Un pământ binecuvântat, România, țara cu cele mai multe locuri și puncte energetice benefice de pe Pământ

Aspecte semnificative ce confirmă încă o dată profețiile deja faimoase ale indianului Sundar SinghExistă locuri cu o încărcătură energetică extraordinară, locuri în care pământul „pulsează”. Cercetătorii le-au studiat ani la rând şi au scris tratate peste tratate, ajungând la concluzia că România beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă.

Strămoşii noştri cunoşteau toate punctele energetice de mare putere ale României şi le însemnaseră cu megaliţi şi altare ciclopice, dedicându-le zeilor primordiali. Cercetătorul Gheorghe Șerbana şi un fost ofiţer în unitatea de extrasenzoriali a generalului Ilie Ceauşescu au ajutat la construirea acestei hărți energetice a României.

Cum se
structurează rețeaua
energe
tică


Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formaţiune cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri şi se modifică sub influenţa proceselor geofizice şi cosmice. Aceste linii de putere ating forţa maximă în anumite zone, care emit radiaţii numite „curenţi de inteligenţă”.

Locurile în care „biocurenţii inteligenţi” ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeaşi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” şi sunt marcate, în general, de megaliţi.

Neîntâmplător, în acele zone a existat o civilizaţie ocultată a uriaşilor şi, mai târziu, au apărut nucleele civilizaţiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mănăstiri, apărând aceste locuri speciale. Aşa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra României se întinde una dintre cele mai puternice „umbrele” protectoare de pe întreaga planetă.

Ce învăţau paranormalii generalului Ilie Ceauşescu


Unul dintre ofiţerii „paranormali” ai generalului Ilie Ceauşescu a precizat că întregul lor antrenament urmărea să le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru aceasta erau duşi în anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: Cozia – Frunţi – Negoiu, Ghițu – Negoiu, Iezer – Negoiu, denumit şi Tricornul Dacic.

Acesta este cel mai activ şi cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de energii perturbatoare.

Urmează Nehoiașu – Penteleu, Goru – Lăcăuți; Petroşani – Tismana; Abrud – Câmpeni; Ina – Călimani; Bârgău – Giumalău; Toroiaga – Rotunda; Grintiesu – Rarău; Slănic Moldova; Soveja – La Grote.

În acest ultim punct ajungeau ofiţerii care trecuseră la un stadiu superior al cursurilor de percepţie extrasenzorială.

Triunghiul
sacru
Omu – Babele – Sfinx

În România, cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu – Babele – Sfinx, de o putere incalculabilă. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepţia extrasenzorială. Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui.

Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Târgu Jiu, cu a sa „peşteră fără capăt”, unde se crede că Zamolxis îi învăţa pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului şi trupului (poli-vraci). Bioenergoterapeuţii de azi spun că Polovragiul este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului.

Sarmizegetusa era un adevărat panteon al cunoaşterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părţi de prăpăstii adânci, se află un altar megalitic pe care sunt inscripţii într-o limbă nedescifrată. Pentru bioenergoterapeuţi, Sarmizegetusa este o zonă ce activează creativitatea şi aptitudinile pentru educaţie.

Panteonul de la Căscioarele


Cercetătorul Gheorghe Șerbana indică o altă zonă a „urieșilor”, Panteonul de la Căscioarele, o vatră primară a civilizaţiei.

„La Căscioarele a început Istoria, care se trage de la Istru!”, spune Gheorghe Șerbana. „Aici a existat o minunată civilizaţie a zeilor titani ai omenirii. Aici au fost găsite necropole de «urieși» şi pietre cu inscripţii ciudate, cu linii ce parcă delimitează zone numai de strămoși ştiute. Cu aparatura modernă se poate constata o zonă geoenergetică deosebită şi o acustică nemaipomenită. Cine doarme noaptea aici, în zona Panteonului de la Căscioarele, aude clar şi șoaptele oamenilor de pe malul celălalt al Bălţii Izvorului Cătălui.”

Citiți și: 
Cercetătorii japonezi au declarat că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume!

«Gurile de Rai» ce sunt înzestrate cu puteri magice! Cele mai cunoscute puncte energetice din România care sunt benefice 

 

yogaesoteric

30 iulie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More