Totul este permis?

„Nietzsche a murit.” – semnat Dumnezeu.

Dacă Dumnezeu nu există…

  • Adulterul, curvia, violul, pedofilia, zoofilia, necrofilia, poligamia, homosexualitatea, transgender-ismul şi alte perversiuni sunt fireşti.
  • Binele şi răul sunt chestiuni relative şi pot fi interpretate de fiecare cum vrea şi după cum îi dictează conştiinţa sa sau în funcţie de plăcerea / patima care îl conduce pe omul respectiv.
  • A greșit Nietzsche când a zis că Dumnezeu a murit. Cine nu e, nu poate muri! Aș vrea să fi văzut fața filosofului la întâlnirea cu El după moartea sa.
  • Are dreptate Darwin cu teoria sa a evoluției, ce nu e dovedită. Veriga lipsă e greu de găsit. Caută acul în carul cu fân, dar acul nu-i.
  • Ce a făcut Riccardo Simonetti nu este blasfemie și nu jignește grosolan miliarde de creștini. Frumoase gesturi ale LGBToleranților (să ne amintim și de cel de la parada gay de la Milano și câte și mai câte au fost) ce critică oamenii normali că-s intoleranți, deși primii discriminează frecvent creștinii, știind că ei nu-s violenți și/sau întorc și obrazul celălalt. Dacă ar face la fel cu un simbol islamic, riscă să fie Charlie și astfel frica păzește bostanii. Cu noi își permit să fie lipsiți de orice bun-simț elementar (știu că îi iubim, deși urâm patima / duhul ce îi domină / stăpânește), inclusiv cu parade gay în posturi sau în orașe simbol ca Iașiul Cuvioasei Parascheva.
  • ISIS după moarte va fi doar praf și ulcele, fără o Judecată de Apoi a membrilor mișcării nemiloase.
  • E morală afacerea de miliarde a soților von der Leyen cu seruri experimentale.
  • Nu au greșit cu nimic torționarii din experimentul de reeducare de la Pitești.
  • Nu există Nașterea Domnului, ci doar X-mas, nici măcar Cră Sau perioada vacanțelor, Iuliu și Malika, vorba ghidului aberant al CE conduse de lupul din Elsene. Trist, mămică de 7 copii să interzici copiilor europeni Crăciunul, asemenea unui Grinch modern.
  • Șeful DSU care a dat ordin ca avorturile să fie considerate „intervenție medicală care nu suportă amânare” nu a greșit cu nimic. Să ne măcelărim copilașii în pântece în pandemie, cât și în afara ei, e vital, că doar nu există viață veșnică, iar noi, ca țară, demografic se situăm excelent.
  • Nu există sex biologic, ci doar 12.345 genuri din care ne putem alege periodic, în funcție de ce ne simțim în momentul acela. Peste o oră poate nu mai sunt cisgender, ci mă simt nițel mai fluid…
  • Poșta norvegiană nu e nesimțită cu Moș Gay-ilă din reclama nerușinată, menită să pervertească orice pudoare copilărească.
  • Copiii au mare nevoie de educație sexuală comprehensivă (pro-avort / contracepție / curvie oricând, cu oricine, dacă amândoi ne simțim bine) în școală, de pornografie online și offline, de ideologie LGBTqia+ ca să scăpăm de o ,,homofobie” imaginară.
  • Raportul Matic este primit cu aplauze, chiar dacă inițiatorul a susținut mișcarea Ustaș. O fi prins dânsul gust de sânge de a făcut asemenea raport criminal?
  • Și eugenia și eutanasia și fertilizarea in vitro (avort multiplu) și maternitatea surogat sunt la fel de onorabile ca ajutorarea celor sărmani, a văduvelor și a orfanilor. Nu are rost să adoptăm ca soluție la infertilitate, căci în cer nu e răsplată.
  • E corect ce spune și filosoful neînțelept Peter Singer: „Un animal are valoare mai mare decât un bebeluș, sau un invalid ori persoană grav bolnavă. Ca normă generală, viața unui om nu are și nu este necesar să aibe o valoare mai mare decât a unui animal.” ,,De altfel, gata să predice prin exemplul personal, Peter Singer s-a declarat în trecut dispus să ducă la capăt ceea ce naziştii au făcut: să-şi eutanasieze propria-i mamă.
  • Și ateul Dawkins are dreptate când zice despre copiii cu Sindrom Down: „Abort it and try again. It would be immoral to bring it into the world if you have the choice.” („Avortați și încercați din nou. Ar fi imoral să îl aduceți pe lume dacă aveți posibilitatea de a alege.”) (postare mai veche pe Twitter) Că mai apără și pedofilia nu mă mai miră, că și asta e firească pentru cel nebun. ,,Zis-a cel nebun întru inima sa: «Nu este Dumnezeu!» Stricatu-s-au şi urâţi s-au făcut întru fărădelegi. Nu este cel ce face bine.” (Psalmi 52, 1-2)

Însă să ne raportăm, în viața de zi cu zi, la spusele celui ce a fost Saul cândva, devenit ulterior marele Pavel, apostolul neamurilor: ,,Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc. Nimeni să nu caute pe ale sale, ci fiecare pe ale aproapelui.” (I Corinteni 10, 23-24)

Autor: Radu Buțu

Citiți și:
Dr. Nicolae Paulescu: «Fără Dumnezeu, viaţa nu poate fi explicată»
Magistrală lecție de istorie a președintelui Academiei, Ioan Aurel Pop: „Ne amăgim dacă credem că cineva poate să conducă o țară fără Dumnezeu și fără Carte”
Friedrich Nietzsche, un incorect politic: „Individualitatea este o victorie personală a omului față de trib”

 

yogaesoteric
21 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More