Un anunț de la CNN: NASA a descoperit o piramidă gigantică pe planeta Ceres

 

Postul american de ştiri CNN a anunţat că NASA a descoperit o structură piramidală înaltă de aproximativ 5 kilometri pe suprafaţa planetei Ceres. Naveta spaţială Dawn a capturat imagini interesante de pe planeta pitică Ceres, aflată în centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter. Imaginile publicate de NASA arată o structură piramidală gigantică, a cărei înălţime este de trei mile (aproximativ 5 kilometri).

„Intrigant”, au declarat cercetătorii NASA, citaţi de CNN. Imaginea a fost luată de la o distanţă de 5.000 de kilometri, pe 14 iunie 2015. NASA nu a oferit nicio sugestie în legătură cu ce ar putea fi această structură piramidală.

Pe planeta Ceres au mai fost descoperite şi alte lucruri surprinzătoare. Lumini misterioase au fost surprinse pe imaginile trimise către Pământ în februarie anul trecut. S-au făcut numeroase speculaţii, însă nimeni nu îndrăzneşte să ofere o explicaţie plauzibilă. Fotografiile făcute publice de NASA pe 22 iunie 2015 adâncesc misterul, punctele luminoase fiind extrem de vizibile.


Citiţi şi:

Statuie veche de 200.000 de ani găsită pe Lună?

O civilizaţie antică pe Marte? Rămăşiţele acesteia sunt ascunse de NASA. O nouă controversă de proporţii FOTO+VIDEO

 

yogaesoteric
14 martie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More