Tot mai multe voci spun că în SUA urmează să înceapă un război civil


Până unde sunt în stare globaliștii să meargă pentru a-l da jos pe Trump și pentru a recupera puterea?


În SUA tineretul este instigat să iasă în stradă și să manifeste violent împotriva rezultatelor alegerilor care l-au făcut pe Trump președinte. Mase mari de tineri, unii înarmați cu pietre și bâte de baseball, au ieșit pe străzi, iar în anumite locuri au atacat forțele de ordine, provocând diverse distrugeri.

Există chiar îngrijorarea că lucrurile ar putea degenera în lupte serioase între manifestanți și poliție sau între manifestanții anti-Trump și susținătorii acestuia, lucru care poate duce la consecințe imprevizibile, chiar la un război civil. Să nu uităm că în SUA aproape fiecare cetățean are armă de foc. Vorbim, așadar, de o populație înarmată și doar în acest an mai mulți polițiști americani au fost împușcați mortal de lunetiști, după ce poliția a ucis mai mulți americani de culoare.

Deși se tot vorbește despre democrația americană ca despre un model, de fapt acest lucru este departe de realitate. De exemplu, actualul primar al New York-ului, democratul Bill de Blasio, este de partea nemulţumiţilor, cu toate că Trump a fost ales președinte în urma unui proces democratic. (De altfel este o premieră în SUA ca rezultatul alegerilor să fie contestat.) El spune că cei care ies în stradă fac un lucru bun, pentru că îşi fac vocea auzită şi nu se lasă pradă resemnării. Cu alte cuvinte, învinșii, prin presa pe care o controlează, instigă lumea să conteste alegerile.

Proteste violente la Portland

„Mai mulţi protestatari recalcitranţi din Portland, Oregon, s-au înarmat cu pietre de pe un şantier de construcţii, în contextul prezenţei crescute a poliţiştilor în a treia noapte de proteste. Poliţia din Portland a clasificat manifestaţiile drept «revolte», din cauza comportamentului periculos şi agresiv al protestatarilor, care au atacat forţele de ordine, a anunţat Poliţia din oraş pe Twitter”, relatează Reuters.

Considerat un anti-globalist, un anti-gay, un anti-imigrație ilegală, un anti-corporații, Donald Trump i-a scos din minți pe cei care stăpânesc încă SUA. Câștigarea alegerilor de către Trump este un șoc mondial care poate să reseteze întreaga politică globală, toate geostrategiile care funcționau în prezent. Iar acest lucru deranjează enorm oculta mondială. Oare ce planuri urzesc în acest moment cei din Clubul Bilderberg sau păpușarii Soros și Rockefeller? Miza este uriașă, iar scopurile lor vor scuza (din punctul lor de vedere), cu siguranță, orice mijloace ar folosi pentru a le atinge.

Trăim vremuri tulburi în care elitele financiare și proiectul Noii Ordini Mondiale sunt amenințate de forțele naționaliste și patriotice (numite extremiste de agenții de influență ai păpușarilor) care prind putere în mai toată lumea. Dacă anul viitor, alegerile din Franța și Germania îi vor aduce la putere pe naționaliști, acest lucru va însemna că ne îndreptăm spre o lume mai bună, cea a statelor națiune. Dar acest lucru nu se va putea face fără convulsii!

Deocamdată, principala amenințare pentru cei care se cred stăpânii lumii este Donald Trump și, probabil, nu se vor da înapoi de la nimic pentru a-l împiedica să își preia mandatul. De aceea, nu este exclus nici măcar un război civil în SUA…


Citiţi şi:

Revoluția SUA – maidanul american a început 
A câştigat Donald Trump alegerile sau a pierdut Hillary Clinton? 
187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (I)

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More