Tabăra de Ayurveda 2021, online, 21-24 iulie și 6-9 octombrie

Având în vedere situația din acest an, Tabăra de Ayurveda 2021 se va desfăşura în sistemul la distanță, online, în două etape, în perioadele 21-24 iulie și 6-9 octombrie.

Pentru înscriere sunt necesare:

 • Formular de înscriere, într-una dintre cele trei variante disponibile (word, pdf, sau pdf editabil)
 • Contribuția de participare – 150 RON pentru ambele etape. Detalii mai jos.

Formularul completat, alături de copia documentului de plată, vor fi trimise la adresa ayusgrup@gmail.com. Participanții sunt rugați să indice în corpul e-mailului numele complet (de preferință prenumele urmat de numele de familie), sau indicativul pe care îl vor folosi în aplicația Zoom.

Perioada de înscriere: 14-20 iulie 2021.

Alte precizări:

În formularul de înscriere se va completa numele și prenumele, adresa de e-mail folosită pentru primirea materialelor în format electronic și a link-urilor de acces, o adresă poștală valabilă (pentru trimiterea materialelor de tabără prin curier poștal) și un număr de telefon. După validarea înscrierii, fiecare participant va primi prin curier, la adresa indicată în formular, un plic cu materiale pentru tabără, și prin e-mail o serie de precizări legate de program și de participarea la tabără. Pe întreaga durată a celor două etape ale taberei comunicarea aspectelor organizatorice se va face prin e-mail, iar eventualele întrebări vor putea fi adresate organizatorilor la adresa ayusgrup@gmail.com.

Contribuția de participare poate fi achitată în perioada 14-20 iulie 2021 prin transfer în contul Ayus Grup indicat în fișa de înscriere, RO86INGB0000999902964556, cu mențiunea „TA21-E1-E2”. Pentru cei care optează să participe doar la etapa 1, contribuția este de 85 RON, și poate fi achitată până la 20 iulie 2021, cu mențiunea „TA21-E1”. Pentru participanții care optează să participe doar la etapa 2, contribuția este de 125 RON și poate fi achitată până la 18 august 2021 pentru România și până la 08 august 2021 pentru alte țări, cu mențiunea „TA21-E2”.

Contribuția de participare poate fi achitată și la centrele administrative locale, doar în perioada 14-20 iulie 2021. Copia chitanței va fi trimisă prin e-mail în perioada indicată.

Materialele necesare etapei a doua a Taberei de Ayurveda 2021 vor fi transmise fiecărui participant prin curier, în perioada 01 august 2021 – 20 septembrie 2021. Pentru participanții din România, trimiterea prin curier va fi realizată în mod gratuit. Pentru participanții din alte țări, eventualele costuri suplimentare de curierat vor fi comunicate fiecăruia în parte, în funcție de costurile implicate de trimiterea poștală respectivă.

Lectorii de Ayurveda care își desfășoară activitatea în cadrul AMN-România vor putea participa la tabără în condițiile comunicate în cadrul întâlnirilor periodice ale lectorilor.

Programul detaliat al Taberei de Ayurveda 2021 și alte informații organizatorice importante vor fi transmise fiecărui participant în parte, după validarea înscrierii.

Participarea este deschisă tuturor curanților de Ayurveda, dar și cursanților yoga din cadrul școlii noastre care nu sunt înscriși la cursurile de Ayurveda.

 

yogaesoteric
17 iulie 2021

 

2 Comentarii
 1. Costel spune

  E corectă adresă de mail ayusgrup@gmail.com., adică punctul de după com e corect?Când încerc să trimit nu se validează.

  1. Kulananda spune

   Adresa corecta este fara punctul de la final, acela doar marcheaza incheierea propozitiei.
   ayusgrup@gmail.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More