Un medic zguduie lumea științei: ‘Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul e o afacere’

Dr. Roger Hodkinson, patolog de top, a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, în timpul unei conferințe zoom, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.

Comentariile lui Hodkinson au fost făcute în timpul unei discuții care a implicat Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, iar clipul a fost ulterior încărcat pe YouTube, de unde între timp a fost scos.

„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson. „Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”, a continuat el.

Medicul a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece covid-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe.”

De asemenea, Hodkinson a criticat măsura obligatorie de a purta mască, spunând că este complet inutilă.

„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor”, a spus el: „Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față.”

De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar fi indicat să se oprească, deoarece rezultatele false „conduc isteria publică”.

Hodkison încheie cu câteva sfaturi pentru factorii de decizie din Alberta: „Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar fi necesar să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest aspect a atins acest nivel, totul ar fi necesar să se oprească mâine. Mulțumesc foarte mult”, a conchis dr. Hodkinson.

Dr. Roger Hodkinson a obţinut titlurile în medicină generală la Universitatea Cambridge din Marea Britanie (MA, MB, B. Chir.), unde a fost cercetător la Corpus Christi College. După un rezidențiat la Universitatea din Columbia Britanică, el a devenit patolog general certificat de Royal College (FRCPC) și, de asemenea, membru al Colegiului patologilor americani (FCAP). Dr. Roger Hodkinson a ocupat numeroase funcții de prestigiu în instituții medicale din Canada. 

Citiţi şi:

‘Mormântul’ covid face parte din arsenalul represiunii KGB

Farsa și agenda diabolică a unui «blocaj universal»yogaesoteric

9 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More