Trafic de copii pentru recoltare de organe în Grecia!

 

Fostul ministru de Externe al Greciei, Nikos Kotzias, într-un interviu din 20 noiembrie 2018, a dezvăluit – pentru a doua oară – că a trimis procurorilor 93 de cazuri în care diplomaţii greci emiteau vize copiilor imigranţi neînsoţiţi, pentru a facilita extragerea ilegală a organelor acestora. Aceşti diplomaţi sunt deja la închisoare. „Faptul că am salvat câteva suflete mă va face să dorm în pace atunci când viața mea se va apropia de sfârșit”, a spus Kotzias.

 
Nikos Kotzias

Prima dată când Kotzias a dezvăluit traficul ilegal de organe de la copii, care se practica în Grecia, a fost în octombrie 2018, când a declarat:
„Am trimis 93 de dosare procurorilor, diplomaţi care erau foarte bine cotați au mers la închisoare, dar presa nu a scris nimic despre ei. Persoana care dă o viză în Constantinopol [Istanbul] unui copil neînsoţit nu este doar un criminal, este un trădător. Iar când acesta a dat o viză pentru un copil de 14 luni, neînsoţit, ei au încercat să-l acopere.”

Aceste cazuri sunt doar vârful aisbergului. Potrivit unui raport din 24 aprilie 2018 publicat în ziarul Kathimerini, mii de copii neînsoţiţi au fost introduși ilegal în Grecia, iar autorităţile guvernamentale nu şi-au îndreptat atenţia asupra lor. Kathimerini a informat la acea vreme că în Grecia există 3.050 copii migranţi neînsoţiţi, dintre care 1.272 (42%) sunt fie fără adăpost, fie locuiesc într-un centru temporar sau într-o locaţie necunoscută. Toţi se confruntă cu riscul de a fi exploataţi sexual sau de a li se extrage ilicit organele.

Kotzias a scos la iveală o mare problemă internaţională, iar o mare parte din comunitatea internaţională şi liderii politici ai UE pretind că această problemă nu există!

Potrivit Biroului Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate:
„În anul 2011, s-a estimat că din «comerţul ilegal cu organe» au rezultat profituri ilegale între 600 milioane $ şi 1,2 miliarde $ pe an”.

„… Cercetările actuale ilustrează, de asemenea, implicarea unor reţele organizate care reunesc destinatarii şi furnizorii lor. În prezent, astfel de reţele organizate au fost descoperite în diferite regiuni ale lumii, inclusiv în Orientul Mijlociu, Africa de Sud şi Europa de Sud-Est.”

„… Protocolul privind traficul de persoane prevede că, dacă victima este un copil, adică o persoană sub 18 ani, consimţământul este irelevant indiferent dacă au fost folosite orice mijloace necorespunzătoare (cum ar fi înşelăciunea, forţa, abuzul de poziţie, vulnerabilitate). Aceasta înseamnă că traficul de copii pentru extragerea de organe necesită doar să fie un act (recrutarea, transportul, transferul, îngrijirea sau primirea unui copil) în scopul exploatării prin extragerea organelor.”

„… Protocolul opţional privind vânzarea copiilor, prostituţia infantilă şi pornografia infantilă (2000) din cadrul Convenţiei ONU privind drepturile copilului (1989) impune statelor părţi să interzică, în contextul vânzării copiilor, oferirea, livrarea sau acceptarea, prin orice mijloace, a unui copil în scopul transferului de organe ale copilului pentru profit.”

Kotzias a fost zeci de ani membru al „stângii internaţionale” şi un globalist activ. El este considerat de mulţi „un cunoscător”, un om din interior. Cu aceste dezvăluiri el a dat jos masca de presupus umanitarism al Greciei şi Europei în aşa-zisa ospitalitate arătată faţă de imigranţi şi refugiaţi. El a revelat faptul că în spatele faţadei „umanitare” şi a politicii frontierelor deschise se ascunde contrabanda pentru profit și nicidecum ajutorarea unor sărmani străini care ar avea nevoie de ajutor.

Fostul ministru al Afacerilor Externe a început să desfăşoare firul Ariadnei în labirintul întunecat al traficului ilegal de organe. Nu este o coincidenţă că el insistă asupra scoaterii la lumină a cazurilor de trafic de copii pentru extragerea organelor. Kotzias divulgă piste spre direcţia despre care nimeni nu vrea sau nu îndrăzneşte să vorbească: casa sacrificiilor umane din Grecia şi UE! El a demonstrat că reţeaua de funcţionari guvernamentali, medici şi cumpărători de organe, toţi care facilitează şi profită de traficul ilegal de organe, este ceva foarte real, dimensiunea acestor fapte trecând cu mult dincolo de imaginaţia noastră obișnuită.

Potrivit lui Kotzias, copiii sunt sacrificaţi! Aceasta este o realitate pe care nimeni nu are curajul să o recunoască sau despre existența căreia să vrea să vorbească. Cât de profund este Grecia implicată? Cât de profund sunt implicate restul țărilor Europei? Pentru a soluționa această gravă abatere de la normalitate este necesar să începem prin a o privi în față…

Citiți și:

Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii. Cardinalii iau în considerare abdicarea sa

Este mult mai rău decât credeţi. Unde ajung copiii ce sunt răpiţi de sistem? Norvegia este doar un vârf de iceberg…

 

yogaesoteric
7 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More