Sub istorie! O alunecare a societății spre cădere, spre mutilarea persoanei…

 

Educația sexuală prezentată ca „Educație sanitară” este un fel de lup îmbrăcat în blană de oaie. Orice om neinformat va crede că nu e rău să-și lase odrasla să afle informații sanitare care-i vor fi de folos în viață. Problema este că, în afară de adâncimile vulvei și anusului sau despre înălțimile penisului, altceva nu vor învăța. Este o alunecare a societății spre cădere, spre mutilarea persoanei.

Chiar dacă unii dintre copii nu vor participa la respectivele cursuri, este limpede că informațiile circulă și, dată fiind „atractivitatea” subiectului, temele respectivelor cursuri îi vor influența și pe cei care nu participă la ele. Astfel încât o „securizare” nu va fi eficientă decât atunci când școli întregi vor refuza „noua materie”. E greu de crezut că se va petrece asta, mai ales că directorilor li se vor trasa sarcini clare de impunere a materiei. Doar e vorba de ideologia noii lumi!

În aceeași direcție vine și o altă lege, cea a vaccinării obligatorii. PSD este inițiator al legii, iar PNL o susține. Ca să nu mai vorbim despre oportunitatea pe care legea o oferă guvernanților, aceea de-a o pune de-o șpagă masivă în toamnă, când Sică vrea să vaccineze tot ce mișcă împotriva virusului gripal. Știți care-i justificarea imbecilului? Cică dacă se știe că tot poporul e vaccinat, cel care va face gripă se va ști clar că are COVID-19 și va putea fi izolat. Înțelegeți mostra de gândire? Apoi, din nou, va apărea vaccinul de COVID-19 și, dincolo de business, Sică va genera o nouă campanie de „marcare” a ovinelor. Și tot așa.

Nu fac parte dintre antivacciniști. Sunt însă sensibil la încălcarea dreptului meu de a alege suveran ceea ce fac cu propriul trup. Nu vreau să-mi impună cineva o anumită intervenție medicală. Dacă vreau o fac, dacă nu, nu! E libertatea mea de a lua decizii în ceea ce privește sănătatea proprie. Dacă, spre exemplu, în privința unor boli grave ar putea exista justificarea unui vaccin, în privința bolilor banale este pur şi simplu excesiv. Mai ales în condițiile în care, din retorica utilizată, transpare limpede că întreaga operațiune e una menită a ne jecmăni și, în același timp, de a ne face dependenți de o nouă tâmpenie.

Nu știu câți ați experimentat vaccinarea antigripală. Știu câteva exemple care mi-au povestit un pattern ciudat: în anul în care te vaccinezi prima dată totul pare OK, în anul următor la fel, după care rezultatele sunt discutabile. Problema gravă se constată însă în anul în care nu-ți mai faci vaccinul. Practic nu mai poți ieși din casă fără să te îmbolnăvești, mai ceva decât copiii care intră prima dată în comunitate.
De ce se petrece asta? E limpede că avem de-a face cu o lenevire a sistemului imunitar. Ceva similar celor care, pentru orice calcul banal, scot calculatorul din buzunar întrucât creierul li s-a lenevit și e incapabil să mai facă respectivele calcule.

Nu mai insist întrucât cred că înțelegeți ce-am avut de spus. Vă mai amintesc doar că diferența dintre învinși și învingători este dată de capacitatea popoarelor de a găsi coeziunea atunci când sunt amenințate. Noi suntem permanent călcați în picioare, dezbinați și decimaţi de treizeci de ani, iar de coeziune nici nu poate fi vorba. Un vierme infect pe care-l avem în noi ne face să alegem de fiecare dată să fim conduși de cei care ne sunt călăi.

Mă tot confrunt cu comentatori care-mi cer soluții sau care întreabă cu disperare „ce-i de făcut?”. Păi dacă în fața unor asemenea amenințări rămâi dezarmat cerând soluții de la alții, fără să știi instinctual ce-i de făcut, oare asta nu spune multe despre tine? Și oare nu ne indică motivele pentru care suntem, iată, din nou călcați de istorie, tăvăliți în glod de succesiunea evenimentelor? Gândiți-vă bine la asta!

Autor: Dan Diaconu


Citiţi şi:

Edward Snowden: «Un virus e dăunător, dar interzicerea drepturilor este fatală»

«E o criză profundă a omului modern, care nu mai ştie de unde vine şi spre ce merge»

 

yogaesoteric
19 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More