postvaccin.


Citiți și:

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Dr. Stefan Lanka – Autism provocat prin vaccinare (I)

CDC este forţat să recunoască despre faptul că, deși ştia că adjuvanţii toxici din vaccinuri provoacă autism, tot a impus vaccinările la copii!

 

yogaesoteric
27 iulie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More