Ultima bătălie a lui Hillary Clinton

 

Joe Biden, bătrâna speranță a democraților americani la funcţia de președinte al Statelor Unite ale Americii este prea în vârstă, incompetent, distructiv și, am adăuga noi, mult prea corupt pentru a reprezenta un adversar de temut pentru Donald Trump la viitorul scrutin electoral organizat în SUA în 2020. Astfel se pot demonta toate acuzele la adresa președintelui american cu privire la faptul că cel dintâi este luat în vizor de administraţia de la Casa Albă doar pentru că poate candida contra actualului președinte, cu un real succes, așa cum afirmă partizanii săi.

Biden este corupt, dar el este doar primul dintr-o serie de membri ai Statului Profund din America care vor da socoteală, într-un viitor foarte apropiat, pentru fărădelegile lor, dintre care una din cele mai grave ar fi trădarea intereselor Americii. Nume precum John Brennan, Robert Muller și chiar Hillary Clinton sunt pe lista Procurorului General pentru a fi puşi sub acuzare în acest sens.

Alegerile prezidenţiale din 2020 din America reprezintă ultima și cea mai mare şansă a globaliştilor de a mai salva situația și de a întoarce totul în favoarea lor. Iar toate speranțele lor se vor pune aproape sigur în Hillary Clinton, marea învinsă a scrutinului electoral din 2016, care a dat oarecum de înțeles că va candida în 2020, această afirmaţie fiind întărită și de Steve Bannon, strategul lui Donald Trump ce s-a ocupat de campania acestuia la ultimele alegeri.

Astfel, Statul Profund American, oligarhia care controlează această ţară, neo-marxiștii, mass-media care simpatizează cu Partidul Democrat american, Google, Twitter, Facebook și toate marile companii de IT ce pot fi înglobate sub denumirea de BigTech se vor alinia în spatele „coruptei Hillary” pentru a-l detrona pe Trump.

Ce va urma în 2020? Antifa (mişcare alcătuită din grupuri antifasciste de stânga, autonome, militante) îi va ataca pe susținătorii actualului președinte american pe motiv că sunt naziști. Mass-media democrată va lansa o avalanșă de fake-news și atacuri murdare în timp ce BigTech îi va cenzura sau delista de pe platformele lor pe conservatorii americani şi pe susținătorii lui Trump. Dacă anul 2016 a fost în SUA o adevărată nebunie, să vedeți ce urmează în 2020!

Pentru statul profund american, miza este uriaşă. Dacă un candidat precum Hillary Clinton va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale americane, mulţi se pot aștepta să fie iertați de toate fărădelegile pe care le-au săvârșit și pentru care, în prezent, se așteaptă să fie puși sub acuzare. Hillary Clinton, candidatul perfect în viziunea statului profund american (coruptă, vicleană, cu experiență în navigarea culoarelor Casei Albe dar și cu multe relații în establishmentul american), va avea șanse mai mari ca în 2016 să își asigure victoria. Și, după cum afirmă un sondaj Rassmussen, ar ieși la egalitate cu Donald Trump, nemaipunând la socoteală faptul că va câştiga nominalizarea din partea democraților.

Și, cum Antifa va violenta, CNN va minți iar Facebook și Google vor manipula publicul cu ajutorul aplicațiilor lor în favoarea lui Hillary Clinton, pentru anul 2020 în Statele Unite ale Americii se anunţă furtuna perfectă. Mai ales că globaliştii au de încheiat câteva socoteli cu duşmanii lor de moarte din Partidul Republican, din societatea americană și nu numai. Sau, în cuvintele lui Hillary Clinton, „Au fost multe aspecte ciudate în alegerile anterioare, care însă nu se vor mai petrece.”

Citiţi şi:

Mai divizaţi ca niciodată

Directorul FBI – creator şi distrugător de preşedinţi

 

yogaesoteric
6 februarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More