Tabără de KALACHAKRA TANTRA, 12-19 iulie 2015


 
În perioada 12-19 iulie 2015, la Lepșa, județul Vrancea, va avea loc Tabăra de KALACHAKRA TANTRA, cu susținerea Ghidului nostru Spiritual.
 
În cadrul acestei tabere se vor prezenta mai multe forme de PHO-WA (tehnica tibetană de proiecție a conștiinței) și anumite procedee de proiecție subtilă în Lumea SHAMBALA-ei. De asemenea, se va relua inițierea în MANTRA de comuniune cu Lumea SHAMBALA-ei, pe bază de selecție.
 
Sunt invitați să participe cursanții yoga de la anul 9 de yoga în sus (care au primit inițierea inclusiv în MANTRA de comuniune cu VAJRASATTVA).
 
Pentru înscriere se vor aduce la Bibliotecă, până pe 15 iunie, două fotografii tip tabără, rezultatul analizelor HIV și VDRL și taxa aferentă. (Programul la Bibliotecă-Fișe este următorul: luni, 12.00-17.50; marți-joi, 12.00-20.00; vineri, 12.00-17.00.)
 
Numărul de locuri este limitat și se va face o selecție pe baza fotografiilor depuse pentru înscriere.
 
Cazarea este gratuită, condițiile fiind rustice. La cabană nu este curent electric, iar aprovizionarea cu apă se face direct de la izvor sau din râul din apropiere. Este necesar să vă aduceți lenjerie de pat și sac de dormit, minim un pet pentru apă, lanternă, caserole și tacâmuri pentru servirea mesei, izopren pentru ASANA-e în aer liber.
 
La Lepșa se poate ajunge cu microbuzul, din Focșani.
 
Informații suplimentare la numerele de telefon: 0721 317 571 și 0726 628 447.
 
 
 
yogaesoteric
25 mai 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More