UN IMPORTANT ANUNȚ DE ACTUALITATE

În curând va fi difuzată în premieră o importantă conferință a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru referitoare la actuala epidemie de coronavirus.

În cadrul acestei conferințe se vor face referiri la unele modalități profilactice ezoterice ce sunt eficiente.

Se va face în acest context un important anunț referitor la două remedii profilactice ce se bazează doar pe anumite plante medicinale cu eficiență dovedită, ce pot fi utilizate cu succes ca modalități profilactice sigure atât de cursanții, cât și de simpatizanții Școlii ezoterice de Yoga integrală MISA.

Aceste remedii vor fi oferite în mod gratuit (în limita stocurilor disponibile) tuturor cursanților ce le solicită și care frecventează cursurile noastre de yoga din România, precum și cursanților din străinătate. Aceste remedii profilactice vor fi puse la dispoziție în curând.
 
IMPORTANT!
Persoanele care au abandonat din diferite motive frecventarea cursurilor de yoga ale acestei școli vor putea beneficia de aceste remedii profilactice ce se oferă în mod gratuit în cazul în care vor relua frecventarea cursurilor noastre de yoga ezoterică integrală. Pentru a vă reînscrie la cursurile de yoga vă puteți adresa conducerii Școlii de yoga MISA.

 

yogaesoteric
14 martie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More