Un autocar al unei organizații pro viață și pro familie a fost vandalizat de susținătorii LGBT în Mexic

 

Un autocar al unei organizații care promovează valorile familiei tradiționale (ConFamilia) a fost ținta atacurilor apărătorilor comunității LGBT în orașul mexican Puebla.

Reprezentanții organizației care are ca slogan #DejenAMisHijosEnPaz (Lăsați-mi copiii în pace), care sunt anti avort, nu sunt de acord cu homosexualitatea și nu vor ca și cuplurile formate din persoane de același sex să aibă dreptul de a înfia copii, au intrat în vizorul adepților mișcării LGBT.

Autocarul organizației a fost vandalizat pe 25 iunie 2017, fiind mânjit cu vopsea, pictat cu mesaje pro homosexualitate și pro avort. Furia apărătorilor comunității LGBT n-a cruțat nici roțile autocarului, care au fost tăiate, în timp ce partea din față a vehiculului a fost atacată cu ouă și cu pietre.

„Plecați, plecați!”, „Afară cu asasinii”, „Plecați din acest oraș” au fost doar câteva dintre sloganurile strigate de apărătorii drepturilor homosexualilor și pro avort, în timp ce formau un lanț uman pentru a forța autocarul să părăsească zona.

Una dintre femeile care fac parte din organizația pro familie a ieșit din mașină pentru a vorbi cu protestatarii, dar a fost insultată violent și acuzată de ipocrizie, fiind nevoită să urce la loc.

Citiți și:

Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare

De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate

Cum arată «toleranța» activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România?

 

yogaesoteric
20 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More