Tabăra de revelare a Sinelui divin (ATMAN) – Brașov, 2016-2017

 

Tabăra de revelare a Sinelui divin (ATMAN) se va desfășura în perioada 28 decembrie 2016 – 3 ianuarie 2017, la Brașov, la Centrul de evenimente „Lux Divina”.

În cadrul acestei tabere, care va beneficia de susținerea spirituală telepatică a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, vor fi oferite și exemplificate, din perspectiva unică a supramentalului, atât metoda fundamentală de revelare a Sinelui divin esență (ATMAN) prin introspecție meditativă, cât și o excepțională modalitate secretă de revelare a Sinelui prin intermediul experienței estetice sublime ce este declanșată de arta inițiatică sau divin inspirată, precum și alte aspecte practice și inițiatice deosebit de importante.

Înscrierile se fac în perioada luni, 14 noiembrie – miercuri, 30 noiembrie 2016, la Bibliotecă-Fișe, după următorul program: luni: 12.00-17.50, marți-joi: 12.00-19.00, vineri: 12.00-18.00. Sau direct la Brașov.

Pentru înscriere sunt necesare două fotografii tip tabără recente (făcute după data de 10 septembrie 2016), taxa de participare, analize HIV și VDRL valabile și costurile aferente pentru cazare și masă (dacă optați pentru acestea).
Atenţie! Nu se vor face înscrieri pentru masă direct la Braşov!
Cursanţii din provincie se pot înscrie prin intermediul instructorilor.

Informaţii suplimentare la telefon 021 42 42 369 sau e-mail sineatman2016@gmail.com.

„Ansamblul unic de informații și procedee inițiatice secrete, oferit în cadrul acestei tabere spirituale, este menit să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată ușor accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, Atman. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv spiritual foarte greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin accesibilă pe baza unei ghidări și impulsionări spirituale adecvate.

Într-adevăr, revelarea Sinelui divin nu este, așa cum sublinia marele înțelept și eliberat Ramana Maharishi, ceva foarte departe de noi, ceva aproape intangibil pentru nivelul nostru actual de conștiință. Dimpotrivă, Sinele divin și nemuritor (Atman) este însăși esența ființei și conștiinței noastre, de aceea el ne este în realitate întotdeauna accesibil. Numai o anumită formă de ignoranță ne împiedică să realizăm chiar acum acest adevăr inițiatic fundamental. De aceea, atunci când, datorită unei practici adecvate și competent ghidate și asistate, această ignoranță este îndepărtată (chiar și pentru o foarte scurtă perioadă de timp), ne vom descoperi într-un mod extatic această esență ultimă a ființei, care este chiar Inima noastră divină, eternă și imuabilă. Atunci, menționează toți marii yoghini și realizați spiritual ai acestei planete, practicile yoghine obișnuite, cum ar fi posturile corporale (asana), tehnicile de modulare a suflului subtil respirator (pranayama) sau chiar diferitele procedee de concentrare mentală ori de meditație (dharana, dhyana) devin ceva secundar, în comparație cu realizarea permanentă a Sinelui.

Inițierea în ansamblul unic de aspecte ezoterice care vor fi revelate în cadrul acestei tabere spirituale vă va oferi tuturor anumite modalități de o extraordinară eficiență pentru accederea – dincolo de orice explicații, descrieri sau înțelegeri intelectuale ori intuitive – la realitatea divină fundamentală a Sinelui etern și absolut, Atman, precum și la permanentizarea gradată a acestei realizări chiar în viața de zi cu zi.”

Nicolae Catrina, coordonatorul Taberei de revelare a Sinelui

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More