TREI ZILE DE POST CU APĂ, începând din seara de marți, 11 aprilie

 

În perioada 11-14 aprilie 2017, cu susținerea subtil telepatică a lui Grieg, se vor ține 3 ZILE CONSECUTIVE DE POST CU APĂ în demersul de a ne apropia de Dumnezeu și de a ne însănătoși, prin credință intensă și constantă în Dumnezeu.

Postul începe marți seara, 11 aprilie 2017, la ora 22:30 (când se face consacrarea), și se încheie vineri seara, 14 aprilie 2017, la ora 22:30.

Consacrarea se va face în fiecare zi la aceeași oră, 22:30. După ce se va rosti de 21 de ori rugăciunea „Doamne Dumnezeule, miluiește-mă!”, se va folosi următoarea formulă de CONSACRARE:

Consacru aici și acum în mod total și necondiționat, roadele acestor trei zile de post negru lui Dumnezeu și Îl implor cu umilință, cu iubire și cu credință deplină pe Dumnezeu Tatăl ca, doar dacă este cu putință, să scurteze zilele eventualelor suferințe de nu contează ce natură ar fi ele și să îndepărteze de la mine acest eventual pahar al suferințelor ce au fost sau sunt cauzate de bolile știute și neștiute pe care le am, și Îl rog, Îl implor pe BUNUL DUMNEZEU să Facă prin ATOTPUTERNICIA SA astfel încât în ființa mea să fie captată și să se acumuleze din abundență atât energia subtilă, sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SĂNĂTĂȚII DUMNEZEIEȘTI, cât și energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC A REGENERĂRII DUMNEZEIEȘTI.
Eu cel care aspir din răsputeri să fiu robul Tău, știu deja că atunci când cer cu credință și cu o speranță îndreptățită ajutorul Tău DUMNEZEIESC, acest ajutor tainic mi se va oferi după cum merit iar astfel voi primi ceea ce cer. Dacă tot ceea ce Îți cer acum și aici nu este cu putință, accept cu umilință toate acestea și Te implor ca întotdeauna să se facă numai și numai voia Ta, precum se face în cer, tot așa să se facă și aici pe pământ în ființa mea.
Te implor ca întotdeauna să mă miluiești, după marea mila Ta.
Slavă Ție, Tată Ceresc,
Slavă Ție, Tată Ceresc,
Slavă Ție, Tată Ceresc,
Amin, Amin, Amin!

Se recomandă să se realizeze meditații cu BIJA MANTRA pe VISHUDDHA CHAKRA (de cel puțin 3 ori, minim 20 de minute), tehnici de PRANAYAMA, YOGA NIDRA și două meditații (zilnic, timp de 30 de minute) cu următoarele atribute dumnezeiești:

Miercuri, 12 aprilie 2017
09:30-10:00 Atributul dumnezeiesc al CREDINȚEI dumnezeieşti
19:30-20:00 Atributul dumnezeiesc al REGENERĂRII dumnezeiești

Joi, 13 aprilie 2017
09:30-10:00 Atributul dumnezeiesc al IUBIRII dumnezeieşti
19:30-20:00 Atributul dumnezeiesc al IERTĂRII dumnezeiești

Vineri, 14 aprilie 2017
09:30-10:00 Atributul dumnezeiesc al OPTIMISMULUI dumnezeiesc
19:30-20:00 Atributul dumnezeiesc al SĂNĂTĂȚII PERFECTE dumnezeiești

În fiecare zi, la ora 12:30, se vor lua câte un gram de tămâie, unul de smirnă și unul de busuioc, sau doar un gram din ce avem, din cele 3 enumerate.
Tămâia și smirna nu trebuie mestecate, ci se înghit direct, cu apă. Este bine ca smirna să fie spălată în prealabil.

Apa de băut pe care o vom consuma în cele trei zile de post va fi binecuvântată de 21 de ori.

Se pot continua tratamentele cu plante de leac.

Este bine să se știe încă de la început că postul negru nu este DELOC recomandat persoanelor subponderale, cu o vitalitate scăzută, hipotensive, cu carenţe grave de minerale şi vitamine. În aceste cazuri, sunt de preferat FIE curele cu sucuri de legume FIE curele cu sucuri de fructe. (Curele nu se amestecă – alegeți ori cura cu suc de fructe, ori pe cea cu suc de legume.)

Acest demers spiritual este opțional: se adresează doar celor care doresc să participe.

Download muzica pentru meditații.


yogaesoteric
11 aprilie 2017

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More