Trump, Armaghedonul ce este pe cale să se dezlănțuie, satanismul acaparator și Statul din umbră (II)

 

Citiți prima parte a articolului 


Națiunea recalcitrantă a Americii și revolta tăcută

Articol publicat de către Gordon Duff pentru prima dată în data de 14 ianuarie 2011

Cum au condus privatizarea, religia și abuzurile constituționale la crearea Statului din umbră

„Anumite forțe ce se află cu mult dincolo de sistemul politic ce reprezenta viziunea idealistă a Părinților fondatori ai Americii controlează acum această țară – forțe ce sunt capabile să evite influența sau să dea la o parte orice oficial ales și orice lege, mergând chiar până la Constituția Statelor Unite ale Americii.”

Cu mai bine de două săptămâni în urmă [raportat la data la care a fost scris articolul, 11 ianuarie 2011 – n.n.], John Wheeler III, fost asistent special al Secretarului Forțelor Aeriene, un bărbat în al cărui CV există mențiuni legate de Washington ce l-au adus în contact cu anumiți președinți, a fost găsit mort în containerul unei mașini de gunoi. Au trecut două săptămâni și nicio investigație de poliție nu a fost demarată, nu există o cauză a morții, presa nu își pune întrebări, doar tăcere, o tăcere asurzitoare.

Nimeni nu pomenește nimic despre cariera lui Wheeler, care a fost un veteran de seamă al războiului din Vietnam, un bărbat foarte admirat, chiar iubit. Avem de-a face aici cu un război ce nu mai este doar bio-chimic, ci operează inclusiv prin intermediul muncii pe care o desfășurăm, avem de-a face cu anumite programe nucleare, ce sunt actualmente complet cenzurate. Tot ce a rămas în urma acestui om sunt câteva secunde de filmare, ce sunt inexplicabile: Wheeler, specialistul desăvârșit, disciplinat – alunecând în ceea ce pare a fi o întunecare a minții provocată de LSD. Acolo s-a tras cortina, ușa s-a închis, nici măcar nu au catadicsit să găsească o poveste de acoperire, să pregătească o minciună, „imaginiștii” din umbră au cam dat-o în bară, cel puțin de data aceasta.

John Wheeler a fost, în mod clar, Omul care știa prea multe.

Wheeler a fost de asemenea un „antreprenor”, un luptător în cadrul armatei de cetățeni privați care controlează actualmente tot ceea ce Departamentul de Securitate Națională nu controlează. Noi numim aceasta „privatizare”.

PRIVATIZAREA ȘI IMUNITATEA ÎN FAȚA LEGII

„Privatizarea”, care nu este decât un alt cuvânt pentru „paralelizare”, a plasat controlul celor mai multe funcții de apărare și spionaj în mâinile contractanților privați care obțin contracte fără o licitație prealabilă, care nu pot fi trași la răspundere, care sunt în mod invariabil partizani politici și dintre care mulți nu vor decât să se angreneze în criminalitate ce ar fi fost până acum de neînchipuit.

Ceea ce a rezultat la nivel mondial din mariajul dintre sectorul privat – care este responsabil cu cele mai sensibile funcții de securitate națională, acelea care necesită cea mai amplă supraveghere, acelea care fac subiectul celor mai cumplite abuzuri – și o administrație care a cam scăpat din mână frâiele guvernării este un dezastru, unic chiar și după standardele secolului al 20-lea.

Cea mai mare putere militară din istoria umanității avea să devină o forță mercenară de facto, cucerind efectiv Asia Centrală și pregătind-o pentru înrobirea sistematică și pentru jefuirea resurselor sale. Modelul economic este uimitor ca amploare. 300 de miliarde de dolari pe an sunt cheltuiți în Afganistan. 200 de miliarde de dolari din aceștia sunt furați. Prin urmare, care este rezultatul final al acțiunilor militare ale Americii? Distrugerea respectivei regiuni, sărăcirea Americii și o producție de heroină estimată la 65 de miliarde.

Moartea lui Wheeler ne poartă pe unele cărări întortocheate, alambicate și încrucișate, care însă duc toate într-un singur loc, un loc fără întoarcere; o moarte care ne este prezentată ca un element aparent nesemnificativ, dar care totuși reprezintă una dintre piesele puzzle-ului, a cărui imagine reîntregită ne dezvăluie, fără doar și poate, adevărul care pentru mulți a devenit imposibil de negat: Guvernul din umbră EXISTĂ. Guvern s-ar putea să fie un cuvânt neadecvat, având în vedere că haosul nu prea este un guvern, iar acest puzzle ne conduce exact către haos. O realitate alternativă fără sens și aproape naivă a fost creată de către presa și de către cultura populară – grupuri despre care Helen Thomas ne-ar spune că sunt unul și același.

Fiind ascunsă sub un văl al secretului, fiind protejată de birocrații demne de un roman al lui Kafka și de un colaps total al responsabilității societale care a survenit la nivelul fiecărui sector, care mai de care mai corupt – fie că este vorba despre educație, finanțe, mass-media, guvern și apărare –, conspirația a atras aproape ca o nouă religie milioane de ființe umane însetate după adevăr și copleșite de nevoia de a regăsi un sentiment de soliditate și de credibilitate. Dar acum chiar și căutarea aceasta a ajuns să fie manipulată prin intermediul WikiLeaks și a parteneriatelor sale de presă, cât și prin intermediul unei mass-media alternative ce este scufundată într-o cacofonie de gunoaie, fiind cooptată, infiltrată, influențată și cumpărată.

Din 1963 până în perioada lui Reagan

De la asasinarea Președintelui John F. Kennedy în anul 1963, au existat fără încetare zvonuri despre existența unui guvern din umbră ce conduce Statele Unite. Despre această cabală satanică se spune că ar fi condus America în războiul din Vietnam, care a fost cea mai devastatoare conflagrație a sa, și că ar fi plănuit, împreună cu Israelul, atacul sub „steag fals” USS Liberty din anul 1967 pentru a împinge America de la spate să invadeze Orientul Mijlociu.

Primele semne publice de netăgăduit ale unui guvern din umbră au ieșit la iveală sub conducerea lui Reagan, odată cu afacerea Iran-Contra, atunci când a fost descoperit un grup de la Casa Albă, ce le vindea arme dușmanilor noștri și care realiza trafic de droguri pe scară largă. Zeci de oficiali de vârf au fost judecați și condamnați; unele condamnări au fost evitate prin diverse șmecherii avocățești, în timp ce altele, printre care și cea a Ministrului Apărării, au beneficiat de grațiere prezidențială.

Motivul invocat a fost „lupta împotriva comunismului în America Centrală”. În realitate, comuniștii au abandonat puterea după ce au pierdut alegerile libere, pe care ei înșiși le-au organizat, în timp ce „patrioții” noștri, guvernul secret, ne-au umplut orașele cu tone de cocaină de calitate superioară, și-au burdușit propriile buzunare și au construit o organizație ce avea să fie folosită ulterior pentru a falsifica alegerile și a sabota libertățile Americii.

Lovitura de stat ce s-a realizat prin intermediul Monicăi Lewinski

În mod obișnuit, nu se vorbește despre guvernul din umbră. Am văzut însă „mâna” unui astfel de guvern din umbră acționând atunci când prima doamnă Hillary Clinton a vorbit despre o „mare conspirație de dreapta”. Pentru acest gest, ea a fost imediat zdrobită de către presă, atât pentru aceasta, cât și pentru tentativa ei de a slăbi strânsoarea machiavelică pe care industria farmaceutică o avea asupra Congresului american, strânsoare care, de altfel, continuă cu forță reînnoită. Guvernul din umbră a fost acela care a dezlănțuit întreaga poveste cu Monica Lewinski și tot el a utilizat, mai târziu, finanțări private pentru a-l pune pe președintele Clinton sub acuzare.

Într-un act de mare curaj, Hillary a „călcat pe coadă” cea de-a treia mare putere, reală, din America. Nu, nu este vorba de „vaca cea sfântă”, Israel. Astăzi spunem despre Carter că el ar fi fost anti-Israel, însă Reagan a fost cel care avea tăria de caracter să se împotrivească Israelului, o tărie de caracter ce a dispărut demult din politica americană.

Hillary a lansat astfel o amenințare industriei farmaceutice, care se afla atunci la apogeul puterii ei de influență. Astăzi, având în vedere că 40% din membrii Forțelor armate americane se tratează cu medicamente anti-psihotice, dorința guvernatorilor din umbră de a implementa un control mintal aproape total asupra populației și de a utiliza pe scară largă programul MK Ultra a depășit chiar și cele mai fanteziste vise ale lor. Printre efectele adverse comune se numără gândurile suicidale, castrarea chimică, frisoanele, halucinațiile, pierderea voinței, pierderea puterii de a raționa, pierderea capacității de a munci și, prin urmare, incapacitatea de a se putea angaja, astfel că generații întregi de zombi au ajuns să populeze, împleticindu-se, peisajul secolului 21.

Cenzura și secretizarea devin din ce în ce mai puțin necesare, pe măsură ce farmacologia și îndobitocirea populației prin intermediul unei așa-zise educații își dau rodul lor otrăvit.

Răsturnarea de la putere

Statul din umbră a luat naștere în anul 2000. Nominalizarea lui Bush drept candidat la președinție din partea Partidului Republican a fost contrafăcută. John McCain a fost distrus prin intermediul unor scandaluri fabricate, toate având singurul țel de a aduce la putere echipa lui Dick Cheney și a lui Donald Rumsfeld, care erau complici încă de pe vremea lui Nixon. „Vehiculul” utilizat a fost nefericitul nătărău George „W” Bush.

Alegerile din anul 2000, urnele de vot măsluite, Curtea Supremă ce a ales un președinte pe baza unei interpretări extrem de liberale a teoriei „protecției egale” din Constituție, toate au reprezentat o prima salvă de foc în cadrul războiului globaliștilor împotriva umanității. Implementarea planului lor a început cu evenimentele din 11 septembrie 2001 și cu așa-zisele războaie împotriva terorii.

Mecanismul entropiei, al corupției, al colapsului economic și al imperiului drogurilor, mecanism ce a fost utilizat în Afghanistan, este evident și nimeni nu se mai îndoiește de el. Anumite forțe ce se află cu mult dincolo de sistemul politic ce reprezenta viziunea idealistă a Părinților fondatori ai Americii controlează acum această țară – forțe ce sunt capabile să evite influența sau să dea la o parte orice oficial ales și orice lege, mergând chiar până la Constituția Statelor Unite ale Americii.

În mod obișnuit, guvernul din umbră își ascunde bine urmele, așa cum au tot strigat „prin portavoce” membrii Comisiei pentru investigarea evenimentelor din 11 septembrie 2001. Chiar și dacă nu ar fi așa, într-un astfel de caz se utilizează cenzura și secretizarea, care „protejează” întotdeauna populația americană de problemele ce au fost create chiar prin intermediul – ghiciți – cenzurii și al secretizării.

Minot-Barksdale, o insurecție ce a fost dată uitării

În luna august a anului 2007, cel puțin 6 focoase nucleare au fost furate din cadrul bazei Aviației americane din localitatea Minot, statul Dakota de Nord. Imediat după ce au fost încărcate în avionul în care urmau să fie transportate, acestea au dispărut instantaneu din inventarul nuclear al Americii, având o destinație necunoscută – ceea ce nu ar trebui să se petreacă. Aici nu este vorba de o posibilă interpretare greșită a unor ordine, sau de o greșeală, sau de o etichetă pusă greșit. Aceste arme au fost pur și simplu furate. Discuțiile ce au apărut ulterior referitor la cauza acestui eveniment – în care se invocau scuze cum ar fi faptul că unii comandanți ar avea autoritatea de a utiliza astfel de arme, sau că a fost doar un accident, sau că o stare de confuzie ar fi cauza a ceea ce s-a petrecut, sau că de vină ar fi afilierile politice ale membrilor Forțelor Aeriene – nu sunt decât niște penibile piste false.

Nu există nimic în Statele Unite care să fie mai bine controlat, mai bine securizat, mai strict restricționat și mai secretizat decât arsenalul nuclear. Cu toate acestea, în acea zi din anul 2007, mai bine de 6 bombe cu hidrogen s-au strecurat pe nevăzute dintr-un bunker securizat, fără să existe, legat de aceasta, vreo documentație, vreun ordin, nimic.

Aici vorbim despre Armata americană, în cadrul căreia oamenii pot fi aruncați în pușcărie pentru simplul fapt că au pierdut bateriile de la o lanternă.

Aceste bombe au fost incluse în arsenalul unui bombardier cu rază lungă de acțiune B-52, spre a fi transportate nu se știe unde, cu nu se știe ce scop. Avionul respectiv nu fusese menționat în niciun ordin, nu făcea parte din nicio misiune; de fapt, din momentul în care au fost încărcate în el acele bombe, el a încetat să mai fie un avion american. O astfel de misiune – fie ea chiar și în cele mai inofensive circumstanțe – ar fi avut nevoie de înștiințarea Președintelui și a echipei sale, cât și – cu siguranță – a șefilor Statului-major și probabil chiar și a Consiliului securității naționale, însă în cazul nostru ea s-a „auto-autorizat”, pur și simplu.

Deși avionul a aterizat mai târziu la baza aeriană Barksdale din Louisiana, nu există nicio dovadă care să evidențieze că aceasta ar fi fost, de fapt, destinația inițială – ba din contră.

Furtul, deturnarea, sau cum doriți să denumiți acest incident – aceștia sunt cei mai potriviți termeni pe care i-am găsit – s-a petrecut în afara autorității de conducere a guvernului Statelor Unite, încălcând toate protocoalele referitoare la stocarea, la manevrarea și la utilizarea armelor nucleare. Incidentul a reprezentat, de asemenea, o violare a tratatelor care cer Americii să-și păzească depozitele de arme nucleare nu doar de eventuale dezastre naturale ci și – așa cum a fost cazul aici – de o eventuală revoltă a membrilor ramurilor militare și civile ale guvernului, care ar putea acționa în afara oricărei autorități, acționând ca civili, cât și de un act de piratare, de un act de revoltă, sau de un act de insurecție.

Avertismentele pe care Israelul le dă aproape zilnic Americii, referitoare la anumite grupuri extremiste din Iran și Pakistan care ar putea prelua controlul asupra arsenalului nuclear al SUA – chiar s-au adeverit, nefiind însă vorba de unii radicali musulmani din Orientul Mijlociu, ci totul petrecându-se chiar aici, acasă. Extremiștii din cazul nostru erau creștini, în felul lor, și își puseseră probabil în cap să declanșeze Armaghedonul, sau plănuiau poate să vândă armele Iranului sau Coreei de Nord, sau, și mai probabil, să le pună deoparte „pentru zile mai negre”.

Incidentul Minot-Barksdale a demonstrat nu doar faptul că există un guvern secret, ci și faptul că acesta este capabil nu doar să încalce politicile externe, ci și că el poate lansa lumii o serioasă amenințare termonucleară.


Citiţi a treia parte a aricolului


Citiți și:

Un cartel mexican al drogurilor sub protecţia americană a CIA 

Fostul congresman Ron Paul: Vor recurge prin acțiuni din umbră la un steag fals pentru a declanșa al Treilea Război Mondial! 
Un dialog incendiar cu Benjamin Fulford și Robert David Steele 

 

yogaesoteric
18 aprilie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More