Un proces de mii de miliarde de dolari deschis în SUA ar putea pune capăt tiraniei financiare (4)

 

adaptare după un articol de David Wilcock

În iunie 2009, doi cetățeni japonezi au fost reținuți în timp ce intenționau să traverseze frontiera Italiei spre Elveția, cu obligațiuni americane în valoare de 134 de miliarde de dolari. Acesta fapt constituie începutul unor evenimente uluitoare, înconjurate încă de foarte mult mister, în care cifrele amețitoare aflate în discuție nu reprezintă partea cea mai senzațională.

Într-un interviu incendiar acordat lui David Wilcock, Benjamin Fulford (jurnalist binecunoscut pe plan mondial pentru dezvăluirile despre ceea ce am putea numi o contra-insurgență împotriva clicii criminale a aşa-zişilor „iluminaţi”), a făcut cunoscute informații cu totul extraordinare despre existența unui proces de despăgubire pentru o sumă astronomică, de mii de miliarde de dolari, împotriva unor organizaţii şi persoane fizice faimoase şi influente pe scena geopolitică actuală, cum ar fi Organizaţia Naţiunilor Unite sau premierul italian Silvio Berlusconi.

David Wilcock a făcut la rândul său unele cercetări personale, convingându-se astfel din plin de autenticitatea acestui proces uluitor care ar putea reprezenta sfârşitul tiraniei financiare a elitei „iluminate”.

Citiți partea a treia a acestui articol.

Aurul şi alte bunuri de preţ ale familiei Dragonului valoarează 371 de mii de miliarde (trilioane) de dolari


BF
: Este important să înţelegeţi că în lume există două sisteme financiare. Pe de o parte, sunt cifrele oficiale, pe care le găsim în arhivele publice – deci statisticile oficiale ale guvernmului – potrivit cărora PIB-ul mondial este de 63 de mii de miliarde (trilioane) de dolari. Dar, pe de altă parte, avem obligaţiunile deținute de familia Dragonului, care se pare că valorează 371 de mii de miliarde de dolari. La atât s-au estimat cele 85 de procente din aurul lumii. Aşadar, aici avem în mod evident o discrepanţă.

DW: Este vorba de aurul care a fost scos în afara pieţei înainte de acordul de la Bretton Woods.

[Nota lui DW: Keith Scott, una dintre sursele din interior ale lui Fulford, mi-a spus că de fapt cele 371 de mii de miliarde reprezintă valoarea estimată a unei singure locaţii din Malaezia în care a fost ascuns aur. Suma totală se pare că s-ar situa undeva la ordinul mai multor milioane de miliarde.]

Împuternicirea dată lui Neil Keenan și Keith Scott

BF: Da, este suma pentru care nepotul lui Sukarno ne-a dat împuternicire să îi dăm în judecată. Procura ce îi împuternicește pe Neil Keenan şi pe Keith Scott a fost dată pentru a transmite mesajul că „Aţi furat aur şi comori care nu vă aparţin.”

[Nota lui DW: Evident, obligaţiunile în valoare de o mie de milliarde de dolari sunt doar o infimă parte din comoara deţinută de către familia Dragonului.

Ceva mai târziu în interviu, Fulford explică faptul că împuternicirea respectivă nu înseamnă că îi pune la putere pe Keenan şi Scott, ci ea este doar menită să deschidă o uşă. Totuşi, este adevărat că în felul acesta Keenan şi Scott au drepturi depline de semnatari asupra obligaţiunilor furate, până în 2020.]

Acest proces creează premisele legale pentru a desecretiza ceea ce se numeşte un „Black Screen”


BF
: Ceea ce-i înspăimântă pe cei care conduc încă sistemul financiar global este că acest proces creează deja premisele legale pentru a desecretiza ceea ce este cunoscut sub numele de „Black Screen” (Ecran Negru).

Este vorba de unele aspecte esoterice. Este important să reţinem că 95% din toţi banii care există sunt de fapt fictivi, doar nişte cifre într-un calculator. Doar 5% dintre aceştia există ca bani în numerar.

DW: La fel se petrece în cazul conturilor bancare pe care le deţin oamenii. Atâta timp cât nu retragi banii, ei sunt doar o înregistrare într-un computer sau într-o carte contabilă.

BF: Există un sistem încifrat de maximă securitate, strict secret, care îţi permite să accesezi programul care „face bani”. Parcurgi anumite etape secrete, tastezi codul secret de acces şi aşa mai departe, după care poţi tasta, de exemplu, un miliard de dolari, şi apoi, hocus-pocus, apare un miliard de dolari. Iată un progrămel ce s-ar putea dovedi folositor. Puteţi înţelege acum de ce aceşti indivizi nu vor să renunţe la aşa ceva. Aceşti indivizi însemnând sabateenii care se află deasupra şi dincolo de puterile occidentului – mă refer la Rockefelleri, la clanul Rothschilds şi aşa mai departe.

DW: Deci aceste „ecrane negre” fac parte din acelaşi sistem financiar ce a fost creat la Bretton Woods.

BF: Da, este versiunea actuală. Este reţeaua „supremă” de înaltă tehnologie unde sunt „ascunşi” toţi „banii”.

Cvintilioane (1018) de dolari au fost astfel „create” în mod ilegal


BF
: Datorită faptului că nu există un acord care să reglementeze aceste tranzacţii, nu există un şef la nivelurile de vârf, diferite grupuri au început să creeze sume astronomice de bani. Din câte am auzit, există acum chiar cvintilioane de dolari (1018) pe care au vrut să le introducă în sistem. Aceasta înseamnă banii care există în mod real în economie ridicaţi la puterea 33.
Deci sistemul este compromis, aşa ceva nu are cum să funcţioneze. Putem spune că la nivelurile de vârf a „dat eroare” din punct de vedere matematic.

Există persoane private care facilitează tranzacţiile dintre băncile centrale

DW: Unul dintre aspectele despre care am aflat de la surse din interior, despre care nu am mai vorbit public până acum, dar pe care îl voi dezvălui aici, este deosebit de important. Din câte am înţeles, ca urmare a acordului de la Bretton Woods, băncilor centrale li s-a interzis să mai facă tranzacţii între ele în mod direct. Ele trebuiau să aibă intermediari civili, care erau de fapt deţinători de obligaţiuni, păstrate în conturile lor private.

Tot ca o consecinţă a acordului de la Bretton Woods, aceşti intermediari privaţi trebuiau să depună 80% din beneficii, pe măsură ce aceşti bani erau pur şi simplu creaţi din nimic, în programe de într-ajutorare umanitară. Aşa este?

BF: Da, şi eu am auzit ceva de genul acesta. Şi cunosc câţiva astfel de indivizi care intermediază tranzacţiile dintre guverne.

Cunosc o persoană din cele 20 din cadrul BIS (Bank of International Settlements –Banca pentru Acorduri Internaţionale) care sunt autorizate să facă aşa ceva. Am discutat personal cu ea.

Dacă se vor deschide aceste „ecrane negre” – căci suntem acum în posesia codurilor de acces – toți îşi vor da seama că banii nu au fost utilizaţi în scopuri umanitare. Ei au fost furaţi şi folosiţi în scopuri militar-industriale.

„Cartea lui Maklumat” este una dintre modalitățile de acces la conturile secrete


DW
: Atunci când spui că „se vor deschide ecranele negre” te referi la Cartea lui Maklumat, dupa cum o numeai tu, care a apărut în Suharto, Indonezia?

BF: Cartea lui Maklumat este una dintre cele câteva modalităţi fizice de acces la conturi care ar permite oamenilor să deschidă aceste depozite suspecte şi să arate că banii au fost furaţi.

DW: Există numai un exemplar al acesteia?

BF: Nu, există mai multe exemplare, bineînţeles, ascunse la ora actuală pretutindeni, deoarece reprezintă un subiect atât de sensibil.

[Nota lui DW: După acest interviu, am putut vedea o copie în format digital a Cărţii lui Maklumat. Nu existau semne care să indice că ar fi fost un fals. În mare parte cartea conţine o listă detaliată a numărului ameţitor de acţiuni pe care aceşti criminali le deţin, împreună cu numerele de cod și descrierea acestora.]

Este necesar să trecem la o nouă structură socială, la un nou sistem

DW: Dar cine are autoritatea legală de a-i urmări pe aceşti indivizi?

BF: Asta-i problema! În privinţa acestui caz suntem pe teren virgin. În acest moment nu avem structurile necesare. Naţiunile Unite sunt conduse de nişte gangsteri iar mulţi dintre liderii internaţionali au fost mituiţi şi şantajaţi pentru a se supune acestor oameni. Există, deci, un fel de vid și trebuie puse bazele unor noi structuri, sisteme, a unei noi modalităţi de a conduce această planetă.

Euro şi IMF sunt falimentare


DW
: Dar dacă euro şi dolarul se prăbuşesc, oamenii chiar se vor enerva, iar acele schimbări s-ar putea petrece foarte rapid.

BF: Moneda euro este deja în colaps iar cei de la IMF (International Monetary Fund – Fondul Monetar International) – care se presupune că ar fi cea mai mare structură financiară de pe Glob – spun deja că nu mai au niciun ban.

Atunci când Rusia a intrat în faliment, IMF a fost cea care s-a pus garant pentru ea. Iar acum aşa-numita IMF nu mai are bani. Aceasta deoarece nu mai au un mandat legal. Acesta a expirat în 1994. Sunt doar un grup de oameni care pretind că au nişte drepturi. Dar aceste drepturi nu le aparţin, nimeni nu le-a acordat.

Naţiunile nealiniate au pus pe lista neagră toţi banii făcuţi din nimic

DW: Aceasta înseamnă că aceste naţiuni ne-aliniate la care te referi nu mai acceptă banii fictivi care au fost creaţi în computere?

BF: Totul a fost pus pe lista neagră – scos în afara pieţei. De aceea nu a mai apărut hiperinflaţie în SUA. Acei bani nu sunt introduşi în sistem. Altfel, toate aceste cifre declarate de Banca Rezervei Federale ar fi însemnat o hiperinflaţie, dar aceasta nu există. În realitate este un dezastru.

Crearea banilor ne permite să creăm viitorul pe care ni-l dorim

BF: Crearea banilor este, într-un fel, procesul de hotărâre a ceea ce noi, ca specie, vom face în viitor. Şi această acțiune este controlată de fanatici religioşi care voiau să ducă la îndeplinire profeţiile Vechiului Testament. E chiar nebunesc şi uimitor.

Majoritatea dintre noi, oamenii obişnuiţi, aşa cum ar spune orice candidată la Miss America, gândim astfel: „Puneţi capăt sărăciei, opriţi distrugerea mediului şi faceţi pe toată lumea bogată şi fericită”. Este ceva de bun simț. Însă ceea ce ne dorim noi pentru viitor nu este ceea ce doreşte şi actualul grup de lideri. Ei vor al Treilea Război Mondial, uciderea a 4 miliarde de oameni şi dominaţia unei elite asupra unei populaţii de sclavi!

Aceste rezerve imense de aur ar putea să asigure o bază nouă pentru o nouă economie


DW
: Am dezvăluit împreună în acest interviu ceva ce nu te-am mai auzit spunând public până acum. Cantitatea uriaşă de aur care există, toate bogăţiile confiscate de-a lungul timpului de Imperiul Roman, ca şi acelea pe care le-au confiscat conchistadorii spanioli, au fost scoase din locurile secrete în care se aflau. Toată această bogăţie şi-a croit cumva drum spre Asia datorită comerţului cu mătase, cu condimente, cu opiu, cu ceramică etc.

Dat fiind această cantitate uriaşă de aur, am putea trece din nou să folosim etalonul de aur, în care banii au o acoperire în ceva concret, real.

BF: Problema etalonului în aur, dacă vorbeşti cu oamenii – şi unul dintre grupurile care ne-au susţinut sunt chiar oamenii care obişnuiau să controleze aurul – este următoarea: „Regula de Aur” este „Cel care deţine aurul face regulile.” După părerea mea, aceasta nu este chiar o alternativă viabilă la banii fără acoperire.

Ceea ce eu personal susţin este că avem nevoie în viitor de mai multe grupări diferite, care să aibă un fel de funcţie de planificare. Orice ar face, trebuie să se bazeze pe ceea ce se află în lumea reală. Există o anumită ordine în realitate căreia nu i te poţi sustrage. Dacă ai cultivat grâu, acel grâu există, și apoi poţi emite o chitanţă pe care să scrie „Această chitanţă este echivalentul pentru x kg de grâu”.
Dar dacă doar emiţi o chitanţă care nu este acoperită de nimic, ea practic este ceva fictiv. Este firesc.

Japonia a obținut un mare succes cu agenţiile de planificare economică


BF
: Am venit în Japonia în anii ’80, când era numărul unu, ţara viitorului. Aveau un sistem despre care credeam că e cel mai bun din tot ce se văzuse până atunci pe această planetă. Structuraseră ceea ce era cunoscut sub numele de agenţie de planificare economică și urmăreau să obţină o idee legată de ceea ce îşi doreau să fie ca şi ţară în următorii cinci ani. Pentru aceasta era consultată toată lumea. Oamenii spuneau că şi-ar dori mai multe drumuri, mai multe canalizări, mai multe şcoli, o staţie spaţială, orice își doreau. Apoi creau planuri. Banca Japoniei se punea în mişcare şi evalua cam câţi bani ar trebui să tipărească, care să aibă acoperire în bunuri reale, așadar fără a genera inflaţie. Banii aveau ca acoperire terenuri, aur, orez, orice bunuri concrete. Şi apoi industriile respective duceau totul la bun sfârşit.

Astfel, ei au reușit o dezvoltare economică rapidă – aproape zece procente anual – timp de zeci de ani. Aveau cea mai mică diferenţă dintre săraci şi bogaţi din orice ţară dezvoltată, şi probabil din toate ţările de pe Pământ.

Americanii au fost cei care au venit și i-au hărțuit, forţându-i să demonteze sistemul. Acesta este motivul pentru care Japonia a stagnat în ultimii 23 de ani.

Chinezii folosesc și acum un sistem similar vechiului sistem japonez, acesta fiind motivul pentru care au în continuare cea mai rapidă creştere economică.

Trebuie să stabilim în mod cu adevărat democratic ce vor oamenii – şi apoi să găsim o cale de a realiza aceasta

BF: Deci vreau să spun că este nevoie de nişte oameni care să fie selectaţi pentru că sunt inteligenţi, pentru că au trecut un examen bun, cărora să li se încredinţeze sarcina de a duce la îndeplinire dorinţele oamenilor, într-un mod realist.

După ce toată lumea spune „Iată cum vrem să arate lumea în următorii 5 ani”, aceşti oameni urmăresc să transpună totul în realitate, concentrându-şi atenţia asupra cifrelor şi a lucrurilor care pot fi într-adevăr realizate.

Nu vreau să se înțeleagă că sugerăm înființarea unei singure agenţii de organizare pentru întreaga lume. Ce vreau să spun este doar că aceasta ar putea fi unul dintre multele grupuri care vor concura la crearea de noi proiecte pentru viitor.

Sursele de la CIA care ne ajută şi cei din facţiunea Rothschild care sunt de partea noastră vor propriile lor centre retrase unde să îşi poată îndeplini planurile şi proiectele pentru planetă. Iar eu personal n-aş avea nicio problemă cu asta.

[Nota lui DW: Fulford a menţionat foarte clar în altă parte că acest lucru ar putea fi permis numai dacă ei ar lucra pentru proiecte care nu ar face rău planetei sau locuitorilor ei, şi sub o atentă monitorizare.]

Este de la sine înţeles că banii trebuie să aibă o bază reală


BF
: Nu cred că ne dorim o rețea centralizată de control. Dar avem într-adevăr nevoie ca tot ceea ce există să fie structurat conform cu realitatea. Trebuie să se bazeze pe ceva real.

Sistemul ar trebui să fie, analogic vorbind, ca atunci când iei o bucată de lemn pe care o sculptezi şi faci din ea ceva foarte frumos. Ai obţinut ceva valoros dintr-o materie primă concretă. Astfel se creează banii.

Acest sistem nu ar trebui să implice prezența cuiva în fața unui calculator, a vreunui oligarh influent introducând nişte cifre, acționând ca un stăpân suprem – aceasta este ceea ce avem deja în zilele noastre.

Celălalt aspect al realităţii actuale este, desigur, faptul că ţările europene, Statele Unite şi Australia au luat de la restul lumii mai mult decât au oferit.

DW: Corect. Singurul lor export sunt „produsele financiare”, care se bazează de fapt tot pe bani fictivi.

BF: Şi arme.

Folosirea unor tehnologii ce sunt actualmente boicotate ar putea crea o nouă şi uimitoare civilizaţie

BF: Totuşi, Statele Unite au cele mai bune universităţi din lume. Poporul lor este foarte inteligent, bine-educat şi munceşte cu hărnicie. În plus, ei deţin tehnologii avansate a căror utilizare este boicotată din aşa-zise motive de securitate naţională.

Deci dacă am îndepărta de la putere pe aceşti nemernici din Consiliul de Conducere al Băncii Rezervei Federale, iar oamenii ar fi dezrobiţi de sub tirania lor, ar avea loc o înflorire cum nu s-a mai văzut vreodată! Şi în felul acesta am rezolva problema!
Dar mai înainte de toate, trebuie să lăsăm vechiul sistem să se prăbuşească şi apoi să îl introducem pe cel nou. Însă aceşti nemernici nu au de gând să se dea bătuţi atât de uşor. Ei ne ameninţă în continuare cu războiul și încearcă să atace Iranul. De curând am fost înştiinţat că acești nebuni plasează bombe nucleare pe litoralul din Tokyo ca să producă acolo un tsunami. Pun la cale tot felul de nemernicii, iar noi trebuie să-i oprim.


Pentagonul ar urma să facă arestări în masă?

DW: Spuneai ceva mai devreme că unul dintre actorii ce ar putea deveni foarte importanţi, acum după demararea acestui proces, este Pentagonul.

Persoanele din Pentagon care nu au fost corupte ar putea, la un moment dat, să-i aresteze, sub ameninţarea armei, pe mulţi dintre membrii Camerei Reprezentanţilor şi ai Senatului. Aceasta datorită faptului că aceşti indivizi au conturi private în Banca Vaticanului şi s-au lăsat mituiţi.

De asemenea, ai vorbit despre capii primelor cinci companii media care au cenzurat informaţiile pentru a susţine astfel planurile demente ale acestor criminali.

Este adevărat că gruparea „bună” din Pentagon se pregătește să facă acestă mutare?

BF: Cei din Pentagon nu sunt prea siguri în legătură cu ceea ce au de făcut mai departe. Există încă multă confuzie. Este simplu să spui: „Gata, haideți să-i arestăm pe acești netrebnici!”, însă trebuie avuți în vedere și paşii următori.

Problema principală este că nu există niciun plan bine pus la punct şi coerent referitor la ce va urma după aceea. Părerile sunt împărţite. Keenan şi oamenii lui au propriile lor idei, aşa cum şi eu le am pe ale mele. Alţii au la rândul lor propriile lor idei cărora le dau curs.

Cu toate acestea, cred totuși în necesitatea eliminării complete a acestor criminali, pe care să-i punem sub arest la domiciliu. Nici măcar nu e nevoie să fie trimişi la închisoare.

Trebuie înlocuit vârful piramidei


BF
: Dacă ați avut posibilitatea să vizionați filmul The Scorpion King, ați putea înţelege aceste aspecte şi dintr-un alt punct de vedere.

The Scorpion King face parte din suita acelor filme care au o acţiune în felul următor: de îndată ce ajungi în vârful piramidei, îl învingi pe cel aflat acolo în urma unui duel, te arăţi victorios în capătul scării ţinând în mână capul lui şi apoi toată lumea se înclină cu veneraţie în faţa ta.

O mare parte dintre aceşti indivizi sunt obişnuiţi cu acest gen de sistem piramidal. Dacă înlocuieşti vârful, ei îşi vor vedea în continuare de ale lor, în mod automat, indiferent cine este şeful, și vor argumenta ceva de genul: „n-am făcut altceva decât să ascult ordinele”.

Deci am putea construi un sistem în care nici să nu fie nevoie să trimitem pe cineva la închisoare. Un sistem în care să trebuiască doar să spui „Am modificat planul. Acum avem alte ţeluri. În loc să construim piramide, vrem să construim universităţi.” Iar ei vor spune: „Super, haide să le constuim atunci!”

Obama este o simplă marionetă

BF: Cu toate acestea, putem observa că există mulţi gangsteri, care pe deasupra sunt şi incompetenţi, dar care totuși sunt cocoțați în funcţii pe treptele cele mai înalte ale puterii. Ei nu au ce căuta acolo, nu merită să acupe acele funcţii. Nu ştiu cum să conducă o ţară sau cum trebuie administrată o planetă. Mă refer şi la Obama, printre alţii. O scurtă privire asupra a ceea ce a „realizat” până acum dovedeşte această afirmaţie.

DW: Cred că a cedat în faţa grupurilor de presiune din jurul lui.

BF: Adevărul adevărat este că el reprezintă o simplă marionetă.

Avem nevoie de o dezbatere publică pentru a stabili ce vom face mai departe


BF
: Avem nevoie, cât mai repede posibil, de o dezbatere publică. Vrem ca toată lumea să se implice pentru a decide împreună ce avem de făcut în această situaţie internaţională. Pentru că nu este de ajuns să vrem să scăpăm de vechiul sistem. Dacă nu există deja un alt plan cu care să fie înlocuit cel anterior, se produce un haos. Se poate încheia cu o prăbușire a nivelului civilizaţiei, şi implicit cu o pierdere a ordinii publice, ceea ce cu siguranţă nu ne dorim.

Este necesar ca tranziţia spre o mai bună conducere a planetei să fie un sistem eficient, unul care construieşte, nu unul care distruge.

Citiţi aici continuarea acestui articol.


Citiți și:

Casa Albă a făcut 935 de declaraţii false pe parcursul a doar doi ani

Proiectele guvernamentale secrete din cadrul aşa-numitelor OPERAȚIUNI NEGRE (BLACK OPS.)

Clubul Bilderberg a fost cel care l-a ales pe actualul preşedinte al SUA, Obama

 

yogaesoteric
7 februarie 2014

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More