Un interviu spontan, dar binevenit al celor de la Project Camelot cu Advaita Mihai Stoian

„Întâi te ignoră, apoi râd de tine, apoi luptă împotriva ta și în cele din urmă câștigi“. Mahatma Gandhi (1869-1948)
 

Există în lume anumiți oameni care se află în căutare și care se bucură astfel de o perspectivă spirituală vastă. Prin urmare, în cazul lor, ceea ce este vizibil pentru un căutător spiritual nu este vizibil pentru toată lumea.
Cu toții trăim în Kali Yuga în aceste zile când tradițiile spirituale dispărute sunt reînviate de anumiți Ghizi spirituali autentici. Mai mult decât atât, nu doar tibetanii se reîncarnează, ci toate ființele umane sunt supuse acestui proces. Unii oameni nu cunosc și din păcate nu vor ajunge niciodată să cunoască valoarea unui Ghid spiritual autentic. 
 
De-a lungul anilor, majoritatea cursanților MISA s-au convins în mod practic de eficiența spirituală a învățăturilor oferite de această școală. Cu toate acestea, există anumiți oameni prinși încă în dramele lor zilnice și cu inima închisă, care au rămas încă la nivelul la care „înțeleptul îți arată luna, iar ignorantul vorbește despre degetul cu care înțeleptul ți-o arată“. În timp ce mii de oameni din întreaga lume, majoritatea intelectuali, continuă să se bucure mai departe de tot mai multe cursuri și inițieri speciale oferite de această școală, ar trebui să ne întrebăm: „cum se face că astfel de oameni minunați, unii dintre ei chiar excepționali, urmează aceste cursuri și învățături, în ciuda reputației proaste pe care o are această școală de ani de zile…?“
 
Există o fascinație pe care spiritualitatea autentică o exercită asupra oamenilor  moderni, indiferent de practică, cu condiția ca respectiva cale să fie cu adevărat benefică. Scoala de yoga MISA a cules întotdeauna toate învățăturile valoroase care aparțin diferitelor tradiții spirituale în scopul de a le oferi persoanelor cu un anumit specific șansa de a se adapta în funcție de propriile nevoi. Adevărul nu poate fi oprit și în cele din urmă el iese la suprafață. Din acest motiv yoghinii se bucură de o tot mai mare simpatie în rândul diferitelor categorii de oameni curajoși din întreaga lume care susțin valorile autentice, care sunt și vor rămâne treji în ciuda minciunilor și manipulărilor celor imorali sau lipsiți de inteligență care luptă o adevărată cruciadă personală cu această școală și care, probabil, este necesar să existe pentru a juca un rol în această yuga…, în acest moment.
 
O mulţime de critici fără fundament aparțin unor păpuşi care sunt scoase în față în această luptă împotriva spiritualităţii autentice. Este deja uşor de recunoscut tiparul folosit în atacurile împotriva multor altor mişcări spirituale din lume.
 
Motto-ul celor de la „Project Camelot” este că „cea mai bună ascunzătoare este la vedere“. O parte a misiunii acestor oameni este de a fi verticali și de a spune lucrurilor pe nume, fără a fi intimidați, și astfel de a-i încuraja și pe alții să iasă în față și să spună adevărul… Adevărul are căile sale neașteptate și iată că în acest moment „Project Camelot” începe să devină interesat de situația școlii de yoga MISA din România.
 
În discuția din acest interviu care are loc între Kerry Cassidy, Advaita Stoian și Ramona Onișor se începe explorarea legăturilor oculte dintre scandalul MISA și forțele care manipulează omenirea din umbră. Așa cum veți putea vedea, această reuniune a unor oameni ce provin din medii foarte diferite se dovedește a fi foarte eficientă în dezvăluirea semnificației anumitor fenomene stranii care în mod normal sunt foarte greu de explicat.
Vă veți întâlni pentru prima oară cu unele elemente ale acestor legături oculte, iar altele le veți afla din interviurile viitoare. Acesta este doar începutul.
 
Multe mulțumiri lui „Project Camelot” și lui Kerry Cassidy pentru acest început și pentru dăruirea de care dau dovadă în promovarea libertății de gândire și de exprimare, pentru interesul manifestat pentru ridicarea nivelului de conștiință al oamenilor și pentru curajul lor permanent de a afla și de a arăta adevărul. Vizionare plăcută!
 

Pentru mai multe informații și comentarii vă rugăm să vizitați blogul lui Advaita.yogaesoteric

27 septembrie 2012

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More