Un important anunţ ce se adresează tuturor celor care au participat la Evenimentul excepţional din cadrul MCT în data de 2 septembrie 2016

Reamintim pe această cale faptul că, pentru o cât mai profundă obiectivare a transformărilor benefice care au apărut şi care continuă să apară, producându-se în fiinţa tuturor celor care au participat la Evenimentul excepţional din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice, organizat în data de 2 septembrie 2016, este binevenită ținerea unui jurnal individual, în care să fie notate, de către fiecare participant, toate efectele benefice care sunt observate pe întreaga durată a celor 49 de zile de după acest Eveniment excepțional.

Menţionăm că perioada de conştientizare a efectelor benefice se încheie în data de 21 octombrie 2016 (vineri).

Este, prin urmare, necesar ca efectele benefice şi transformările vindecătoare care vor fi observate pe parcursul celor 49 de zile să fie notate atent de către fiecare participant în acest jurnal individual, pe cât posibil imediat după conştientizarea acestora, indicând în scris data şi chiar ora observării acestora.

Acest jurnal individual urmează să fie completat chiar şi în celelalte 3 zile de după încheierea perioadei de 49 de zile, respectiv în datele de 22, 23 şi 24 octombrie 2016 (sâmbătă, duminică şi luni).

Reamintim pe această cale tuturor participanţilor la Evenimentul excepţional din data de 2 septembrie 2016 că, pentru fiecare dintre cei care au fost prezenţi, însăşi preocuparea constantă a fiecărui participant pentru conştientizarea şi pentru obiectivarea cât mai precisă a efectelor benefice, profund spiritualizante şi vindecătoare care survin în mod specific în fiinţă în această perioadă de 49 de zile reprezintă în realitate o modalitate spirituală tăcută, constantă, profundă şi plină de aspiraţie prin care fiecare dintre noi ne putem manifesta recunoştinţa faţă de Dumnezeu Tatăl, pentru Graţia Sa tainică, ce a fost manifestată prin intermediul acestei acţiuni spirituale dumnezeiesc integrate.

Procedând astfel, adică fiind în mod constant atenţi, timp de 49 de zile, pentru a conştientiza şi apoi pentru a nota în mod atent şi sistematic toate efectele benefice resimţite într-un astfel de jurnal individual, fiecare dintre noi putem face astfel cei „100 de paşi către Dumnezeu“, paşi care pregătesc condițiile propice pentru ca Dumnezeu să facă apoi pentru noi un Miracol Dumnezeiesc.

Înţelegând aşa cum se cuvine toate aceste aspecte, ne vom putem da seama că procedând în felul acesta vom putea beneficia apoi din plin, fiecare dintre noi, de toate acele daruri dumnezeieşti de o valoare inestimabilă ce ne-au fost oferite cu prilejul participării la manifestarea dumnezeiesc integrată din data de 2 septembrie 2016 şi ale cărei ecouri pot fi resimţite în întreaga perioadă a celor 49 de zile care îi urmează.

Reînnoim cu acest prilej şi invitaţia de a trimite relatările dumneavoastră despre vindecările și procesele de regenerare fizică, vitală, emoțională, mentală și spirituală pe care le-ați resimţit în această perioadă de 49 de zile pe adresa redacţiei site-ului Mişcării Charismatice Teofanice. Vă rugăm să realizați importanța pe care o are împărtășirea cu toți ceilalți participanți a acestor miracole de vindecare, mai mici sau mai mari, pe care le trăiți și care se petrec după credința și meritele fiecăruia. Dincolo de anumite aspecte care prin natura lor rămân întotdeauna în taina sufletului nostru, oferindu-le în modul acesta altruist și celorlalți o parte din experiența noastră, contribuim la evidențierea și conturarea, prin mărturii personale autentice, a dimensiunilor reale ale vindecării spirituale pe care o prilejuiește participarea la acest Eveniment excepțional.

Vă mulţumim!

 

yogaesoteric
30 septembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More