Un oraș gigant ce este necunoscut a fost filmat cum plutea undeva pe cer în China

 

În ziua de 7 octombrie 2015, mii de oameni au văzut pe cerul localității Guangdong din China un oraș plutitor. Evenimentul a creat o isterie de proporții și a făcut înconjurul lumii.

Din neant, un oraș plutitor a apărut pe cer. Martorii oculari au rămas șocați atunci când au privit în sus și au văzut cum un întreg oraș, cu blocuri și străzi plutește în voie prin aer. A fost numit „orașul misterios” pentru că nu se știa de unde a apărut și nici ce căuta pe ceruri.
 

Evenimentul a dat naştere la numeroase controverse. Mulți au fost cei care au încercat să găsească o explicație logică. Inițial s-a spus că este vorba despre efectul de Fata Morgana. Acesta este un fenomen optic datorat devierii razelor de lumină la trecerea printr-un mediu neomogen, în particular prin straturi de aer aflate la temperaturi diferite. Dar oare acest fenomen se poate filma sau fotografia? Bineînțeles că nu și atunci această explicație pare fără logică.

Interesant este faptul că martorii oculari au declarat că orașul plutitor părea cât se poate de real și era înconjurat de un fum extrem de subțire. Pornind de la aceste declarații, s-a vehiculat că ar aparține extratereștrilor.

Acest eveniment nu este singular, de nenumărate ori au fost semnalate apariții stranii pe cer, care includeau orașe plutitoare. De exemplu, în 2011, locuitorii din Darazo, Nigeria, au văzut cum un oraș gigant plutea pe cer.

Atunci, ca și acum, s-a vehiculat ideea că orașul ar aparține unei civilizații extraterestre. De asemenea, o altă ipoteză este că două lumi paralele s-au intersectat și din această cauză astfel de orașe misterioase şi-au făcut apariţia în diferite zone ale Globului.

Imaginile au fost prezentate şi la posturile de televiziune din China:

  

Citiţi şi:

Oraşe celeste

Apariţie bizară pe cer!

 

yogaesoteric
24 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More