Un fost oficial CIA rupe cu mult curaj tăcerea în privinţa extratereştrilor

 
În cadrul unei mărturii uimitoare, un fost membru al CIA a făcut pentru prima dată publice, prin intermediul unei înregistrări video, informaţii despre experienţele sale cu fiinţe extraterestre, despre navele lor şi despre o operaţiune secretă de muşamalizare.

Materialul video de 17 minute înregistrat cu acest fost ofiţer senior CIA, care a cerut să rămână anonim, a fost difuzat în data de 3 mai 2013, în ultima zi a evenimentului Citizen Hearing on Disclosure. Era evident că bărbatul în vârstă de 77 de ani, deşi se exprima clar şi stătea în capul oaselor în timp ce vorbea, avea o stare de sănătate proastă. El a lucrat pentru CIA în timpul preşedintelui Dwight Eisenhower în 1958 şi a ales să rupă tăcerea atunci când s-a apropiat de finalul vieţii.

Organizatorul evenimentului Citizen Hearing, Steve Bassett, a prezentat înregistrarea video susţinând că aceasta oferă informaţii despre suferinţa multor oficiali militari şi guvernamentali care sunt forţaţi să trăiască într-o lume a secretelor şi fricii, care sunt forţaţi să trăiască într-un aşa zis „embargou al adevărului” privind întâlnirile lor cu extratereştrii.

„Dintr-un anumit punct de vedere, acest material video reprezintă poziţia multor persoane care nu au putut să apară în cadrul unui astfel de eveniment, dar care doresc să vorbească însă le este dificil să o facă. Marea majoritate a persoanelor care au interacţionat cu această situaţie în timp ce lucrau pentru guvern, în anii 1940, au luat aceste informaţii cu ei în mormânt şi nu au vorbit pentru că li s-a cerut să nu vorbească. Acest domn a fost ameninţat de multe ori de guvern să nu vorbească, dar el a dorit ca mărturia sa să fie prezentată şi noi am fost de acord. El a fost intervievat doar de doi cercetători, care sunt astăzi aici: Linda Moulton Howe şi Richard Dolan”, a declarat Steve Bassett.

După difuzarea materialului, Linda Moulton Howe a confirmat informaţiile fostului oficial CIA, declarând celor prezenţi la eveniment că a petrecut trei zile cu fostul oficial CIA şi a înregistrat 90 de minute de benzi audio, în 1994. La întoarcerea acasă, ea a primit un telefon din partea acestuia, cu care ocazie a anunţat-o că atât el cât şi soţia sa au fost deja ameninţaţi că vor suporta consecinţele dacă informaţiile devin publice, cerându-i să nu publice înregistrările.

Richard Dolan, care este vizibil în materialul video, a autentificat, de asemenea, mărturia bărbatului.

Fostul oficial CIA a fost implicat în Proiectul Blue Book al U.S. Air Force, care studia OZN-urile, şi care a fost iniţiat la scurt timp după prăbuşirea unui obiect de dimensiuni mari în Roswell, New Mexico, în 1947. În interviu el a relatat că în anul 1958 a avut acces în baze situate în celebra Aria 51, unde a văzut nava prăbuşită la Roswell precum şi alte nave extraterestre, care erau capabile să folosească propulsia anti-gravitaţională. El a văzut, de asemenea, extratereştri vii sau morţi şi a descris cum arătau aceştia.

 Citiți și:


The Citizen Hearing on Disclosure: Un eveniment fără precedent care aduce subiectul extratereştrilor pe scena politică

Rusia îl somează pe Obama: Spune Lumii despre existența extratereștrilor sau o vom face noi!
 

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2015


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More