Teribilul avertisment făcut de Charles De Gaulle acum 55 de ani


„Credeţi că populaţia Franţei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 şi poimâine 40 de milioane?”


Reproducem mai jos un discurs pe care Charles De Gaulle, preşedinte al Franței la acea vreme, l-a susținut spre sfârșitul războiului franco-algerian (1954-1962):

„Este foarte bine că există francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arată că Franţa este deschisă tuturor raselor şi că are o vocaţie universală. Dar, cu condiţia ca ei să rămână o mică minoritate. Dacă nu, Franţa nu va mai fi Franţa.

Suntem totuşi, înainte de toate, un popor european de rasă albă, de cultură greco-latină şi de religie creştină. Să nu veniţi să povestiţi basme. Musulmanii? V-aţi dus să-i vedeţi? I-aţi privit cu turbanele şi djelada-urile lor? Vedeţi bine că nu sunt francezi. Cei care propovăduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar dacă sunt foarte savanţi. Încercaţi să integraţi uleiul şi oţetul, agitaţi sticla şi după o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii – francezi.

Credeţi că populaţia Franţei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 de milioane şi poimâine 40 de milioane? Dacă noi facem integrarea (Franţa cu Algeria), dacă toţi arabii şi berberii din Algeria vor fi consideraţi francezi, cum îi vom împiedica noi să nu vină în Franţa continentală când nivelul vieţii e mult mai elevat? Satul în care m-am născut eu nu se va mai chema Colombey-două biserici ci Colombey două moschei.”

Acest avertisment nu a fost luat în seamă de neomarxiștii și așa-zișii progresiști care conduc Franța, iar consecințele sunt dezastruoase: sudul țării este astăzi majoritar musulman în multe orașe, Parisul este parțial sub ocupație musulmană, iar milioanele de musulmani care au venit aici nu s-au integrat și nici nu doresc să o facă. Ei luptă deja pe față pentru o Franță musulmană și au toate șansele să își atingă visul în cel mult două generații.

Văzând ce se petrece în Franța – atentate, rugăciuni musulmane care blochează străzile orașelor, radicalizare, conflict, teamă, insecuritate – trebuie cu atât mai mult să fim măcar noi vigilenți, cei din centrul și estul Europei, și să nu permitem ca valul islamic să ajungă și aici. Pentru că, deja, discuția nu se mai poartă în legătură cu toleranța, ci cu supravieţuirea unei culturi, cea europeană, în mod cert superioară celei islamice!


Citiţi şi:

Fără tancuri şi soldaţi, Europa se află deja sub ocupaţie musulmană. Pare incredibil, dar este adevărat!

Marea şi nebănuita înlocuire a populaţiilor. Impactul imens al imigraţiei islamice în Europa apare

 

yogaesoteric
6 iulie 2018

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More