Tabăra de muzică ezoterică şi muzicoterapie – Braşov 2015

Tabăra de muzică ezoterică şi muzicoterapie va avea loc la Braşov, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2015, la Centrul de evenimente „Lux Divina”.
Tabăra se adresează celor care aspiră să se transforme rapid în sens benefic și să cunoască anumite taine spirituale care le pot transforma viaţa.

Vor fi oferite anumite inițieri inedite prin intermediul cărora pot fi identificate cauzele unor probleme grave cu care mulți oameni se confruntă – de ce sunt încă nefericit și sufăr?, de ce nu am succes în planul material şi în cel relational?, de ce practica mea spirituală nu este eficientă? – și care oferă soluții vibrațional sonore pentru rezolvarea acestor probleme.
Vor fi prezentate anumite aspecte ezoterice despre rezonanţă, vibraţie, muzică şi sunete şi legătura nebănuită dintre ele.

Programul taberei mai include:
– procedee practice de reechilibrare energetică pe toate nivelurile ființei;
– prezentarea unor metode speciale secrete prin care poate fi accesată cu uşurinţă inspiraţia Divină, fie ea muzicală sau în orice alt domeniu, pentru a găsi cele mai eficiente soluţii, inclusiv la încercările cu care vă puteți confrunta;
– spectacole de muzică sacră;
– diagnosticări astrologice personalizate, prin tragere la sorţi.

Pentru a avea acces la inițieri, este necesar să fiți prezenți încă de la începutul taberei – sâmbătă, 28 noiembrie 2015, de la ora 10.00. (Cei care vin mai târziu nu vor mai putea participa la inițieri.)
     
Termenul limită de înscriere: 22 noiembrie 2015.
Este necesar să vă aduceţi o pătură (sau izopren), și să aveţi un trening sau haine comode pentru partea practică.

Mai multe informaţii la telefon 0744 458 509 și e-mail tabarademuzicaezoterica@yahoo.com.


yogaesoteric
10 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More