Un OZN gigantic a fost descoperit de telescopul spaţial Hubble în nebuloasa Orion?

Un video postat pe internet de un pasionat cercetător al fenomenului OZN pune sub lupă o imagine captată de telescopul Hubble în nebuloasa Orion.

Nebuloasa Orion – un imens nor de gaz și praf – este situată în galaxia noastră, Calea Lactee, în constelația Orion. Este una dintre cele mai luminoase nebuloase și este vizibilă cu ochiul liber pe cerul nopții.
 

În interiorul norului de gaz, atentul cercetător a descoperit o obiect misterios, aparent solid, cu o formă alungită, care ar putea fi un OZN. Dacă această descoperire reprezintă o navă extraterestră, dimensiunile sale sunt uriașe – de peste 100 de ori mărimea Pământului, după cum au apreciat unii observatori.

Un astronom amator și totodată fotograf astronomic, Troy Naylor, susține că a filmat același obiect.

Scepticii sunt însă de părere că obiectul fotografiat nu este nimic altceva decât un disc protoplanetar, adică un disc circumstelar aflat în rotație, alcătuit din gaz dens și praf, care înconjoară o stea tânără nou formată.

Unii pământeni probabil nu vor admite existența civilizațiilor extraterestre decât atunci când un mic OZN le va ateriza în sufragerie.

 

Citiți și:

O fotografie uluitoare a fost publicată de NASA în luna octombrie: Un OZN de mărimea Pământului apare la suprafața Soarelui!

Desecretizarea fenomenului OZN la scară mondială

Existenţa OZN-urilor este un fenomen real şi din ce în ce mai actual

 

yogaesoteric

9 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More