Un reprezentant al grupării oculte Bilderberg se află în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia

 

Evenimentul Zilei a publicat un interviu exploziv cu un sociolog român care trăiește de trei ani în Oslo, capitala Norvegiei, și care, sub protecția anonimatului, a dezvăluit faptul că Barnevernet-ul, instituția norvegiană care terorizează părinții și le ia copiii, nu este o instituție de stat decât parțial, în spatele ei aflându-se și șapte membri privați. Printre aceștia se numără suedezul Jacob Wallenberg (foto), care face parte din Clubul Bilderberg, organizația ocultă care (este emanația așa-zișilor Iluminați) și-a propus să controleze și să conducă lumea instituind un Guvern Mondial unic.

Trecut de cei de la Evenimentul Zilei sub rezerva „teoriei conspirației”, interviul doamnei C. K. ne pune serios pe gânduri, mai ales că nu ar fi nimic ieșit din comun ca membrii Bilderberg să fie implicați în așa ceva. Ne-ar mira dacă nu ar fi!

Referindu-se la cei care dețin controlul real asupra Barnevernet, C.K. declară: „Deținând controlul asupra Barnevernet, membrii elitei profitoare – din care, cu siguranță, fac parte și câțiva norvegieni – s-au apucat de treabă. Urmăresc atomizarea familiilor tradiționale, practic desființarea acestora, pentru că o societate poate fi mai ușor controlată atunci când n-are un fundament. Cum au ales să distrugă familiile? Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului – nenorociri atât de specifice, din păcate, societății norvegiene. Prin Barnevernet, au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere.

Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor – sunt aproape scutiți de muncă, fapt care nu e neapărat un lucru bun – , iar alții sunt hărțuiți și amenințați că-și vor pierde odraslele pentru motive aiuritoare. Copilașii sunt învățați încă de la grădiniță să se revolte împotriva părinților, să-i pârască, să-i desconsidere.

Intenția de suprimare a ideii de familie este evidentă. Apoi, prin promovarea hedonismului, a individualismului, s-a ajuns ca mare parte a bărbaților norvegieni să devină extrem de efeminați. Femeile norvegiene, în schimb, sunt masculinizate. În acest fel, bărbații normali au ajuns să-și caute femei din Asia sau tipuri mai empatice, cu care se căsătoresc. S-au născut astfel familiile mixte, care sunt prigonite, pentru că reprezintă, de fapt, normalitatea. (…)

Of, Doamne! Lesbianismul atât de prezent în rândul femeilor norvegiene, care preferă aventuri de o noapte, coroborat cu bărbații lor din ce în ce mai efeminați, a condus la una din cele mai mari rate ale divorțului din Europa, dar și la sinucideri, la comportamente deviante. Toate acestea se reflectă în statisticile pesimiste, care prevăd că, în 2050, Norvegia va fi o țară alcătuită în proporție de 90% din homosexuali. Familiile compuse din astfel de oameni nu vor putea reprezenta niciodată baza unei societăți. Vor fi obediente sistemului care le-a permis, chipurile, să se exprime liber. Și, astfel, cu celula de bază a societății distrusă, cu «capul de familie» inexistent, devine firesc ca acest grup uman să fie mai ușor de manipulat și de condus”.

Drama societății norvegiene în care zoofilia și pedofilia sunt deja practici ce sunt privite cu toleranță (se știe că în țara vecină, Suedia, există bordeluri cu animale pentru zoofili), iar homosexualitatea este promovată ca politică de stat, este cu atât mai mare cu cât desele cazuri de sinucideri la copiii mici dați spre adopție a dus la elaborarea și predarea unui curs la Universitatea din Oslo cu o temă morbidă: Sinuciderile copiilor sub 7 ani !!!

În condițiile în care unii dintre copiii răpiți de Barnevernet sunt dați spre adopții internaționale, ne întrebăm în mod firesc care sunt scopurile reale ale acestei sinistre instituții norvegiane în spatele căreia se află oameni din Bilderberg?

Statuie în parcul 

Vigeland

din Oslo

Revenind la politica păpușarilor Noii Ordini Mondiale, ceea ce ne dezvăluie românca din Oslo pare să fie creat în „laboratoarele” lor bolnave. O țară prosperă, orientată „științific” spre hedonism, este distrusă din punct de vedere al moralității și destructurată familial, tocmai pentru a crea „Omul Nou al Statului Globalˮ pe care și-l doresc rechinii financiari din elita satanică a lumii: un stat fără identități culturale, cu o populație bovinizată, capabilă să accepte orice.

Se pare însă că din acest moment începe atomizarea Barnevernet-ului datorită acestei solidarizări internaționale prin care mizeriile societății norvegiene ies în toată urâciunea lor la suprafață. De acum, e posibil ca mulți norvegieni să prindă curaj și să spună ce știu!

Citiţi şi:

Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru a fi folosiți drept material genetic. Cazul Bodnariu, la indigo
Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili


 

yogaesoteric
1 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More