Trustul BBC a denunțat mai multe grupuri de facebook în care se vorbea despre efectele nefaste ale vaccinului. Grupurile, cu sute de mii de membri, au fost șterse

Mai multe grupuri de facebook care discutau despre efectele nefaste ale vaccinului au fost șterse de compania Meta, după ce au fost raportate de compania britanică BBC, informează un articol al organului media britanic.

Mai precis, BBC afirmă că a descoperit grupuri de facebook, între care unul avea sute de mii de membri, care foloseau un emoji în formă de morcov în loc de cuvântul „vaccin”. Conform BBC, în acele grupuri se „distribuiau afirmații neverificate despre oameni care ar fi murit sau ar fi suferit probleme din cauza vaccinului”.

În loc să verifice pentru a vedea dacă este adevăr în spatele acelor afirmații, BBC a decis să denunțe grupurile către Meta, compania care administrează facebook, pentru a fi șterse.

Am șters acest grup pentru că violează politicile noastre privind dezinformarea și vom revizui orice conținut în linie cu această politică. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu experți în sănătatea publică și guvernul Marii Britanii, pentru a combate dezinformarea privind covid”, a afirmat Meta într-un comunicat citat de BBC.

Totuși, după un timp, grupul a reapărut sub forma unui grup despre glume, dar BBC a descoperit o regulă în care se spunea „folosiți coduri pentru orice. Nu scrieți cuvântul cu v, cu b sau c”. Adică vaccin, booster sau covid. Aceasta le-a confirmat jurnaliștilor că este unul dintre grupurile șterse anterior de Meta.

BBC afirmă, citând informații de la Oficiul Național de Statistică al Marii Britanii că există o probabilitate de moarte în urma vaccinului anti-covid de 1 la 5 milioane. Și prin comparație, ar exista o probabilitate de 1 la 35.000 să mori de covid, dacă ești nevaccinat. Aceste date sunt însă infirmate de numeroase alte analize.

Citiți și:
Din 35 de vaccinați găsiți morți subit în propria lor casă, 25 de decese au fost cauzate direct de vaccinul covid
Hecatombă mondială: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva covid și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni?

 

yogaesoteric
12 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More