UE ne impune cipurile RFID


Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles. Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE. Birocraţii de la Bruxelles vor să transforme UE într-un imperiu! Uniunea Europeană NU este paradisul promis! Europarlamentarii pe care i-am votat au arătat că NU vor să ne apere de dictatura Comisiei Europene!

Pașapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezintă un pas important către dictatura globală totală (noua ordine mondială). Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie în același timp carte de identitate, permis de conducere, card de sănătate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.

Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renunțăm la banii cash și să plătim numai cu cardul. Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.

Tehnologia RFID şi corupţia UE permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere. Ei vor să ne facă slcavi pe cheltuiala noastră! Tehnologia pentru introducerea cipurilor în paşapoarte a costat (până în prezent) cel putin un miliard de euro din banii noştri!!!

ESTE MOMENTUL SĂ NE OPUNEM ŞI SĂ STOPĂM INSTAURAREA ACESTEI DICTATURI!


Citiți și:

Nu vreau să fiu un număr!

Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut


yogaeosteric
29 iulie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More