Un dialog incendiar cu Benjamin Fulford și Robert David Steele

 

Sunt Benjamin Fulford (BF) și alături de mine este Robert David Steele (RS). Ne aflăm în parcul Inokashira din Tokyo, Japonia, în data de 20 februarie 2018.

BF: Domnule Steele…

RS: Te rog, spune-mi Robert!

BF: Robert… amândoi am făcut obiectul a numeroase atacuri mediatice și campanii de denigrare. Am citit pe pagina Wikipedia despre tine că ai fi afirmat, la un moment dat, cum că ar exista copii ce sunt sclavi sexuali pe planeta Marte. Înțeleg că aceasta este doar una dintre încercările penibile de a te discredita. Poți, te rog, să ne spui cine se află în spatele acestei manevre abjecte, cine a făcut aceasta și de ce?

RS: Ei bine, sunt implicat, actualmente, într-un proces judiciar federal, pe care mă aștept să îl câștig – am un avocat extraordinar de bun, ce este specializat pe astfel de cazuri de defăimare – și, prin urmare, nu voi intra în detalii în public, însă vă pot spune că în anul 2017 am apărut în emisiunea online a lui Alex Jones, InfoWars, în cadrul unui interviu ce a durat 2 ore și în care am discutat despre pedofilie (sunt comisar și consilier șef în cadrul unei anchete referitoare la pedofilie), și cred că cele două ore de remarci făcute de mine acolo l-au speriat de moarte pe un anumit pedofil criminal ce activează în mass-media. Cred că el a fost cel care a comandat apoi un atac mediatic împotriva mea, ce a fost realizat de un individ de la publicația de scandal The Daily Beast (va fi necesar ca toate acestea să fie rezolvate într-un proces judiciar federal). Nu am afirmat că există copii ce sunt sclavi sexuali pe planeta Marte. Ca răspuns la o întrebare ce mi-a fost adresată chiar la finalul acelui interviu din emisiunea lui Alex Jones, am spus, în schimb, că de mai bine de 20 de ani copiii sunt utilizați în cadrul misiunilor spațiale americane și că există o bază pe Marte, ce a fost înființată în urmă cu 15 ani, unde locuiesc 10.000 de oameni. Toate acestea sunt realități, ele fiindu-mi dezvăluite atât mie, cât și unei alte persoane, de un fost angajat, acum pensionat, al NSA (National Security Agency – Agenția Națională pentru Securitate), fost angajat ce este deținător al unui doctorat.

Atacurile din presă sunt doar o mică parte a campaniilor de defăimare la care am fost supuși amândoi, Ben. Am scris un articol – care a avut un mare succes, având 2.500 de menționări pe Reddit într-o singură zi – despre ceea ce am numit „Gestapo-ul Google”, în care am evidențiat diversele moduri în care Statul din Umbră – cu precădere facțiunea sionistă ce susține Statul din Umbră, a cărei principală poliție secretă este Liga Anti-Defăimare (Anti-Defamation League) – cenzurează, manipulează și „asasinează digital” oamenii. Iar motivul pentru care ei fac toate acestea este faptul că respectivii oameni se apropie, într-un mod care este periculos pentru ei, de adevăr. Aș vrea să adaug că, personal, nu mai iau în seamă Wikipedia, deoarece aceia care o operează nu au deloc integritate. Pentru mine este o mare bucurie să constat că cei mai mulți oameni care sunt înzestrați cu inteligență sesizează că pagina mea personală, robertdavidsteele.com, este cu mult deasupra paginii Wikipedia despre mine. Lumea și-a dat deja seama că pagina de Wikipedia referitoare la mine este plină de mizerii, care nu sunt altceva decât niște minciuni sfruntate.

BF: Iată acum cazul meu. Eram șeful Biroului pentru Asia-Pacific al revistei Forbes când am început să scriu despre subiecte precum 11 septembrie. Dintr-o dată, m-am trezit că numele meu fusese pus pe „lista neagră”, ceea ce însemna că nu mai era posibil să obțin o slujbă în nicio companie multinațională. S-au făcut apoi eforturi uimitoare de a mă aduce în pragul falimentului; un anumit grup de persoane i-a contactat pe toți cei pe care îi cunoscusem, în plan profesional, la Forbes, spunându-le că luam droguri și că eram nebun; exact în acest moment, în care eram atacat din punct de vedere financiar, mi s-au oferit apoi, dintr-o dată, tot felul de slujbe bănoase ca să vorbesc, în cadrul unor conferințe, despre OZN-uri. Era clar că aveam de a face cu o campanie concertată ce era menită să îmi distrugă reputația (prin lansarea unor zvonuri precum faptul că aș fi luat droguri, că am înnebunit etc). La momentul respectiv, atunci când aceștia urmăreau să mă falimenteze, ei au încercat chiar să mă implice într-o afacere cu droguri, în care se tranzacționau 70 kg de marijuana. Tot ce pot spune este că, până la urmă, îi voi da în judecată pe cei de la Simon Wiesenthal Center, pe Michael Green de la CSIS (Center for Strategic and International Studies – Centrul pentru studii strategice și internaționale) și mulți alți oameni. Îi voi da în judecată și vor face închisoare pentru tot ceea ce au făcut.

RS: Să-ți spun ceva, Ben. Aș vrea să îți fac cunoștință cu avocatul meu, care este unul dintre cei mai buni avocați specializați pe cazuri de defăimare din țară. El m-a învățat foarte multe. Unul dintre aspectele pe care le-am învățat de la el, Ben, este că dacă poți demonstra că a existat o conspirație – deci dacă poți arăta că un anumit grup de oameni au angajat alte persoane, le-au ghidat, le-au finanțat etc. – atunci poți obține daune triple. Nu știu care este, în cazul tău, perioada maximă după abuzurile suferite în care mai poți înainta o plângere penală, dar te rog să-mi permiți să-ți fac cunoștință cu avocatul meu, căci ne confruntăm amândoi cu aceeași problemă.

BF: Da, a venit momentul. Oamenii aceștia au făcut suficient rău cu minciunile și cu defăimările lor!

RS: Dă-i în judecată! Nu vorbi despre ei în public, ci dă-i în judecată!

BF: Da, așa voi face, cred că am jucat prea mult timp rolul „băiatului amabil”. Bun, dar să trecem acum la un alt subiect – ne-am întâlnit să discutăm și despre Statul din Umbră, așa cum îl numesc unii, sau așa-zișii „iluminați”, așa cum îi numesc alții, sau Cabala – există multe nume ce au fost date acestei „entități”. Care este opinia ta, cu ce avem de-a face aici?

RS: Ben, tu m-ai învățat deja unele aspecte pe care eu nu le știam referitor la acest subiect, așa că aș vrea să ai tu ultimul cuvânt în această privință, însă, personal, am aflat cele mai multe informații despre Statul din Umbră și despre Guvernul din Umbră după ce am plecat din CIA. Cei mai mulți oameni din CIA sunt oameni buni, care au fost însă prinși într-un sistem rău. Eu fac diferența între mai multe entități. În primul rând, Statul din Umbră – care este reprezentat de Vatican, de familia Rotschild și de evreii Chabad (iar tu vei vorbi despre cei care se află deasupra lor). Apoi, francmasonii și Cavalerii de Malta pe care acesta (Statul din Umbră) îi folosește ca pe niște pioni, iar apoi conglomeratul format din districtul financiar londonez City of London, sediul piețelor financiare din SUA, Wall Street, și băncile centrale, pe care Statul din Umbră le folosește ca pe niște manageri. Aceștia sunt, așadar, Statul din Umbră și acoliții săi. Sub Statul din Umbră se află apoi Guvernul din Umbră, care este alcătuit din politicieni și din anumiți funcționari/birocrați de rang înalt, dintre care mulți sunt niște criminali pedofili ce au fost implicați în sistemul global de pedofilie ca un element ce se pretează controlului/șantajului. Acești oameni sunt cei care compun Guvernul din Umbră, așadar nu ei sunt Statul din Umbră, ci ei alcătuiesc, am putea spune, clasa „servitorilor”.

BF: Da, sunt de acord cu tine. M-am întâlnit personal cu mulți politicieni japonezi, iar începând cu anii 1980, i-am cunoscut personal pe fiecare dintre prim-miniștrii japonezi. Astfel, am înțeles că dacă nu ai ceva cu care aceștia să te poată șantaja, ei nu te lasă să ajungi în topul ierarhic. Ei au nevoie de oameni care să le fie servitori. Odată acceptați în acest „post”, acești oameni devin simpli actori care citesc niște scenarii, fără să dețină, în vreun fel, puterea. Nu Shinzo Abe se află la conducerea Japoniei, îmi pare rău că este necesar să spun aceasta. Cei mai mulți dintre așa-zișii lideri ai lumii, pe care îi vedem la conferințele ONU, sunt doar niște sclavi. Odată ce au fost aleși ca prim-miniștri etc, vine cineva la ei și le dă un cec de la Banca Vaticanului, în valoare, spre exemplu, de 100 de milioane de dolari, sau de un miliard de dolari, depinzând de cât de mare este țara, iar apoi le spune: „Bine ai venit în clubul mondial al celor ultra-bogați, iată aici banii pe care îi poți folosi pentru a avea o pensie plăcută, însă dacă nu o să faci ceea ce îți spunem, o să te omorâm!”.

RS: Ceea ce am descoperit în Statele Unite este că Mossad-ul a dus la perfecțiune „arta” de a șantaja oamenii. Ei au dus, de asemenea, la perfecțiune „arta” spionajului electronic. Toți cei care fac parte din această caracatiță mafiotă au obiceiul de a supraveghea oamenii, însă israeliții sunt cei care controlează sistemele electronice ale guvernului SUA. Ceea ce am mai sesizat în SUA este că toți politicienii sunt aleși în prealabil (de către Statul din Umbră, nu de către cetățeni!) pentru posturile pe care urmează să le ocupe, excepția fiind Donald Trump. Nu poți ajunge președinte fără ca înainte să nu fi fost cumpărat și fără să fi fost plătită o sumă pentru tine. Am aflat, de asemenea, că CIA, FBI și NSA îi spionează și îi șantajează pe toți politicienii americani. Deci, singurul element al Statului din Umbră pe care nu l-am menționat înainte este comunitatea Serviciilor Secrete. Aceștia sunt oamenii care fac contrabandă cu arme, aur, droguri, bani și copii, aceasta fiind o altă fațetă a afacerilor murdare ale Statului din Umbră/Guvernului din Umbră.

BF: Da, sunt de acord cu tine. Firul legal pe care eu îl urmez…să ne amintim că eu sunt jurnalist, iar pentru mine, dacă o anumită informație importantă a apărut deja în scris, sau în cadrul unui videoclip, aceasta înseamnă că cineva mi-a luat-o înainte în ceea ce privește povestea respectivă. Așadar, ca jurnalist urmăresc să ajung primul la informații, mergând direct la sursă. Așa s-a făcut că m-am dus direct la David Rockefeller, am vorbit apoi și cu cei din familia Rotschild, iar de la ei am ajuns, urmând firul, la loja francmasonică P2, oamenii din Elveția și Italia care sunt brokerii secreți din spatele tuturor acestora. M-am dus chiar în Italia, unde aceștia au încercat să mă omoare – aceasta fiind una dintre cele cel puțin 5 tentative de asasinat majore la care am supraviețuit. Așa am aflat că ei venerează Soarele Negru și că vor să creeze un guvern mondial fascist ce ar urma să fie controlat de descendenții lui Cezar. Așa că și evreii de rang înalt, oameni precum Benjamin Netanyahu, sunt sclavii acestor… cum să-i numesc… tirani satanici.

RS: Să-i numim și „descendenții lui Cezar”, despre care mi-ai povestit când am discutat în privat. E interesant că ai vorbit despre aceasta, pentru că în avion, pe drumul încoace, am citit o carte intitulată Mesia lui Cezar, o redare absolut extraordinară ce coroborează războaiele evreo-romane (în care trupele romane au fost conduse de Titus și de descendenții săi) cu Noul Testament. În carte se susține că Biblia și creștinismul, cât și Biserica Catolică, au fost create, ca o primă operațiune psihologică, de către Cezar și descendenții săi, pentru a-i îndoctrina pe oameni să „întoarcă și celălalt obraz” și să „dea cezarului ce-i al cezarului”.

BF: Da, și eu am studiat, chiar în mare detaliu, această istorie. În cele din urmă am ajuns, din aproape în aproape, la un grup numit populația hicsoșilor. Aceștia erau un grup de crescători de animale din Orientul Mijlociu care, datorită faptului că mâncau proteine și călăreau cai, erau mari și puternici și știau cum să crească animale erbivore, așa că atunci când au capturat populațiile ce se ocupau cu agricultura au folosit aceleași metode pe care le întrebuințau pentru crescutul animalelor pentru a-i controla pe acești oameni. La un moment dat, am mers la o biserică „de rang înalt” din Italia, pe care o folosesc descendenții acestor oameni – este biserica privată a Papei, care este plină de fotografii cu arme. În orice caz, ceea ce hicsoșii au descoperit este că îi poți controla pe oameni întocmai așa cum o faci cu oile, aceasta dacă reușești să controlezi informațiile pe care le au la dispoziție și proviziile de hrană, și dacă dispui de mijloacele violente necesare pentru a-i ucide sau pentru a-i „disciplina” pe cei care refuză să se supună. Ei bine, ei folosesc aceste trei elemente de mii de ani. Cu aceasta avem de-a face, în esență.

După miile de ani care au trecut de atunci, acestor oameni le este acum frică să nu piardă puterea și de aceea – după cum chiar ei mi-au spus – ei vor să ucidă 90% din populația lumii. Acest fapt este foarte ușor de demonstrat. Începând cu venirea la putere a lui Bush junior, ei au început să împrăștie arme biologice – SARS (Sindromul respirator sever acut), Ebola, gripa aviară și te miri ce alte boli despre care noi putem demonstra, chiar în fața unei instanțe judecătorești, că au fost create în laboratoare, că nu sunt naturale. Celălalt aspect pe care îl putem dovedi în fața instanței este că aceștia au plătit fermieri ca să nu mai producă hrană, ci să producă așa-numitul bioetanol, urmărind în felul acesta să înfometeze oamenii. Putem de asemenea demonstra că au încercat, de nenumărate ori, să declanșeze un război mondial nuclear. Din fericire, cei mai mulți oameni din armata SUA, din serviciile secrete, precum și soldații („servitorii cu arme”) sunt, de fapt, oameni buni care au fost manipulați. Statul din Umbră a făcut o greșeală fatală atunci când i-a trimis în Irak, spunându-le că obiectivul lor este anihilarea unor arme de distrugere în masă; când și-au dat seama că fuseseră mințiți și că totul este, de fapt, un mare jaf de petrol, ei au început să se trezească, iar acum oamenii buni, „cei cu șepci albe”, din armată și din serviciile secrete din toată lumea au început să se descotorosească de aceste mizerii umane criminale. Noi, cei care ne aflăm de partea binelui, vom câștiga, iar ei vor pierde. Vom merge la Zug, Elveția, sediul lor, vom merge la Milano, și îi vom prinde pe toți! De data aceasta nu vor mai scăpa!

RS: Permite-mi să adaug ceva, Ben.

BF: Sigur!

RS: Unul dintre aspectele care mi-au plăcut în timpul acestei vizite în Japonia a fost discuția noastră despre combinarea banilor digitali bazați pe aur, a internetului post-Google și a dezvoltării durabile ce întrebuințează tehnologii cu sursă deschisă (open source). Tu ai fost foarte binevoitor și mi-ai făcut cunoștință cu unii oameni cu trecere, de care ascultă, printre alții, Xi Jinping (președintele Chinei, secretarul general al Partidului comunist al Chinei), iar aceasta mă entuziasmează foarte mult. Aș vrea să spun și că sunt întru totul de acord cu tine atunci când afirmi că 90% dintre oamenii din armată sunt oameni buni. De fapt, mie personal mi s-a oferit o sumă semnificativă de bani pentru a ajuta ca veterani ai armatei SUA să ajungă și ei în cadrul curselor politice din America în anul 2018, ceea ce intenționez să și fac. Veteranii înțeleg că războiul este pentru bancheri, ei își dau seama că războiul este o mare pierdere și că America nu trebuie să înceapă niciun război. Este necesar să închidem toate cele 1.000 de baze americane din străinătate și să ne aducem acasă trupele.

BF: Ceea ce m-a determinat pe mine să încep să mă gândesc la soluții de viitor pentru această planetă este faptul că am aflat că japonezii au câștigat 7 miliarde de dolari din exportul mașinilor, al televizoarelor etc. în restul lumii, aceasta începând de la cel de-al Doilea Război Mondial; am urmărit, mai întâi, să-i conving pe japonezi să investească acești bani pentru a pune capăt sărăciei și distrugerii mediului, însă ei mi-au răspuns că nu pot face aceasta pentru că ei sunt o colonie; ulterior, m-am angrenat tot mai mult în această luptă de a găsi soluții, iar acum sunt pe punctul de a avea miliarde de dolari disponibili spre a porni o campanie masivă de oprire a sărăciei și a distrugerii mediului, făcând din această planetă paradisul care ar fi necesar să fie. Ne vom asigura ca toată lumea să poată participa în acest proces. Nu va fi ceva care să meargă doar de sus în jos, ci și de jos în sus – în ambele direcții. Va fi ceva transparent, pentru binele planetei, vom afla ce vor oamenii și vom duce toate acestea la îndeplinire.

RS: Ben, ceea ce chiar m-a atras la ideea de a mă întâlni cu tine este viziunea pe care tu o ai de mulți ani nu doar referitor la un „jubileu al datoriilor” [referire la ideea de a „șterge” unele datorii naționale devenite deja imposibil de plătit, termenul provenind de la Anul Jubiliar al Milostivirii, despre care se vorbește în Biblie], cu care sunt întru totul de acord, ci și referitor la o „Agenție planificatoare” sau o „Rețea de planificare” pentru întreaga lume.

BF: Da.

RS: Tu pari să înțelegi conceptul meu al unei Agenții care să promoveze tehnologiile cu sursă deschisă – o Agenție pe care am tot urmărit să ajung să îl conving pe Donald Trump să o construiască, însă John Kelly, printre alții, mă ține la distanță de Donald Trump. Așadar, dacă Donald Trump nu vrea să mă asculte, sau nu i se permite să vorbească cu mine, o să înființez chiar eu o astfel de Agenție pentru chinezi, iranieni și ruși. America, aș vrea să construiesc această Agenție pentru tine, dar dacă nu o pot face, o s-o fac pentru Xi Jinping și Putin și pentru alții. Așa că eu consider că viziunea ta, Ben, și a mea se intersectează perfect și totul se reduce la a conecta fiecare persoană de pe planetă la toate informațiile, în toate limbile, tot timpul, cu o bază de date codată ce nu poate fi manipulată.

BF: Da, cred că banii digitali sunt un bun pas în această direcție, însă este necesar să fie girați cu ceva ce există în lumea reală.

RS: Da, cu aur. 

BF: Și mai este ceva. Ideea „Agenției de planificare” nu a apărut din senin. Mi-am petrecut întreaga carieră studiind diversele sisteme din jurul lumii, iar cel mai bun model pe care l-am putut găsi este cel din Singapore. Prin intermediul acestui sistem, această țară – care era cea mai săracă dintre cele mai sărace, neexistând o țară mai săracă decât ea după cel de-al Doilea Război Mondial – a devenit cea de-a treia cea mai bogată din lume. Și, spre deosebire de celelalte două cele mai bogate țări – Qatar, care, în esență, este alcătuită din 3 milioane de oameni care trăiesc deasupra unei surse de petrol (îmi cer iertare, însă este clar că ei s-au îmbogățit prin intermediul petrolului) și Luxemburg, care a făcut rost de bani prin evitarea plătirii de taxe – oamenii din Singapore au obținut aceasta prin multă muncă! Așa că vrem să avem un asemenea sistem, ce va fi chiar îmbunătățit, pentru a planifica viitorul pentru Occident. Vrem o versiune occidentală a sistemului One Belt One Road [numele unei strategii de dezvoltare ce a fost propusă de guvernul chinez și care se focalizează asupra cooperării între țările eurasiatice, mai ales cu China, prin „centura” economică terestră Silk Road și rețeaua comercială maritimă MaritimeSilk Road] care să fie cel puțin la fel de bună, dacă nu chiar mai bună. Vrem să facem deșerturile verzi, vrem să restaurăm ecosistemele naturale, vrem să reumplem oceanele cu pești, vrem să explorăm Universul, vrem să eliberăm umanitatea!

RS: Sunt complet de acord. Ceea ce vreau să subliniez este ideea ta de a combina adoptarea, cu suportul guvernului chinez și a autorităților japoneze, a unei criptomonezi ce este bazată pe aur – model ce există în Indonezia, în Bougenville și în alte locuri – cu viziunea mea referitoare la un „creier” mondial, un internet post-Google și la dezvoltarea durabilă bazată pe tehnologii cu sursă deschisă. Deci este vorba de finanțarea unei serii întregi de modalități, inclusiv prima universitate de secol 21 a lumii, care va seta standardul unei educații libere, cu internet liber pentru toată lumea.

BF: Iar eu vreau să pot angaja toate forțele militare ale lumii, mai ales cele occidentale, să le dăm o creștere de salariu și o nouă slujbă, care chiar să implice protejarea planetei, protejarea speciilor pe cale de dispariție, ajutorarea oamenilor săraci etc. Astfel, ele vor putea fi cu adevărat de partea binelui, nu-i vom abandona pe oamenii aceștia doar pentru că au fost manipulați de un sistem rău. Un oficial de rang înalt de la Pentagon mi-a spus, la un moment dat, că după prăbușirea Uniunii Sovietice generalul armatei rusești a ajuns să fie un amărât de șofer de taxi în Londra. Noi nu vom permite să se petreacă aceasta cu oamenii muncitori din forțele SUA, sau din alte țări. Le vom oferi o situație mai bună decât înainte și, în plus, ei vor putea fi de partea celor buni.

RS: Aș vrea să subliniez faptul că unul dintre aspectele care au distrus chiar și succesul limitat pe care l-am avut în Irak a fost idioțenia, idioțenia intenționată, a lui Dick Cheney atunci când i-a ordonat lui Paul Bremer să destrame armata irakiană. A fost o mare greșeală – de fapt, nu a fost o greșeală, căci el tocmai aceasta își dorea – să creeze haos.

BF: Primul război din Golf a fost un mare eșec în ceea ce privește contractele militare, pentru că….

RS: Am câștigat prea repede! [râde]

BF: Da! Armata SUA s-a gândit: „Nu vom mai face ca în Vietnam – vom proceda cum trebuie, vom merge acolo, vom câștiga și apoi vom pleca”. Ceea ce au și făcut, însă apoi au rămas cu o mulțime de arme nevândute, așa că, de data aceasta, cei din armată se gândesc: „Vrem un război care să dureze tot timpul, astfel încât să putem continua să vindem vehicule militare, la 1 milion de dolari bucata, și să păstrăm astfel continuitatea fluxului banilor”. Ei bine, în noua schemă a lucrurilor, contractorii militari și familiile care dețin aceste companii vor începe explorarea spațiului, sau ceva benefic de acest gen, iar dacă nu, o să îi vânăm și o să îi înlăturăm pe toți! [zâmbește]

RS: [râde] O să adaug că sunt prieten bun cu Del Spurlock, care a fost Secretarul Muncii în timpul mandatului lui Ronald Reagan. Del și cu mine am adus la zi planul de Apărare și cel al Muncii din era lui Reagan. Fiecare persoană din guvernul SUA, inclusiv fiecare contractor din guvernul SUA, care ar rămâne fără slujbă în urma reducerilor de personal ale lui Trump, sau ale celor care fac astfel de reduceri de personal în guvernul SUA, vor primi cu toții salariul pe un an și instruire gratuită timp de un an, și garantez în mod absolut că nimănui nu i se va tăia din salariu. Ei doar nu vor mai lucra pentru guvernul SUA.

BF: Da, să urmărim acum să tragem o concluzie de final. Tot ce pot spune este că partea binelui câștigă. Încă un mic pas și ne vom fi descotorosit de acești oameni malefici, iar apoi umanitatea va fi, în sfârșit, eliberată dintr-un coșmar lung și teribil ce a fost cauzat de această familie străveche și malefică de crescători de oi! Îi vom da jos de la putere. Avertismentul meu către toți aceștia: „S-a sfârșit, predați-vă, alăturați-vă binelui, sau vă vom prinde!” Asta vreau să mai spun: umanitatea e pe cale să fie eliberată, bucurați-vă de un viitor frumos!

RS: Dacă se poate să spun și eu câteva cuvinte de final…

BF: Sigur!

RS: Am luat prânzul cu prințesa Nakamura și a fost minunat…

BF: Nakamaru

RS: Da, prințesa Nakamaru, mulțumesc. Ea mi-a spus – și o cred – că aici în Japonia se consideră că ideea reunificării Coreei i se datorează lui Donald Trump, el fiind foarte bine văzut pentru aceasta. Toată lumea înțelege că el a făcut posibil așa ceva. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald Trump.
[…]

BF: Aceasta este o sculptură a dragonului alb. Legenda spune că zeița Benten a găsit această creatură marină teribilă care îi înspăimânta pe oameni și a transformat-o într-o entitate benefică ce îi protează pe cei slabi și săraci. Cred că acesta este un simbol perfect pentru ceea ce noi dorim să facem cu complexul militar-industrial.

RS: Deci acesta este dragonul alb?

BF: Da.

RS: Sunt de acord, și e o plăcere că am fost primit ca inițiat în grupul Dragonului Alb în cadrul vizitei mele aici. Plec din Japonia nu doar mult mai fericit, ci și simțindu-mă mult mai puternic.

BF: Da! Dragonul Alb luptă pentru a proteja forța vieții și poate fi folosit doar pentru mai binele tuturor.


Citiți și:

«A vota e pentru fraieri» spunea încă din 2014 un veteran congresmen american căci «statul din umbră» al așa-zișilor ILUMINAȚI controlează deja America!

Rațiunile tainice, nebănuite ce fac posibilă învingerea ce este iminentă a elitei satanice a așa-zișilor ILUMINAȚI…

 

yogaesoteric
16 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More