Un măr pe zi face ca orgasmul să fie mai aproape

 

Se cunoaște proverbul „Un măr pe zi ţine medicul departe”! Ei bine, cercetătorii au descoperit recent că merele au un efect benefic și asupra vieții amoroase. Potrivit unei cercetări realizate de un grup de oameni de știință de la Santa Chiara Regional Hospital din Italia, consumul unui măr pe zi are un efect semnificativ asupra libidoului.

Floridzin este substanța care se regăseşte în măr și care este responsabilă pentru acest efect binecuvântat. Ea are un efect similar cu estradiolul, un hormon secretat de ovare care crește disponibilitatea amoroasă.

O altă explicație ar fi că alte substanţe benefice care intră în componenţa merelor, cum sunt polifenolii și antioxidanții, stimulează circulaţia sângelui în zona genitală și astfel măresc senzualitatea.

Deci nu avem niciun motiv să evităm merele. Și încă ceva: un consum mai mare de mere va ajuta la lubrifierea vaginală, făcând astfel fuziunea amoroasă mai plăcută.


Citiţi şi:

Mango – Fructul fericirii

Caisele, fructe minune

Alimente afrodisiace

 

yogaesoteric
10 martie 2016

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More