Unele profeţii uluitoare despre România ce sunt revelate de codul misterios (dumnezeiesc) al Bibliei

de profesor yoga Nicolae Catrina
 
Citiți prima parte a articolului:
Codul biblic poate dezvălui evenimente care s-au petrecut sau se vor petrece cu mii de ani după ce a fost scrisă Biblia
 

Chiar dacă cele mai numeroase şi autentice informaţii pot fi găsite apelând în special la textul original al Bibliei (cel în ebraică), datorită încărcăturii spirituale excepţionale pe care o are textul biblic, anumite date se pot afla chiar şi în cazul în care apelăm la unele traduceri inspirate ale Bibliei. Cu toate că în cele trei surse conţinute în programul de căutare în codul biblic (menţionate mai sus) nu am avut la dispoziţie traducerea integrală a Bibliei, chiar şi o bază de date limitată a fost de natură să ofere unele informaţii profunde. Pentru traducerea în română a pasajelor din Biblie a fost folosit textul Bibliei în limba română.

În textul ebraic original al Genezei, numele României apare clar codificat de 17 ori. Cele mai relevante informaţii le-am considerat a fi prezente în următoarele trei exemple:

Într-o astfel de secvenţă, alături de cuvântul „România” apar următoarele citate: „Iată Eu (Dumnezeu) sunt mereu cu tine şi te voi păzi pe orice cale vei merge…” şi apoi „nu te voi lăsa până nu voi împlini acolo toate câte ţi-am spus (profeţit)”. (Geneza, cap. 28, versetul 15).

Într o altă secvenţă din originalul Genezei în care apare codificat numele „România”, textul care intersectează numele ţării este următorul: „Şi cutremurându-se Iacov a zis: «Cât de misterios şi plin de putere este locul acesta! Această ţară nu e alta decât numai casa lui Dumnezeu pe acest Pământ, aceasta este de fapt poarta cerului!» ” (Geneza, cap. 28, versetul 17).

În cea de-a treia situaţie, numele codificat „România” este intersectat de citatul următor: „Şi a luat apoi Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească” (Geneza, cap. 2, versetul 15). Aici este evidentă aluzia paralelă la „GRĂDINA MAICII DOMNULUI” (FECIOARA MARIA), care este, după cum ştim, considerată a fi ţara noastră, România.
 

În textul Noului Testament tradus în greceşte, numele „România” apare de două ori. Informaţii mai importante au fost găsite în secvenţa următoare: numele „România” este codificat alături de următorul pasaj: „Zis-a lui Stăpânul: «Bine, slugă bună şi credincioasă, peste puţine ai fost credincioasă, peste multe te voi pune; intră acum întru bucuria Domnului tău».” (Matei, cap.25, versetul 21)

În cazul Noului Testament tradus în engleză, numele „România” apare de două ori. O altă secvenţă concludentă este expresia „Însăşi casa lui Iisus” care la căutarea în codul Bibliei intersectează numele „România”. Toate aceste informaţii din codul biblic vin să confirme profeţiile despre ţara noastră, şi anume, că România a fost aleasă de Dumnezeu să fie centrul spiritual al planetei în epoca ce va urma. Majoritatea oamenilor consideră că Biblia este o simplă carte şi doar pentru o mică parte dintre oameni, Biblia este o lucrare divin inspirată. Având în vedere informaţiile despre codul biblic, putem spune că a început un nou mod de explorare a Bibliei. Toţi cei care au avut posibilitatea să se convingă de existenţa codului Bibliei consideră acum că, ceea ce numim noi Biblie – cartea propriu zisă – este doar primul său stadiu (nivel). Biblia s-a dovedit a fi nu doar o carte pe care Rips a introdus-o într-un computer, ci şi un program de calculator pe care autorul său l-a conceput ca fiind totodată interactiv şi mereu adaptabil. Codul Bibliei se prezintă ca o serie de revelaţii temporizate, fiecare dintre ele fiind într-un mod enigmatic programată pentru a corespunde nivelului epocii sale. Eliyahu Rips spunea referitor la cod: „Cantitatea de informaţii din codul biblic este incalculabilă şi ea este probabil infinită. Iar acesta nu este decât începutul, primul nivel şi cel mai simplu al codului biblic. Codul este mai puţin asemănător unui joc de cuvinte încrucişate, cât mai degrabă el ne apare ca fiind asemeni unei complexe holograme. Noi observăm doar matricea, adică unele tablouri bidimensionale, când în realitate ar trebui să privim toate acestea în cel puţin trei dimensiuni distincte, dar deocamdată nu ştim cum, căci nu avem la dispoziţie codul tainic care ne este necesar.”
  

Fragment preluat din lucrarea Unele aspecte cu totul extraordinare şi profund semnificative referitoare la impactul şi la influenţa divină, binefăcătoare, a rugilor colective ce au fost realizate (încă din anul 2010) şi continuă să fie realizate periodic în cadrul şcolii noastre de yoga, de profesor yoga Nicolae Catrina, publicată la Editura Shambala, tiparită la Ganesha Publishing House.

 
 

Citiți și:

Revelaţiile Fecioarei Maria

Unele profeţii ale clarvăzătorului sârb Mitar Tarabih care se referă la România şi chiar la şcoala noastră spirituală de yoga


 


 

yogaesoteric

14 noiembrie 2012

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More