Tabăra Nova Stelar, ediția 2023, 19-22 octombrie, Costinești

Vă invităm cu o imensă bucurie, dar și cu entuziasm să participați cu toții la tabăra NOVA STELAR, ce va fi organizată în direct la Costinești,  tabără în cadrul căreia vom aspira  să trezim și să aprofundăm totodată într-o manieră gradată, plenară, comuniunea rodnică, transformatoare lăuntric, cu membrii Supremului Consiliu Galactic, dar și cu anumite civilizații extraterestre benefice care sunt deja extrem de avansate din punct de vedere spiritual. Această tabără este considerată de Ghidul nostru spiritual ca fiind binevenită și adecvată.

În cadrul acestei tabere, vom urmări să continuăm aprofundarea, cu multă aspirație spirituală, a tehnicilor și procedeelor spirituale ezoterice revelate în cadrul webinarului Nova Stelar (2022) și, în plus, vom beneficia împreună de noi revelații excepționale referitoare la civilizațiile extraterestre benefice foarte  evoluate spiritual. În curând va fi anunțată și tematica exactă a acestei tabere. Vă așteptăm cu entuziasm și bucurie!

UNDE? – la Costinești, dar totodată și în imensul spațiu cosmic galactic!
CÂND? – 19-22 octombrie 2023, de joi seara până duminică seara.
CUM? – Exprimând, toți cei care vom fi inspirați să participăm, o considerabilă aspirație spirituală, înscriindu-ne din timp pentru a participa în mod activ la această tabară ce va conține unele surprize minunate.

Detalii organizatorice

Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (faţă și semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 01 iunie 2023). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au modificat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.

Înscrierile se fac în perioada 19 septembrie – 12 octombrie 2023 la Bibliotecă (program Bibliotecă Fișe – luni: 12:00-18, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00).

Contribuția de participare este de 220 lei pentru cursanții din Romania și de 50 euro pentru cursanții din străinătate.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Cursanții care participă la curs în alte țări decât România pot trimite în plic sigilat la Bibliotecă-Fișe, printr-o altă persoană care vine în România, sau se pot înscrie în tabără direct la Costinești în data de 19 octombrie 2023.

 

yogaesoteric
31 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More