Text fundamental: Robert F. Kennedy, Jr. despre cum au ajuns celulele canceroase în vaccinuri (I)

În cadrul unei reuniuni din 2012, FDA (Food and Drug Administration – Autoritatea pentru supravegherea alimentelor și medicamentelor) a votat pentru permiterea utilizării de celulele fetale umane și de celule tumorale umane adulte în vaccinuri, deși luase act de numeroasele riscuri ale acestei proceduri, inclusiv faptul că persoanele vaccinate ar putea dezvolta ulterior cancer.

 Dacă poporul american ar ști unele dintre lucrurile care s-au petrecut la FDA, nu ar lua niciodată altceva decât aspirina Bayer.” – Len Lutwalk, om de știință FDA

Prin supunerea sa docilă la toate capriciile companiilor farmaceutice, FDA și-a distrus buna sa reputație și prin aceasta ne-a pierdut toată încrederea.” – Drummond Rennie, redactor adjunct la JAMA (Jurnalul Asociatiei Medicale Americane)

[Angajatul] onest se teme de angajatul necinstit. De asemenea, există dovezi incontestabile că managerii de la CDER (Centrul pentru Evaluarea și Cercetarea Medicamentelor din FDA) au pus populația în pericol, falsificând evaluarea medicamentelor și interferând cu posibilitatea noastră de a asigura siguranța și eficacitatea medicamentelor.

 Când lucram la FDA, examinatorilor de medicamente li s-a spus în mod clar să nu pună la îndoială companiile farmaceutice și că treaba noastră era (doar) să omologăm medicamente… Dacă puneam întrebări care puteau întârzia sau împiedica aprobarea unui medicament – ceea ce, bineînteles, era treaba noastră în calitate de evaluatori de medicamente – managementul ne mustra, ne repartiza pe alt post, întrunea reuniuni secrete să discute despre noi sau și mai rău… Când aveai posibilitatea de a analiza în profunzime, dacă găseai probleme care te puteau determina să respingi un medicament, puteai fi presat să îți inversezi decizia, sau revizuirea urma sa fie predată cuiva care pur și simplu dădea copy-paste la orice afirmații făcute de compania farmaceutică în documentul de sinteză…

Cred că am și documentație doveditoare pentru falsificare de documente, fraudă, mărturie mincinoasă și crimă organizată pe scară largă, inclusiv falsificarea mărturiilor și represalii contra martorilor.” – Ronald Kavanagh, doctorand, farmacist care a examinat medicamente pentru FDA în perioada 1998-2008

Comitetul consultativ privind vaccinurile și produsele biologice conexe (VRBPAC) astăzi

VRBPAC (Comitetul consultativ privind vaccinurile și produsele biologice conexe) reprezintă comitetul intern al Autorității pentru supravegherea alimentelor și medicamentelor din Statele Unite (FDA), care autorizează noile vaccinuri ca fiind „sigure și eficiente”. VRBAC a examinat vaccinul covid de la Pfizer şi vaccinul Moderna la distanţă de o săptămână, în luna decembrie 2020.

Studiile de siguranță incriminatorii dezvăluite în cele mai recente date clinice de la Pfizer și reacțiile alergice severe (potențial fatale) care au afectat lansarea vaccinului în Marea Britanie, au ridicat semnale de alertă și îngrijorare publică cu privire la siguranța vaccinurilor de tip mARN. Anthony Fauci a abordat scepticismul în creștere cu privire la vaccinurile covid și programul Operation Warp Speed, asigurând publicul că „VRBPAC” este un „grup independent de experți de renume” în care publicul poate avea absolută încredere că asigură siguranța vaccinului.

Pentru a vă ajuta să vă faceți propria concluzie cu privire la cât de fiabil este modul în care VRBPAC vă va proteja sănătatea, am inclus mai jos un extras din transcrierile dezbaterilor nonșalante, ignorante și surprinzător de lipsite de etică din cadrul reuniunii VRBPAC din 2012, unde membrii comitetului au votat în unanimitate pentru a permite utilizarea celulelor tumorale umane în vaccinuri. Vă îndemn să citiți și să hotărâți singuri dacă doriți să vă puneți sănătatea – și poate chiar viața – în mâinile acestor șarlatani nesăbuiți și clovni iresponsabili.

Cum a aprobat inițial FDA utilizarea celulelor fetale în vaccinuri

FDA permite atât utilizarea de celulele fetale umane, cât și a celulelor tumorale umane adulte în vaccinuri. Ambele tipuri prezintă riscuri de cancer. Deși atât Pfizer cât și Moderna și-au testat vaccinurile mARN utilizând celule fetale, nu există celule fetale, resturi celulare sau de ADN în produsele lor finale.

Cu toate acestea, conform documentelor companiei, vaccinurile covid de la Johnson și Johnson (Janssen) și de la Altimmune sunt fabricate pe linia celulară fetală umană PER-C6 și, astfel, produsele vaccinale finale vor conține resturi celulare și fragmente de ADN din aceste celule. Cercetătorii au recoltat aceste linii celulare din globul ocular al unui făt uman în vârstă de 18 săptămâni avortat în 1985, apoi le-au transformat în celule canceroase pentru a le face nemuritoare.

Vaccinurile AstraZeneca, Cansino, Gamayela, Vaxart, LongComm și Upitt sunt fabricate utilizând linia de celule fetale umane HEK-293 și prin urmare produsele vaccinale finale vor conține resturi celulare și fragmente de ADN din linia celulară fetală HEK-293. Oamenii de știință au recoltat această linie celulară din rinichiul unui făt de sex feminin din Olanda, avortat legal în 1973 și apoi au imortalizat celulele făcându-le canceroase.

Celulele primare normale, care nu sunt capabile să se replice la infinit, mor în cele din urmă. Liniile celulare imortalizate sunt derivate din celule canceroase maligne cunoscute, cum ar fi cele obținute de la Henrietta Lacks (HeLa) sau create în laborator prin introducerea de oncogene virale sau expuneri chimice capabile să mute celulele primare normale în celule tumorale nemuritoare.

Conform documentului „The Pink Sheet” emis de FDA pe 29 noiembrie 1999, comisia este perfect conștientă, de mai bine de doua decenii, de riscurile inerente ale utilizării liniilor celulare imortalizate în dezvoltarea vaccinului. Directorul CBER de la FDA, dr. Peter Patriarca, de profesie medic, a explicat că liniile celulare continue sunt folosite pentru capacitatea lor de auto-propagare, ceea ce le face un substrat ideal pe care să fie crescuți virusuri. „Cel mai rău aspect care ne preocupă este … caracterul lor malign, deoarece unele dintre aceste celule continue au potențialul de a dezvolta tumori la animalele de laborator.”

Mai mult, Patriarca a recunoscut și faptul că „tehnologia pentru fabricarea acestor vaccinuri depășește de fapt știința și tehnologia care permit înțelegerea modului de funcționare a acestor vaccinuri și prezicerea modului în care vor funcționa”. Această teribilă dilemă de „cutie neagră” pe care Patriarca a descris-o în 1999 este și mai acută astăzi cu presiunea urgentă de a dezvolta vaccinuri covid înainte ca producătorii să le fi testat la animale sau să le fi supus unor studii de siguranță pe termen lung.

Noi numim vaccinurile „produse biologice”, deoarece producătorii de vaccinuri au cultivat în mod tradițional antigenele pe substraturi biologice – de obicei pe țesut animal. Companiile concurente cultivă vaccinuri covid pe o varietate de specii animale. Vaccinurile covid de la Merck și IAVA sunt fabricate în celule de maimuță verde africană și conțin astfel resturi celulare și fragmente de ADN de la maimuțe verzi africane în produsul final. „Înțepăturile” anti covid de la Sanofi, GSK și Novavax sunt fabricate în celule de insecte și conțin așadar resturi celulare și fragmente de ADN de insecte în produsele finale.

Susținătorii sănătății publice critică utilizarea de țesuturi animale în vaccinuri din cauza riscurilor de a conține viruși endogeni, microbi, paraziți și din cauza lipsei testelor de siguranță. (sursa: Plague of corruption, Mikovits 2020). Prima utilizare a celulelor fetale umane în vaccinuri a avut loc în urmă cu aproximativ 60 de ani, dar practica este din ce în ce mai populară. A fost dintotdeauna un aspect controversat. Imunologii au considerat mult timp că utilizarea de celule de la fetuși umani avortați în vaccinuri este o strategie cu risc ridicat; resturile de ADN uman sunt mult mai predispuse să se infiltreze în celule la persoanele vaccinate decât ADN-ul insectelor sau al maimuțelor.

Cercetătorii și organismele de reglementare s-au preocupat timp de mai bine de 50 de ani cu privire la posibilitatea ca ADN-ul injectat să provoace cancer. Potrivit doamnei doctor Theresa Deisher, cercetătoare științifică, lanțurile de ADN primitive (nemetilate) de la fetușii umani au capacitatea de a 1) activa receptorii imuni care ar putea conduce la atacuri autoimune la persoanele susceptibile care au predispoziții genetice ce cauzează ca ADN-ul lor să fie sub-metilat sau 2) de a se insera în celule unde s-ar putea combina cu ADN-ul gazdei și provoca mutații.

În trecut, autoritățile de reglementare au prezis că șansele ca aceasta să se petreacă erau mai mici de una la un trilion. Cu toate acestea, în cadrul primelor teste de terapie genică acest incident s-a petrecut de fapt la 4 din 9 băieți, dintre care unul a murit din cauza leucemiei cauzate de inserțiile vaccinale.

Cercetătorii au observat de mult faptul că odată ce a fost introdus într-o celulă, ADN-ul alege o regiune a celulei care îi conferă un avantaj de supraviețuire. Acestea ar putea fi regiunile care sunt cele mai susceptibile de a produce celule canceroase de lungă durată”, mi-a spus doamna doctor Deisher. FDA nu a făcut niciodată niciun efort pentru a testa siguranța acestei practici sau pentru a stabili dacă epidemia de cancer de țesuturi moi la „generaţia copiilor vaccinaţi” este legată de utilizarea celulelor fetale canceroase în vaccinuri. Ba mai rău, în 2002 FDA a dat undă verde companiilor producătoare de vaccin pentru a folosi celule tumorale canceroase de la adulți în vaccinuri.

FDA ca braţ al marilor companii farmaceutice Big Pharma

Înainte de a revizui transcrierea șocantă a ședinței FDA care a aprobat această practică dubioasă, este nevoie să înțelegem conflictele și corupția răspândite în această agenție ticăloasă. Dacă vrem să dezvoltăm vreodată vaccinuri anti covid sigure și eficiente, mai întâi este necesar să încetăm a considera agenția FDA ca fiind un organism de reglementare; este un braț / o extensie a industriei farmaceutice bine știut corupte.

Potrivit unui studiu din 2017 al Universității Emory  intitulat „Prieteni la cataramă? Big Pharma își exercita puterea cu ajutorul reglementărilor guvernamentale”, birocrații FDA acționează ca „facilitatori, sau poate mai rău, [sunt] complici în activități discutabile sau dăunătoare din punct de vedere etic, ca urmare a faptului că sunt orientați spre interesele proprii…” O lege din 1992 care le permite producătorilor de medicamente să cumpere de la FDA aprobări rapide pentru produse noi a paralizat un proces de reglementare deja corupt prin toate mecanismele omniprezente de „capturare a agenției” (conceptul de „agency capture”).

Între 2000 și 2010, companiile farmaceutice au plătit către FDA 3,4 miliarde de dolari pentru a obține aprobări rapide ale noilor medicamente. În prezent, companiile farmaceutice acoperă trei sferturi din bugetul FDA pentru evaluările științifice de la „ProPublica” și finanțează aproape 50% din bugetul anual total al FDA prin intermediul taxelor PDUFA (Prescription Drug User Fee Act). La rândul său, agenția FDA urgentează autorizarea medicamentelor scumpe și vaccinurilor cu efecte secundare semnificative și beneficii nedovedite pentru sănătate .

Nimeni de la FDA nu se opune acestor fluxuri de bani. Dimpotrivă, după spusele propriilor angajați de la FDA, plățile efectuate de companiile farmaceutice influențează organele de reglementare pentru a avea „o înclinație spre aprobare”.

Potrivit dr. Michael Carome, fost funcționar al Serviciilor Sociale și de Sănătate (sigla in engleză HHS) și director al grupului de promovare „Public Citizen” (Cetățean public): „În loc de un organism de reglementare și de o industrie reglementată, avem acum un parteneriat… Această relație a deturnat [FDA] de la interesul în favoarea sănătății publice la o perspectivă prietenoasă industriei farma.

Comitetele de autorizare a vaccinurilor sunt corupte

Oricât de coruptă este FDA, comitetele sale interne, cum ar fi VRBAC – care aprobă vaccinurile noi, fac ca restul agenției să pară mic copil.

Când Dr. Fauci, Paul Offit, Peter Hotez și Bill Gates vă spun că nu trebuie să vă faceți griji, deoarece FDA este „standardul de aur” în ceea ce privește siguranța vaccinurilor și că decizia finală de acordare a licenței va fi luată de un „grup independent de experți”, ei se referă la VRBPAC. Dar VRBPAC este departe de a fi „independent”. Nici măcar nu este format exclusiv din funcționari publici. Ci este alcătuit în majoritate de „experți” externi, care sunt aproape toți „insider-i” (infiltrați) din industria farmaceutică.

În 2003, după o anchetă de 3 ani, Comisia de Supraveghere a Camerei Congresului din Statele Unite a constatat că VRBAC era complet dominat de industria vaccinurilor.

Conform concluziilor din ancheta Congresului, membrii așa-ziși „independenți” ai comisiei de autorizarea vaccinurilor din VRBAC au adesea cotă-parte din brevetele de vaccin alături de companiile farmaceutice ale căror produse le evaluează. Ei „dețin acțiuni în acele companii producătoare de vaccinuri, sunt remunerați de acele companii pentru munca de cercetare și pentru conferințele pe care le țin. Pe de altă parte, ocupă înalte si influente funcții (onorifice și bine retribuite) în domeniul consultanței și acceptă să fie plătiți pentru a monitoriza testările făcute vaccinurilor, precum și pentru a-și finanța catedrele universitare.”

Ancheta din 2000-2003 a Comisiei pentru Reformă Guvernamentală a Camerei Statelor Unite cu privire la VRBPAC a constatat că: (1) „Majoritatea covârșitoare a membrilor, atât membrii cu drept de vot, cât și consultanți, au legături strânse cu industria farmaceutică”. (2) „Regulile folosite de FDA cu privire la conflictele de interese… au fost deficitare, aplicarea lor a fost laxă și membrii comitetului care au avut legături strânse cu companiile farmaceutice au primit derogări pentru a participa la lucrările comitetului… În multe cazuri, conflictele de interese semnificative nu sunt considerate a fi conflicte.”

Anchetatorii din Congres au oferit un exemplu standard al tipului de încâlceli financiare care plasează VRBPAC sub controlul servil al Big Pharma, și anume: reuniunea comitetului VRBPAC din 12 decembrie 1997, în care a aprobat Rotashield, vaccinul rotavirus al companiei Wyeth (acum Pfizer).

Anchetatorii Congresului au detaliat nepotismul flagrant al comitetului cu producătorii de vaccinuri.

Exemple de conflicte de interese:

  1. De exemplu, 3 din 5 membri ai comitetului consultativ al FDA (VRBPAC) care au votat pentru aprobarea vaccinului împotriva rotavirusului în decembrie 1997 aveau legături financiare cu companiile farmaceutice care dezvoltau diferite versiuni ale vaccinului.
  2. Angajatorul unuia din cinci membri votanți avea un contract de 9.586.000 dolari pentru un vaccin împotriva rotavirusului.
  3. Unul din cinci membri cu drept de vot era investigatorul principal al unei subvenții din partea companiei Merck pentru a dezvolta un vaccin contra rotavirusului.
  4. Unul din cinci membri cu drept de vot a primit aproximativ 1 milion de dolari de la producătorii de vaccinuri cu scopul dezvoltării vaccinului.

Anchetatorii Congresului au concluzionat că, „în total, patru din cei cinci membri ai comitetului au avut conflict de interese care au necesitat derogări, iar recomandarea lor pentru aprobarea vaccinului a fost unanimă”.

Citiţi a doua parte a articolului

Articol de Robert F. Kennedy, Jr.

 

Citiţi şi:
De ce este necesar să fie evitat acest vaccin antiCovid. Mesajul lui Robert F. Kennedy Jr.
Vaccinurile, mercurul şi banii murdari – un mesaj de la Robert F. Kennedy jr.

 

 

yogaesoteric
14 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More