Trust Stamp lucrează împreună cu Master Card pentru integrarea datelor biometrice din sistemul de înregistrare a vaccinării copiilor


Capacitățile de stocare a identității digitale de la Trust Stamp sunt acum integrate cu soluția Wellness Pass de la Mastercard, pe care o va lansa în cooperare cu Gavi în Africa de Vest. Dovada identității fără a dezvălui nicio informație despre aceasta este ideea din spatele abordării Zero Informații a Trust Stamp pentru verificarea identității online, conform unui profil de Mastercard.

Gareth Genner, co-fondator și CEO al Trust Stamp, explică într-un interviu, cum tehnologia Evergreen Hash a companiei folosește biometria fără a-și asuma riscul de deteriorare sau de furt a datelor, despre care spune că vine cu implementări biometrice standard.

Evergreen Hash este creat din biometria feței, palmei sau amprentele clienților, pe care compania le folosește pentru a genera o „mască 3D”, aruncând datele brute și adăugând criptare pentru a asocia datele cu utilizatorul.

„Numai un procent mic din datele care au existat inițial sunt în hash”, spune Genner. „Ceea ce aveți este ceva mai sigur pentru stocare, deoarece nu poate fi folosit pentru a vă identifica direct. Nimeni nu te-ar recunoaște în această mulțime uriașă de numere.”

Prin corelarea hash-urilor, mai degrabă decât a numelor, a numerelor de identitate sau a fotografiilor, spune Genner, confidențialitatea este păstrată și potențialul de utilizare greșită este redus.

Trust Stamp a fost abordat de programul de pornire Start Path de la Mastercard, cu ideea de a-și aplica tehnologia în registrele de imunizare pentru copiii din regiuni îndepărtate, astfel încât s-a produs integrarea Wellness Pass. Tehnologia funcționează off line și un nou hash este creat cu informații actualizate de fiecare dată când se primește o vaccinare. Genner spune că hash-ul evoluează în timp, exact așa cum fac oamenii.

Pe lângă faptul că le permite agențiilor sanitare să își desfășoare activitatea fără a colecta nume juridice sau identități de la oameni, tehnologia este fără contact, sprijinind astfel interacțiuni sigure, în contextual pandemiei COVID-19.

Trust Stamp explorează acum noi modalități de comercializare a tehnologiei sale, după ce a primit o investiție de la Mastercard și și-a dublat personalul în ultimul an. Ideile includ identitatea fără contact pentru companiile de turism și asigurări, verificarea clienților pentru agenții imobiliari și urmărirea persoanelor eliberate condiţionat fără a fi nevoie de brățări de gleznă scumpe.

Compania a mărit recent ținta propusă pentru strângerea de fonduri și se consideră că are în vedere un IPO (ofertă publică iniţială) în Irlanda.


Citiţi şi:

Agenda globalistă de vaccinare a lui Bill Gates
Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați


yogaesoteric
11 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More