Un telescop de tip nou, cu lentile concave, arată că în atmosfera terestră există entități invizibile, ce au o mișcare «inteligentă»

 

Un articol publicat în ultima ediție din 2015 a American Journal of Modern Physics a scos la iveală descoperiri surprinzătoare – un telescop de ultimă generație cu lentile concave a observat, pentru prima dată, entități în atmosfera terestră care sunt invizibile pentru ochiul nostru și pentru telescoapele convenționale Galileo cu lentile convexe. Și mai surprinzător este faptul că aceste entități se mișcă „inteligent” pe cerul nopții, într-un mod care sugerează o supraveghere neautorizată a zonei.

Noul telescop revoluționar de tip Santilli

Descoperirea a fost făcută de dr. Ruggero Santilli, un expert foarte apreciat în domeniul matematicii, cosmologiei și al fizicii, care a fost nominalizat pentru Premiul Nobel în fizică și chimie. Dr. Santilli a creat un nou tip de telescop, proiectat anume pentru a observa lumina antimateriei. Această formă de lumină are un indice de refracție negativ, drept pentru care necesită lentile concave pentru a o putea focaliza, față de lentilele tradiționale convexe folosite la telescoapele tradiționale Galileo.

 

Sus: Un telescop convențional Galileo cu lentile convexe proiectat pentru a observa lumina normală emisă de materie.
Jos: Noul telescop Santilli cu lentile concave proiectat pentru a observa lumina emisă de antimaterie.
Sursa: Dr. Santilli

 

Folosind un telescop Galileo și unul Santilli, dr. Santilli a descoperit prima dovadă cunoscută a existenței în universul nostru a galaxiilor de antimaterie, a asteroizilor de antimaterie și a razelor cosmice de antimaterie. Aceste rezultate au fost publicate în publicația Clifford Algebras and their Applications din 2014. Dar observațiile făcute cu ajutorul noului telescop nu se rezumă doar la aceasta …

Detectarea unor entități terestre invizibile

În lucrarea sa Apparent Detection via New Telescopes with Concave Lenses of Otherwise Invisible Terrestrial Entities (ITE) (Aparenta detectare a unor entități terestre altfel invizibile (ETI) folosind telescoape noi cu lentile concave), dr. Santilli relatează momentul în care telescopul său a găsit mult mai mult decât a anticipat:

„Pe 5 septembrie 2015, la 9.30 pm, autorul a orientat un telescop Galileo de 100 mm și unul Santilli către cerul nocturn de deasupra Tampa Bay, Florida, așa cum este vizibil către NE, de pe terasa camerei nr. 775 a The Vinoy Renaissance Hotel din St. Petersburg (Florida)… Testele aveau drept scop căutarea unor galaxii din antimaterie și, implicit, cele două telescoape erau ațintite către cer, dar la un moment dat norii au oprit desfășurarea testelor și autorul a orientat cele două telescoape orizontal către Tampa Bay.

Spre marea sa uimire, niște entități neindentificate, dar clar vizibile și-au făcut imediat apariția pe ecranul camerei atașate telescopului Santilli, care opera fără nicio mărire a imaginii, fără ca aceste entități să fie vizibile cu ochiul liber și fără să apară vreo imagine corespunzătoare pe ecranul camerei atașate telescopului Galileo.

Această descoperire neașteptată a dus la o folosire sistematică inovatoare a unei perechi de telescoape Galileo și Santilli, de această dată în căutarea entităților, numite aici Entități Terestre Invizibile, care sunt invizibile pentru ochiul liber, precum și pentru instrumentele noastre optice cu lentile convexe, dar care sunt, în schimb, pe deplin vizibile cu ajutorul telescopului Santilli cu lentile concave, și se află în atmosfera noastră terestră.”

Entități terestre invizibile de primul tip (ETI-1)

Ca urmare a primei sale observări, dr. Santilli și-a continuat testele și observațiile sistematic, și a ajuns să identifice două tipuri de Entități terestre invizibile (ETI), deși recunoaște că este posibil să fie descoperite și altele în viitor. Ambele tipuri au fost verificate independent de colegi, iar existența lor a fost dezvăluită pentru prima dată în cadrul unei prelegeri pe care a fost invitat să o susțină la Clubul de astronomie din St. Petersburg pe 25 septembrie 2015.

El definește primul tip (ETI-1) ca entități care:
1. Nu sunt vizibile cu ochiul liber sau cu instrumente convenționale optice cu lentile convexe, dar sunt, în schimb, pe deplin vizibile cu telescoapele Santilli cu lentile concave;
2. Există în atmosfera noastră terestră și nu într-un spațiu astro-fizic îndepărtat; și
3. Lasă „amprente întunecate” pe fundalul camerelor digitale atașate telescoapelor Santilli.

Dr. Santilli semnalează faptul că aceste entități s-au mișcat lent și în cercuri. Acest tip de mișcare exclude ca posibile interpretări existența unor impurități pe lentilele telescopului sau pe cameră.

Acesta mai menționează că „emisia de lumină produsă de antimaterie nu înseamnă că aceste entități sunt din antimaterie, pentru că existența acestora în atmosfera noastră ar implica o explozie cataclismică datorată distrugerii materie-antimaterie”.

„Pe scurt,” scrie dr. Santilli, „se pare că ETI-1 sunt entități de materie din atmosfera noastră terestră care se mișcă acumulând antimaterie în interiorul lor și folosesc, prin urmare, propulsia materie – antimaterie, și devin invizibile emițând lumină de antimaterie ca un fel de evacuare.”

Fotografii ale ETI-1. Stânga și la mijloc: capturate de dr. Santilli pe cerul nopții deasupra Tampa Bay, Florida, la 5 septembrie 2015. Dreapta: capturată de K. Brinkman pe cerul nopții deasupra orașului Saint Petersburg, Florida, la 20 septembrie 2015

 

Entitățile terestre invizibile de al doilea tip (ETI-2) sunt definite de dr. Santilli astfel:
1. Nu sunt vizibile cu ochiul liber sau cu instrumente optice convenționale cu lentile convexe, dar sunt clar vizibile cu telescoape Santilli cu lentile concave;
2. Există în atmosfera terestră, și nu în spațiul astro-fizic îndepărtat; și
3. Lasă „imagini luminoase” pe fundalul camerelor digitale atașate telescoapelor Santilli.

Spre deosebire de ETI-1, care formează imagini întunecate produse de un tip de lumină echivalent cu lumina antimateriei, ETI-2 se arată a fi compuse din materie care formează imagini luminoase produse de lumină obișnuită, care este invizibilă datorită „conversiei indicelui de refracție de la o valoare pozitivă la una negativă”.

Dr. Santilli observă că ETI-2 pulsau și se mișcau sistematic înainte și înapoi, sugerând că „se efectua o supraveghere neautorizată deasupra zonei Tampa, evidențiată doar cu telescopul Santilli, aceasta confirmând necesitatea observării sistematice a instalațiilor civile, industriale și militare”.Fotografii ale unor ETI-2 capturate de dr. Santilli pe cerul nopții deasupra regiunii Tampa Bay, Florida, la 5 septembrie 2015
 Fotografie a unei ETI-2 arătând mișcarea acesteia. Entitatea constă în lumină de diferite culori care pulsează și se deplasează sincronizat în conformitate cu o traiectorie complexă pe durata expunerii de 15 secunde, incluzând un punct în care mișcarea s-a oprit pentru câteva secunde, pentru a fi reluată ulterior

 

În studiul său publicat în American Journal of Modern Physics, dr. Santilli explică importanța și potențialele aplicații ale acestei descoperiri revoluționare:

„Redactarea acestei lucrări a fost motivată de faptul că ETI-1 și ETI-2 se comportă într-o manieră care sugerează puternic derularea unei supravegheri neautorizate a instalațiilor noastre sensibile civile, industriale și militare, aceasta justificând aducerea ei în atenția publicului.

Din punct de vedere științific, documentația prezentată în această lucrare stabilește dincolo de orice dubiu existența a două tipuri noi de lumină care sunt în afara oricărei posibilități de interpretare prin intermediul cunoștințelor fizice ale secolului 20…

Din punct de vedere industrial, descoperirea prezentată în această lucrare stabilește, de asemenea dincolo de orice îndoială, utilitatea telescoapelor Santilli, nu doar pentru progresul cercetărilor astrofizice, dar, de asemenea, pentru problematica legată de securitatea personală, industrială și națională.”


Citiți și:

Cercetările recente arată că trăim într-un «multivers» de lumi paralele pline de viață extraterestră!

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)

Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?

 

yogaesoteric
25 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More