Unde nu există fum, vor exista moschei

 

Întreprinzători români, fiți atenți. Există o oportunitate economică excelentă în curs de dezvoltare și, dacă acționați rapid, puteți lua un loc de cinste la bairam.

Așa cum era de așteptat, această șansă economică minunată ne este dată de către Uniunea Europeană. Pentru a afla totul despre această oportunitate de aur, citiți doar raportul emis către Consiliul European intitulat „Proiectul Europa 2030: Provocări și oportunități”. Este o lucrare fascinantă, și merită a fi citită. Dar ca să vă faceți o idee despre ce este vorba, iată un paragraf relevant:

„Chiar dacă măsurile interne destinate să sporească participarea pe piața forței de muncă ar putea fi realizate pe deplin, acestea nu vor fi suficiente pentru a compensa în totalitate consecințele schimbării demografice asupra ofertei de forță de muncă. Realitatea este că până în 2050, în absența puțin probabilă a imigrației și la niveluri constante de participare a forței de muncă, forța de muncă din UE se va diminua cu aproximativ 68 de milioane de lucrători. Deoarece nu toți imigranții devin activi din punct de vedere economic, în cele din urmă ar fi necesar un câștig net de 100 de milioane de persoane pentru acoperirea deficitului. În mod realist, un asemenea aport considerabil în următorii 40 de ani nu este nici probabil, nici neapărat dezirabil. Cu toate acestea, forța de muncă din migrație va face parte din soluția la viitoarele insuficiențe de forță de muncă și de competențe din Europa, iar UE va trebui să dezvolte o abordare proactivă a imigrației.”

Așa că Bruxelles-ul dorește 100 de milioane de nou-veniți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord în următorii 30 de ani. Dar, așa cum ei înșiși o recunosc, acesta este un obiectiv nerealist. Cu toate acestea, cu noroc și determinare, Uniunea ar putea să fie în măsură să atingă cel puțin o cincime din obiectiv. Însemnând: 20 de milioane. Pentru a compensa datele demografice în scădere. Pentru a asigura forța de muncă necesară.

Acum, puteți să credeţi că este teoria conspirației, dar ar fi util ca noi toţi să realizăm că România a fost adusă în Uniunea Europeană pentru a oferi forță de muncă (ieftină).

Integrarea imigranților din acele regiuni în Europa de Vest a fost, să zicem, problematică. Iar statistica muncii din aceste state membre mai prospere ne permite să deducem cu siguranță că nu vor avea locuri de muncă pentru nou-veniți, care vor fi reorientați în direcția noilor frați europeni din răsărit. Bineînțeles că vor accepta unii doctori și ingineri, dar bunul-simț sugerează că grosul „noilor europeni” vor fi muncitori în fabricile germane și franceze situate în statele membre periferice. De aici oportunitatea de aur care se întrevede pentru agenții economici progresiști din România: construirea de moschei!

Gândiți-vă un moment, și să nu pierdeți timp. Tot ce este nevoie să faci, tânăr întreprinzător, este să începi procesul de depunere de acte la UE și la Fundația Soros pentru primirea de fonduri publice în scopul construirii de moschei în întreaga țara. Cu astfel de sume trecându-ți prin mâini, n-o să fie greu să-ți umpli și buzunarul pe parcurs.

Acum, poate că simți aversiune la risc. Poate ai impresia că această oportunitate minunată, ca atâtea alte, va ocoli România. Mai mult ca sigur că nu va fi cazul. De unde să știi? Simplu: interzicerea fumatului.

Treaba e un pic mai complicată. Vezi tu, ori de câte ori interzicerea fumatului a fost introdusă oriunde în lume, a fost pusă în aplicare numai după mulți ani de extragere a datelor. Prohibițiile nu sunt niciodată puse în aplicare înainte de clipa în care acestea au deja garanții rezonabile de acceptare. Cam așa stă treaba: după ce se creează un soft de jucat șah, este testat în meciuri cu un mare maestru mondial de șah, ca un test de inteligență a mașinii. În cazul în care programul câștigă, IT-iștii știu că au dezvoltat un soft de inteligență artificială puternic. În cazul în care interzicerea fumatului poate fi introdusă fără manifestații violente de nemulțumire a publicului, inginerii sociali știu că au dezvoltat cu succes un program de control puternic asupra societății.

Urmează căsătoria gay. (Nu este o coincidență faptul că ambele mișcări au început în California, laboratorul ingineriei sociale globaliste și locul de naștere al tuturor „rețelelor sociale” electronice, astăzi de nelipsit în viața proștilor, credulilor și a narcisiștilor.)

A propos de proști, creduli și narcisiști: mai nou, s-au autointitulat „tineri frumoși și liberi”. Cu câţiva ani în urmă, umblau încă prin baruri, bucurându-se de țigări și heterosexualitate. Odată ce ingineriile sociale de marcă UE i-au trimis pe trotuar cu țigările lor, era simplu pentru Facebook să-i determine să facă și câțiva pași în stradă.

N.B.: Singurul aspect pe care Noua Ordine Mondială îl detestă mai mult decât heterosexualitatea este creștinismul. Le stă în gât de foarte mult timp influența pe care Biserica Ortodoxă o păstrează asupra unei mari parți a populației în România. Introducerea unei minorități mari (unei majorități?) de oameni de altă religie va ajuta la înlăturarea puterii bisericești asupra populației și reducerea influenței Bisericii în afacerile statului.

Așa că, nu te teme, întreprinzătorule, o nouă specie de români a pornit pe drum spre noi și va apărea curând la orizont. Aici, nu va fi nicio rezistență populistă împotriva imigrației ca în alte state membre ale Uniunii Europene: „tinerii frumoși și liberi” au renunțat la țigări și s-au inițiat la practici homoerotice. Nu, nu va fi nicio plângere din partea nimănui; RAND Corporation și SRI International au luat măsuri. Deci grăbește-te, fi primul la coadă pentru a obține fonduri UE / Soros pentru moschee.

Și dacă ți se pare scârbos mirosul de bere stătută și de trupuri transpirate care umple acum barurile fără fum de tutun, ei bine, doar un pic să mai aștepți. În câțiva ani, noii europeni ne vor aduce mirosul condimentelor arabe și al nitroglicerinei.


Citiţi şi:

Șocant – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți

În Franţa, Anglia şi Germania 3000 de moschei au apărut în locul bisericilor

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More