Un cercetător acuză: vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop

La sfârșitul anului 2020, înainte de lansarea vaccinului Pfizer, oameni de știință și experți de top din întreaga lume au avertizat că serurile covid de la Pfizer și Moderna prezintă un risc extrem de ridicat de a provoca cheaguri de sânge, miocardită și alte probleme cardiovasculare, scrie InfoWars.

Un an mai târziu, Pfizer și Moderna au fost obligate să emită avertizări care confirmă faptul că vaccinurile lor controversate pe bază de ARN mesager pot provoca, într-adevăr, o listă lungă de probleme, care nu se limitează doar la sistemul cardiovascular.

Recent, cercetătorul științific dr. Richard Fleming, în colaborare cu dr. Kevin W. McCairn, au testat in vitro vaccinul covid-19 de la Pfizer pe probe proaspete de sânge uman și au făcut o serie de descoperiri șocante, care confirmă constatările comunității medicale.

Ce se petrece cu globulele roșii la contactul cu serul Pfizer/BioNTech – Comirnaty?

După ce s-a adăugat ser covid de la Pfizer în probele de sânge, s-a observat cum globulele roșii au început să se subțieze, iar culoarea roșie a început să își piardă tot mai mult din intensitate ‒ culoarea roșie fiind un indicator al oxigenării și hemoglobinei. Apoi, celulele au început să plutească împreună și să se aglomereze, indicând fie o pierdere de oxigen, fie o scădere a hemoglobinei. Toate acestea s-au petrecut în decurs de 1-2 minute.

Concluzia cercetătorului este că după injectarea vaccinului Pfizer, globulele roșii din sânge vor avea o capacitate semnificativ mai redusă de a transporta oxigenul ‒ atât de necesar vieții ‒ de la plămâni în organism.

Urmăriți succesiunea de imagini de mai jos, pentru a vedea ce au observat cercetătorii la microscop ‒ capturi din prezentarea dr. Richard Fleming.

Așa se văd globulele roșii la microscop în mod obișnuit:

Așa se văd globulele roșii când se introduce în sânge soluție salină sterilă ‒ se observă culoarea roșie vibrantă, un indicator al capacității normale de a transporta oxigen:

Așa arată globulele roșii după adăugarea serului Pfizer ‒ se observă subțierea și aglomerarea lor:

Se observă scăderea în intensitate a culorii roșii:

Imagine mărită de 40 de ori ‒ se observă o decolorare puternică a zonelor afectate de vaccinul Pfizer:

Concluzii

Examinarea la microscop a globulelor roșii expuse la serul covid dezvoltat de Pfizer-BioNTech a relevat următoarele:

– desaturarea oxigenului din globulele roșii;
– inițierea aglomerării / coagulării inflamator-trombotice.

Nu în ultimul rând, s-a observat o contaminare semnificativă a serului Pfizer cu reziduuri.

VIDEO via Twitter:

Citiți și:
Oxid de grafen în vaccinurile împotriva covid, depistat de testele de microscopie electronică prin scanare și transmisie. Articol-studiu de dr Robert Young (I)
Avertisment: „62% din vaccinații anticovid fac cheaguri de sânge. Ce este mai rău de-abia urmează!”

 

yogaesoteric
24 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More