Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

 

Nebunia transgender promovată în prezent de mass-media controlată drept „următoarea frontieră a drepturilor civile” înseamnă de fapt promovarea unor tulburări mintale, spune fostul șef al departamentului de psihiatrie de la Spitalul Johns Hopkins.

Dr. Paul R. McHugh, care este în prezent profesor emerit de psihiatrie la spitalul de renume mondial, a mai spus că schimbările de sex sunt „imposibile din punct de vedere biologic” și că medicii care „promovează o operație de schimbare de sex colaborează la promovarea unei tulburări mintale”.

În plus, el a spus că „transsexualitatea este o tulburare mintală care necesită tratament”, aşa cum oamenii sunt trataţi și pentru alte tulburări mintale, și nu ar fi cazul să fie abordată de mass-media sau de profesia medicală aşa cum este în prezent.

Dr. McHugh, autorul a șase cărți și a cel puțin 125 de articole medicale publicate în reviste de prestigiu, a făcut aceste declarații într-un articol din Wall Street Journal intitulat „Chirurgia transgender nu este soluția”, în care a explicat că chirurgia transsexuală nu este soluția pentru persoanele care suferă de o „tulburare de asumare” – ideea că masculinitatea sau feminitatea lor este diferită de ceea ce natura le atribuie biologic.

În sprijinul opiniei sale, el s-a referit la un studiu recent care a arătat că rata sinuciderii în rândul persoanelor transsexuale care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare de sex este de 20 de ori mai mare decât rata sinuciderii în rândul persoanelor normale.

Dr. McHugh a citat, de asemenea, studii efectuate de Universitatea Vanderbilt și de Londra Portman Clinic la copii care au manifestat sentimente transgender dar care, odată cu trecerea timpului, în procent de 70-80% au „pierdut spontan acele sentimente” – ceea ce înseamnă că o mare parte din această „transsexualitate” era, de fapt, indusă de adulții care proiectau aceste sentimente în copii.

„Cu toate că administrația Obama, Hollywood-ul și mass-media, cum ar fi revista Time, promovează transsexualitatea ca un mod normal de a fi”, a spus dr. McHugh, acești „factori politici și mass-media nu fac de fapt nicio favoare nici publicului, nici persoanelor transgender în ceea ce priveşte tratarea confuziei lor ca pe un drept ce este nevoie să fie apărat, în loc de a aborda această problemă ca pe o tulburare mintală care necesită înțelegere, tratament și prevenire.”

„Această senzație intensă de a fi transgender constituie o tulburare psihică sub două aspecte. Primul este acela că ideea de dez-aliniere sexuală este pur și simplu greșită – că identitatea sexuală nu ar corespunde realității fizice. Al doilea este că poate conduce la rezultate psihologice sumbre.”

 
Fiica Angelinei Jolie crede că este băiat și la 12 ani i-au început tratamentul hormonal care să-i oprească dezvoltarea ca fată.

„Tulburarea persoanei transsexuale”, a spus dr. McHugh, „constă în «supoziția» persoanei că este diferită de realitatea fizică a trupului său, de masculinitatea sau feminitatea ei, așa cum este atribuită de natură.”

„Este o tulburare similară cu cea a unei persoane care suferă de anorexie şi este periculos de slabă, dar care se uită în oglindă și crede că este supraponderală”, a adăugat el.

„Această supoziţie asupra genului cuiva se află doar în mintea respectivei persoane, independent de realitatea anatomică, și a determinat unii transgender să facă presiuni pentru acceptarea socială și afirmarea propriului lor «adevăr personal» subiectiv”, a explicat dr. McHugh.

Drept urmare, unele state – cum ar fi California, New Jersey și Massachusetts – au adoptat legi care interzic psihiatrilor, „chiar cu permisiunea părinților, efortul de a restabili sentimentele naturale de gen la un minor transgender”, a declarat el.

„Apărătorii transsexualilor nu vor să știe”, a spus McHugh, „faptul că studiile arată că între 70 și 80% dintre copiii care manifestă sentimente transgender pierd spontan aceste sentimente în timp”.

În plus, cei mai mulți dintre cei care au suferit o operație de schimbare de sex au spus că sunt mulțumiți cu operația, „dar acomodarea lor psihosocială ulterioară nu a fost mai bună decât la cei care nu au recurs la intervenția chirurgicală”.

„Astfel, la spitalul Johns Hopkins am încetat să mai facem operații de schimbare de sex, deoarece înafară de acel sentiment de «mulțumire», pacientul continuă să fie frământat, astfel că s-a ajuns la concluzia că nu este un motiv suficient pentru amputarea chirurgicală a organelor normale”, a mai spus dr. McHugh.

Fostul șef al departamentului de psihiatrie de la Johns Hopkins a avertizat, de asemenea, asupra necesităţii de a nu admite sau încuraja anumite subgrupuri de transsexuali, cum ar fi tinerii „susceptibili la sugestia «totul este normal» în ceea ce priveşte educația sexuală” și consilierii diversității din școli, care, la fel ca nişte „lideri ai unui cult, pot încuraja acești tineri să se distanțeze de familiile lor și să le ofere sfaturi în ceea ce priveşte respingerea argumentelor ce pledează împotriva tratamentului chirurgical transsexual”.

De asemenea, dr. McHugh a punctat faptul că există medici care lucrează cu copii foarte mici ce par să imite sexul opus şi cărora le administrează în mod greşit „hormonii pubertăţii, întârziindu-le dezvoltarea, pentru a face intervențiile chirurgicale ulterioare de schimbare de sex mai puțin greoaie, chiar dacă aceste medicamente le opresc creșterea și implică riscul de a le provoca sterilitatea acestor copii”.

Această acțiune este „aproape de abuzul asupra copiilor”, a spus dr. McHugh, deoarece „aproximativ 80% dintre acești copii renunță la confuzia lor și cresc natural în viața adultă, dacă nu urmează respectivul tratament”.

„Schimbarea sexului este imposibilă din punct de vedere biologic”, a spus McHugh. „Persoanele care se supun unei operații de schimbare a sexului nu se schimbă din bărbat în femeie sau invers. Mai degrabă devin bărbați sau femei feminizaţi respectiv masculinizate. A afirma că aceasta este o problemă ce ţine de drepturile civile și a încuraja intervenția chirurgicală este în realitate colaborare şi promovare a acestei tulburări mintale”.

Citiţi şi:

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol

Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie

 

yogaesoteric
15 octombrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More