Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?

Flirtul este arta de a fi seducător şi irezistibil, de a recurge cu subtilitate la un întreg arsenal de priviri insistente, aluzii fine şi gesturi semnificative. De fapt, este un comportament foarte incitant camuflat sub o aparentă inocenţă. Un joc plăcut în care regăseşti o infinitate de nuanţe: un zâmbet îmbietor, o privire senzuală aruncată în treacăt, mâna trecută cu dezinvoltură prin păr, dezgolirea ostentativă a coapsei, un Ah! etc., etc, etc.

A şti să foloseşti un limbaj jucăuş sau expresii cu două înţelesuri, ca şi a privi îndelung spre celălalt, sau a face un gest abia sugerat, discret, toate vă pot atrage brusc într-o lume comună în care sunteţi doar voi doi, chiar şi numai pentru fracţiuni de secundă (dar unele dintre cele mai lungi secunde!).

Flirtul este un mod de a fi mereu plin de viaţă şi atrăgător. El nu ia sfârşit odată ce ţi-ai întâlnit persoana iubită. Flirtează mereu! Altfel o va face altcineva în locul tău. Totul este un joc subtil şi încântător, un mod amuzant de a spune în glumă: „Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?“ Aceasta, fireşte, în funcţie de reacţia celuilalt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More