Un presupus fost ofiţer de informaţii susţine că NASA are o «colonie de copii sclavi» pe Marte

 

Un post de radio american a realizat un interviu cu un presupus fost ofiţer CIA, specializat în misiuni clandestine, care susţine că NASA operează cu o „colonie de copii sclavi” pe Marte. În era ştirilor false s-au găsit foarte mulţi oameni care să creadă această teorie, iar agenţia spaţială a fost nevoită să nege aceste zvonuri, oricât de penibile ar fi.

Oficial se susține că NASA nu mai are, în acest moment, un buget suficient de mare pentru a duce oameni pe Marte, dar Robert David Steele spune că agenţia are deja o colonie acolo, în care se găsesc copii răpiţi. Potrivit lui, sunt luaţi copii mici deoarece călătoria până acolo durează 20 de ani. Când ajung pe planeta roșie, aceştia sunt deja maturi. Dar asta e nimic pe lângă alte acuzaţii. Potrivit presupusului fost agent CIA, copiii sunt sodomizaţi, iar uneori ucişi în experimente oribile.

Cel care a realizat interviul cu Steele este Alex Jones, un om de radio recunoscut pentru subiectele controversate și unele teorii ale conspiraţiei pe care le abordează.

NASA a trebuit să vină cu o poziţie după aceste acuzaţii. „Există un singur zvon idiot pe internet? Asta e o ştire”, a declarat Guy Webster, purtătorul de cuvânt al agenţiei, pentru Daily Beast. „Nu sunt oameni pe Marte. Sunt doar rovere active pe Marte. A fost o ştire recentă care a susţinut că nu sunt (n.e. – rovere). Sunt. Dar nu sunt oameni acolo”, a continuat el.

Citiţi şi:

O civilizaţie antică pe Marte? Rămăşiţele acesteia sunt ascunse de NASA. O nouă controversă de proporţii FOTO+VIDEO 
Itinerariul straniu al unui copil ce a fost inclus într-un «Program Secret Negru» (Black Program) (I)
MKULTRA. Odioase experimente de control mental şi manipulare comportamentală realizate de CIA

 

yogaesoteric
2 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More