Suedia sub teroarea imigranților. Polițist suedez acuză: «Şcolile noastre sunt în haos, sistemul de sănătate este un infern, poliția este distrusă»

 

Ofițerul de poliție suedez Peter Springare este cercetat pentru incitare la ură rasială după ce a făcut dezvăluiri pe Facebook despre rata de criminalitate a imigranților.

La începutul lui februarie 2017 au provocat furori pe internet dezvăluirile polițistului Peter Springare din orășelul suedez Őrebro. Acesta, aflat cu puțin înainte de pensionare, a decis să rupă tăcerea despre teroarea creată de numărul mare de imigranți primiți în ultimii ani în Suedia și despre riscurile meseriei de polițist.

Iată prima sa postare:
„Doamne, cât sunt de obosit. Ceea ce am să scriu nu este corect politic, dar puțin îmi pasă.

Ceea ce eu am să vă dezvălui vouă, contribuabililor, funcționarii de stat nu au dreptul să dezvăluie și riscă să-și piardă slujbele, să-și ruineze carierele și să-și piardă veniturile. Și totuși este adevărat.

Dar mie nu-mi pasă, pentru că am să ies în curând la pensie după 47 de ani de serviciu. Începând de astăzi, în fiecare zi, vă voi povesti cu lux de amănunte infracțiunile și delictele grave cu care mă confrunt ca polițist în Örebro. Nu va semăna deloc cu percepția pe care stângiștii o prezintă publicului.

Pensionarii noștri sunt descurajați, școlile noastre sunt în haos, sistemul de sănătate este un infern, poliția a fost complet distrusă etc.Toată lumea o știe, dar nimeni nu îndrăznește să o spună, nici să confirme, pentru că Suedia și-a creat mitul minunatei societăți asimilatoare supreme, care este avanpostul corectitudinii politice într-o lume care nu mai funcționează și se înclină în fața distrugerilor provocate de acte în numele unei religii.”

Citiţi şi:

Realitatea violentă a Suediei a spart imaginea cosmetizată

Suedia: Imigranții se căsătoresc cu copii pentru a beneficia de pașapoartele UE

Sinuciderea «celei mai generoase naţiuni de pe Pământ»

 

yogaesoteric
18 noiembrie 219


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More