Un președinte sfidează psihoza Covid, chiar şi după ce a fost testat pozitiv!

 

În luna aprilie, președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, s-a plimbat pe străzile capitalei înconjurat de alți trecători care l-au salutat și s-au fotografiat cu el. Plimbarea lui Bolsonaro a fost o contestare evidentă a măsurilor abuzive de izolare socială luate pentru combaterea așa-zisei pandemii de coronavirus.

Jair Bolsonaro (65 de ani) susține că măsurile de izolare socială, impuse de guvernatorii statelor braziliene și chiar de oficiali din domeniul sănătății publice din subordinea sa, sunt un inconvenient inutil pentru economie.

Până în prezent, el a caracterizat boala provocată de coronavirus drept „o răceală ușoară”, continuând să subestimeze în mod repetat așa-zisa gravitate a situaţiei de care mulți au dorit și încă mai doresc să ne convingă.

Ieşirile sale în public nu au fost limitate şi nu a luat în considerare măsurile recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Un recent exemplu a venit în urma unei dispute cu ministrul sănătății, Luiz Henrique Mandetta în privința măsurilor de relaxare care afectează economia.

Bolsonaro l-a criticat public pe ministru pentru că a îndemnat oamenii să păstreze distanțarea socială și să rămână în case. Bolsonaro nu a fost de acord cu aceste măsuri și a subliniat că virusul nu este altceva decât „o gripă ușoară”. El a declarat că Mandetta nu apreciază pe deplin necesitatea protejării locurilor de muncă și ca urmare a decis demiterea sa. Apoi a apelat la reluarea activității în Brazilia, cea mai mare economie din America Latină, cerând din nou ca statele să decidă încetarea ordinelor de ședere la domiciliu.

Deși are parte de mulți oponenți vehemenți, cum ar fi, fostul preşedinte brazilian, Luiz Inácio Lula da Silva, care îl acuză de incompetenţă și de acţiuni iresponsabile declarând că „pune în pericol viaţa a zeci de mii de brazilieni”, cu toate că popularitatea sa este pe punctul de a se clătina la viitoarele alegeri, dl. Bolsonaro dă dovadă de o veritabilă „coloană vertebrală”.

Preşedintele Braziliei rămâne senin chiar și în urma diagnosticării sale cu Covid-19. El se află în carantină de o săptămână, și urmează să fie supus unui nou test PCR.
„Aştept rezultatul cu nerăbdare, pentru că nu mai suport această rutină de a rămâne în casă. E oribil”, le-a spus el jurnaliștilor.

El a mai declarat că se simte foarte bine, că nu a avut febră sau probleme respiratorii şi nici nu şi-a pierdut simțul gustului, unul din simptomele clasice ale Covid-19.

„Marţi, dacă totul va merge bine, mă voi întoarce la muncă. Bineînţeles, dacă nu va fi aşa, voi mai aştepta câteva zile”, a spus Bolsonaro.
„În rest, totul e bine, lucrăm tot timpul prin videconferinţă şi facem tot ce este posibil pentru ca situațiile să nu se acumuleze cât timp sunt la Alvorada”, a mai adăugat el.

Bolsonaro a declarat în live-ul său săptămânal de pe Facebook că după ce s-a simţit rău, a început să ia aproape zilnic un comprimat de hidroxiclorochină și că acum: „Mă simt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu!”.

Folosită cu succes de decenii împotriva malariei, hidroxiclorochina este utilizată în multe ţări pentru a combate Covid-19. Acest medicament a fost interzis în Franţa, prin ordin de ministru, şi a fost respins de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pe motiv că nu a reuşit să reducă mortalitatea în rândul bolnavilor, catalogându-l „nesigur şi ineficient”. Recent, şi Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite (FDA) a retras hidroxiclorochina din protocolul pentru Covid. (Iată deci care sunt organismele care nu doresc ca oamenii să fie vindecați!)

Cu toate acestea, prof. dr. Didier Raoult şi echipa sa de 600 de medici şi specialişti de la IHU Méditerranée Infection din Marsilia au tratat cu hidroxiclorochina aproape 4.000 de bolnavi Covid-19, obținând cea mai mică mortalitate din Europa!!!

După ce a anunțat că a fost găsit pozitiv cu Covid-19, Bolsonaro nu a renunțat la convingerile sale cu privire la inofensivitatea acestui virus, ca urmare s-a comportat normal, ca și până atunci, și nu a vorbit cu mască în fața jurnaliștilor chemați la conferința de presă. Drept urmare, Asociația Presei din Brazilia l-a dat în judecată pentru gestul său.

Iată până unde se poate ajunge atunci când psihoza creată în jurul unui virus dictează mersul întregului mapamond.

Cei care reușesc să nu fie influențați de această propagandă, care reușesc să fie de neclintit în fața corupției, dar și în fața amenințărilor de tot felul și care în plus au curajul să expună adevărul și să lupte pentru el sunt puțini, iar printre președinți, chiar extrem de puțini. Jair Bolsonaro, președintele Braziliei arată că este unul dintre ei!


Citiți și:

Sfârşitul mascaradei

Cifrele și scopurile reale ale pandemiei

 

yogaesoteric
16 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More