Uneltirile viclene și adeseori diabolice ale grupării satanice mondiale a așa-zișilor «iluminați»… (IV)


… care de fapt manipulează în mare parte din umbră societatea actuală

Citiţi a treia parte a articolului

Acumularea colectivă a multor aspecte nefaste teribile ce conduc către predestinare, datorită agresivității societății în care trăim și a nepăsării crase față de agresivitate

Legat de posibilitatea implementării unor înlesniri și a diseminării lor la nivelul întregii societăți este necesară înțelegerea următorului aspect ocult: faptul că omenirea se află încă în „beznă” și că multe invenții benefice pentru îmbunătățirea radicală a nivelului de trai au fost suprimate încă din fașă sau limitate drastic din a se răspândi pe scară largă (vezi invențiile de tipul celor cu energie gratuită sau motorul ce funcționează pe bază de apă), are o strânsă legătură cu aspectele karma-ice de generație pe care liderii structurilor întunecate le speculează din plin.

Aceste aspecte indică până unde putem avea succes ca persoane și cât de mult ne putem bucura de succes la nivelul întregii comunităţi atunci când dorim să trăim mai bine și când chiar depunem anumite eforturi în această direcție. Simplul fapt de a dori ceva și de a munci strict pentru a dobândi acel ceva nu este suficient. Faptul că o ființă umană este preponderent bună în timp ce alte o mie sunt fundamental rele sau indiferente, legitimează din punct de vedere subtil ca o bună parte din ceea ce întreprinde cel bun în folosul comunității să fie deturnat sau chiar suprimat.

Legile karma-ice care țin de împlinirea scopurilor spirituale ale prezenței noastre în acest plan al existenței, impun atestarea în cel mai articulat mod posibil a trăsăturilor de caracter și de personalitate specifice fie întunericului, fie luminii din ființa umană, pentru a înclina astfel balanța organizării societății fie preponderent înspre mecanismele guvernatoare ale răului, fie preponderent înspre cele ale binelui. Lipsa cumulată de merite în planul atestării compasiunii – față de sine, față de alții, față de viață și planetă – prin acțiuni conștiente, punctuale, concrete de lungă durată legitimează din punct de vedere subtil structurile satanice să ia cu asalt umanitatea și să o abuzeze în moduri de neimaginat. Pe de altă parte, lipsa de rezultate în planul atestării puterii de a manipula și de a subjuga liberul arbitru al majorității oamenilor, îi împiedică pe liderii acestor structuri să declanșeze acțiuni devastatoare de sclavizare și decimare a societăților, chiar dacă ei vor și au și mijloacele să o facă.

Să nu uităm că marile realizări sunt posibile prin punerea cap la cap a nenumărate realizări mici. Aceste mici realizări ne privesc și ne implică pe fiecare dintre noi. Cu toate acestea, datorită multiplelor diferențieri dintre ființele umane, contribuțiile nu pot fi niciodată similare. Tocmai de aceea este important de știut faptul că implicarea realizată fără raportarea cantitativă și calitativă a propriei contribuții la nivelul de prosperitate, șansă, educație și statut pe care fiecare l-a dobândit personal în această viață, descalifică din punct de vedere al efectului fizic și karma-ic contribuția și meritul ființei umane.

Este foarte clar pentru fiecare dintre noi că o persoană care are doar 4 clase, un venit de azi pe mâine și niciun statut social, nu va putea impacta semnificativ comunitatea și pe cei din jurul său, oricât de mult și-ar dori. Însă cel care a terminat o facultate, care a călătorit mult, care dispune de multe resurse materiale sau deține o poziție privilegiată în comunitate, are o responsabilitate cu mult mai mare, atât față de el cât și față de semenii săi. Dacă această responsabilitate nu se transpune în acțiuni proporționale statutului, de o amploare similară nivelului de dezvoltare atins, oportunitatea de care a beneficiat personal dar pe care o irosește atunci când vine vremea valorificării acesteia în serviciul dezinteresat față de celelalte ființe umane se va transforma în datorie karma-ică de generație, mai exact într-un nod de cauzalități fizice și subtile. Acestea acționează exact ca o plasă de condiționări suprapuse peste viitorul ființei umane în cauză și al celor interconectați cu ea, impactând restrictiv şi coercitiv nu doar planul material al celorlalți, ci și pe cel emoțional, psihic, spiritual, în timpul existenței în planul fizic și dincolo de aceasta, atunci când își continuă evoluția în planurile subtile, după așa-zisa moarte.

Magicienii căii întunecate sunt într-o căutare neobosită de astfel de noduri karma-ice, menite să le faciliteze planurile de dominație globală ca urmare a șansei și legitimității providențial acordate abuzurilor săvârșite împotriva unei societăți insuficient afirmate pe o paradigmă a binelui. Aceste persoane lucrează totodată la generarea permanentă de noduri noi, prin acțiuni plănuite special cu acest scop, tocmai pentru ca omul de rând, prins în păienjenișurile consecințelor karma-ice ale unor decizii neinspirate și dezonorabile, golite de integritate și virtute, și deci lipsite de forță spirituală și de protecție providențială, să intre pe acea buclă a destinului pe care uneltirile mijlocitorilor căii întunecate sunt mandatate și ajutate astfel să își atingă țelurile lor sinistre.

Situația este cu atât mai complicată cu cât suntem deja împânziți de condiționările multora dintre cei de dinaintea noastră care, adeseori, fără să gândească prea mult și în ansamblu, au preferat să-și limiteze preocupările și proiectele strict la propria lor persoană și existență, uitând sau ignorând să privească în jur, dincolo de propriul lor interes. Datoria noastră este de a ne desprinde din aceste condiționări și de a nu mai crea în continuare altele noi. Nu putem face aceasta fără angrenarea unui efort adecvat, dar o putem face fără conflagrații mondiale sau drame sfâșietoare, prin acțiuni corect dozate și atent direcționate înspre obiective purtătoare de compasiune socială și planetară. Educația realizată în spiritul acestei noi abordări a situației reprezintă unul dintre cele mai importante procese reformatoare pe termen scurt, mediu și lung a actualei societăți.

Prin urmare, este important să ne propunem să nu așteptăm ziua de mâine sau să vedem la alții vreo atitudine, pentru a participa la transformarea care se impune. Fiecare zi contează, fiecare acțiune benefic orientată are ca efect rescrierea regulilor jocului, în sensul restrângerii nefastului! Momentul nostru este astăzi, căci dacă nu acționăm, ne putem trezi că mâine avem la îndemână doar jumătate din mijloacele pe care le avem acum. Avem, oare, altceva mai important de făcut, în condițiile în care în fiecare zi ni se reduc drepturile și libertățile, ni se devalorizează munca, ni se taie pădurile, ni se contaminează aerul, ni se otrăvesc mâncarea și apa, ni se concesionează propriul teritoriu de locuit și de trăit și ni se desconsideră orice dorință de normalitate? Cu siguranță, nu! Partea bună este că nu suntem singuri în toată această poveste și există șanse reale de izbândă. Însă nu înainte de a pune umărul la treabă – de a ne instrui, de a-i capacita și pe alții să se instruiască și de a acționa conform instruirii. Acesta este catalizatorul succesului în viață a ființei umane conștiente de sine!

Tehnologia superioară este cenzurată public și, mai mult decât atât, este folosită în direcții distructive de masonerie

Francmasonii au avut grijă ca un geniu epocal – Nikola Tesla (1856 – 1943) – să fie aproape uitat. El a inventat becul (invenție pe care masonul Thomas Edison a furat-o și și-a atribuit-o), curentul alternativ, lumina de neon și radarul. Cu sprijinul financiar al lui John Jacob Astor, Tesla a construit un laborator extrem de performant în Colorado Springs, unde a făcut experimente cu transmisia fără fir a energiei electrice. În anul 1901 a construit la Shoreham, New York, un turn care a transmis curent electric prin aer la o distanță de 20-25 km, aprinzând lămpi de iluminat și punând în funcțiune motoare mici. Intenția a fost suprimată de finanțatorul ei, bancherul francmason și membru al ordinului așa-zișilor „iluminațiˮ – J. P. Morgan.

După moartea lui Tesla, pe 7 ianuarie 1943, camera de la hotelul St. Regis din New York în care a locuit în ultimii ani de viață a fost percheziționată atent de agenți FBI, care i-au deschis seiful și i-au luat toate documentele. Invențiile care ar fi ușurat mult viața generațiilor următoare și ar fi asigurat accesul gratuit la energie electrică, păstrând în același timp planeta curată, au fost blocate în totalitate.

Evident că cercetările asupra dispozitivelor lui Tesla au continuat în secret, dar au devenit proiecte militarizate, inaccesibile populației în vederea ridicării nivelului de trai, monopolurile tehnologice fiind folosite intens pentru sabotarea și manipularea stilului de viață al oamenilor. De aici și până la o variațiune întreagă de arme – una mai perversă și mai devastatoare decât alta – nu a mai fost decât un pas.

În anul 1970 a fost accelerată dezvoltarea tehnologiei microundelor, a undelor radar și radio printr-un salt important de la puterea maximă de 1 MW la puterea de 1.000 MW. Atât SUA cât și URSS au avut acces la emițătoare și receptoare puternice de unde electromagnetice, capabile să interacționeze cu echipamente electronice complexe de control și supraveghere dar și cu materia organică, în așa fel încât să afecteze țesuturile vii, cauzându-le comportamente aberante și/sau distrugeri progresive, adesea ireversibile. Astăzi, aceste dispozitive sunt deținute de organizații guvernamentale și/sau private din mai toate țările dezvoltate și sunt implementate pe scară largă și în România, camuflate în așa-zise dispozitive GSM montate în locuri unde nu ar avea ce să caute și în cantități care depășesc orice utilitate legată de internet și de telefonie. Implicarea firmelor de telecomunicații este în această direcție evidentă.

Diverse servicii secrete au arătat că, începând din anii ʼ70, fosta URSS a stocat în computere performante informații despre proprietățile electrice, chimice și biologice ale creierului uman, rezultate în urma studiilor întreprinse pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea cu acuratețe a senzațiilor umane auditive și vizuale, prin aplicare a diferite procedee și tehnici. Au fost stocate și date despre toate limbile și dialectele vorbite în prezent pe glob, pentru a fi generate mesaje artificiale personalizate, pe înțelesul oricui. Existența unor astfel de computere este menționată și într-un articol din martie 1983, din ziarul american Sunday Morning Arrow.

În ceea ce privește SUA și Europa, încă din anii ʼ70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice și a hipnozei. În anul 1974, cercetătorul G.F. Shapis scria: „Cuvintele hipnotizatorului pot fi modelate electric astfel încât să acționeze direct asupra creierului uman sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea și transportarea sunetului și fără ca persoana să poată controla fluxul informațional astfel creat”.

Cei care cercetează fenomenul de channeling (concept adoptat în America de Nord și care a luat locul celui de „spiritism”) au observat faptul că numărul celor care se consideră mediumi sau canale a crescut exponențial, începând cu anii ʼ80, de când s-au înmulțit și s-au îmbunătățit cercetările de control al conștiinței de la distanță. Cei care practică transa (în afara tehnicilor verificate de un ghid spiritual autentic) este necesar să-și folosească acum, mai mult decât oricând simțul critic și discernământul, necunoscând cu exactitate sursa a ceea ce ei numesc „ghidare divină”.

Existența unor astfel de tehnologii îi poate face pe oameni să creadă că Îl aud pe Dumnezeu Însuși vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer pot fi transmise prin intermediul sateliților și antenelor de la sol, în așa fel încât să interacționeze cu gândirea naturală, făcând să apară așa-numita gândire artificială nedetectabilă. Tehnologia de acest gen a fost perfecționată continuu, prin cercetări neîntrerupte privind relația dintre creierul uman și computer.

În ianuarie 1991, la Universitatea din Arizona, s-a organizat conferința intitulată „Cercetare avansată NATO cu privire la fenomenele emergente ale sistemelor biomoleculare.ˮ Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una dintre lucrările prezentate la conferință, erau testate echipamente care puteau face un orb să vadă și un surd să audă. Să nu uităm că până la urmă globii oculari preiau semnale luminoase din mediul înconjurător, le transformă în semnale electrice transmise prin intermediul sistemului nervos unei anumite regiuni a creierului localizată pe cortexul cerebral, iar cortexul cerebral, amplasat într-un întuneric deplin în interiorul cutiei craniene decodifică aceste semnale de natură electrică, interpretându-le ca mesaje-imagine. La fel se petrece și în cazul auzului: urechea internă trimite semnale electrice (nu unde sonore) către cortexul cerebral auditiv, iar aceste semnale sunt ulterior decodificate de creier ca mesaje-auditive. Intervenția asupra semnalelor electrice de pe traiectele nervoase ale organismelor vii, realizată pe calea undelor, poate modifica, prin urmare, secvențele de informație decodificate de cortexul cerebral.

La conferință au fost prezentate echipamente care puteau calma orice durere fără a se interveni cu medicamente și a căror utilizare ar fi permis oricărei ființe umane să-și mențină și la vârste înaintate funcționarea biologică optimă pe care o avea la tinerețe. Autorul lucrării trăgea însă un semnal de alarmă asupra pericolului ca cercetările din acest domeniu să fie deturnate de la scopul pașnic inițial și să fie folosite împotriva oamenilor. El afirma că astfel de echipamente sunt deja operaționale în cadrul CIA și FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura și omorî pe cei considerați indezirabili, respectiv dispensabili, sau pentru a crea ceea ce se numește „candidat manciurianˮ (omul spălat pe creier prin programe de control al conștiinței, căruia i se implantează în subconștient diferite modele de reacție la diferiți stimuli auditivi sau vizuali cunoscuți doar de programator, ce pot fi activați de la distanță atunci când se dorește declanșarea în mod automat a unui tipar comportamental din partea subiectului, ce este util anumitor interese).

În conexiune cu tehnologia undelor electromagnetice, o acțiune distructivă coordonată de la cel mai înalt nivel, ce constă în reducerea cantitativă și calitativă a efectivelor de arbori urbani, a făcut din orașele țării adevărate cimitire de copaci. Un arbore sănătos, cu o coroană bogată, emite întotdeauna o energie care întreține viața și are de asemenea un puternic efect terapeutic de revigorare fizică și psihică exercitat asupra organismelor vii (oameni și animale). Este de asemenea o sursă de oxigen și un absorbant de poluanți eficient și gratuit, un rezervor de miresme și de răcoare pe timp de vară, o stavilă în calea viscolului pe timp de iarnă, un adăpost pentru păsări, un adevărat ecosistem pentru insecte și o barieră naturală în calea undelor electromagnetice devastatoare pentru sănătate.

Ca urmare a mutilării copacilor din cartierele orașelor dar și din parcuri și grădini botanice sub pretextul toaletării – ce este în realitate o procedură distrugătoare declanșată la ordin și aplicată în toată țara prin intermediul primarilor francmasoni și a firmelor agreate de lojile masonice în care aceștia activează – milioane de arbori au fost deposedați de coroană în cel mai barbar mod cu putință, ajungând să nu-și mai poată exercita efectele benefice atât de necesare atât omului, cât și biosferei. Copacul este o ființă vie, care, în pofida faptului că nu posedă un sistem nervos central, este supus nașterii, îmbătrânirii, îmbolnăvirii, calamităților de tot felul și în final morții, așadar suferinței. Atunci când omul nu conștientizează acest aspect și încuviințează mutilarea copacilor printr-o atitudine de totală ignoranță, indolență și indiferență față de răul provocat acestor ființe, tot acest rău se întoarce împotriva lui: energia bolnavă a copacilor îl devitalizează, peisajul dezolant îl bulversează, poluarea îl afectează, căldura dogoritoare pe timp de vară, pământul sterp, mirosurile, alunecările de teren și, nu în ultimul rând, radiațiile electromagnetice îl invadează și îl invalidează. Adică exact ceea ce urmăresc francmasonii.

În numărul din decembrie 1980 al revistei US Army Journal, într-un articol semnat de locotenent-colonelul John B. Alexander și numit „Noul câmp de luptă al conștiințeiˮ, acesta declara: „Voi da mai multe exemple care să ilustreze progresele făcute în domeniul undelor electromagnetice: avem în prezent tehnologia care ne oferă abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boală de la distanță, inducând boala sau moartea fără cauze aparente. A fost raportată și posibilitatea de modificare telepatică a comportamentului uman care include abilitatea de a induce stări hipnotice de la o distanță de peste 1.000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zonă care merită a fi exploatată. Ea va permite ca agenții noștri să fie implantați subconștient cu programul pe care este necesar să-l execute, astfel încât nu va mai fi nevoie să folosim mijloace fizice de contact direct cu subiectul pentru a-l determina să acționeze cum i se dictează. Dacă aceste tehnici vor fi perfecționate, vor permite transferul direct al gândurilor de la o persoană sau grup de persoane la o audiență țintă. Receptorul nu va fi conștient că i-au fost implantate gânduri, căci va crede că sunt gândurile lui. Este posibil să introducem gânduri artificiale într-un computer și apoi să le transmitem prin intermediul unor sateliți sau antene. Astfel, vom putea controla întreaga planetă.ˮ

Ceea ce poate limita acest sistem sunt doar acei oameni care își vor pune permanent întrebări cu privire la motivația care se află în spatele gândurilor sau a intențiilor lor, nedându-le curs în mod automat. Este evident că televiziunea, radioul, filmele, publicitatea și diferitele forme de presiune socială au grijă să diminueze la minim această „a doua atenție”, reducând pe cât posibil numărul oamenilor vigilenți și, prin urmare, nemanipulabili. În final, ofițerul concluzionează: „Informațiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate de majoritatea oamenilor ridicole, pentru că nu se vor potrivi cu viziunea lor asupra realității – pe care tot noi o inducem. În fond, mai există chiar și azi oameni care cred că Pământul este plat!”.

Au fost perfectate și arme de război cu microunde pulsate, adică arme cu emitere de impulsuri electromagnetice de mare putere, capabile să bulverseze electrochimia celulară, scurtcircuitând sistemul nervos al ființelor vii aflate la o distanță de până la 30 de km de sursa de undă. Aceste arme, funcționând asemenea unui stroboscop, emit intermitent unde cu frecvențe cuprinse între câțiva Hz (câteva oscilații pe secundă) și câteva sute de milioane de Hz (sute de milioane de oscilații pe secundă), putând fi amplasate atât la sol (în locuri publice sau private) cât și în spațiu (pe sateliți cu orbită joasă). Există și arme de mână, de mărimea unei valize, pentru atacuri cu rază mică de acțiune, dar și sisteme transportate pe camioane. Armele militare cu puls electromagnetic pot decima populația din orașe întregi, cel puțin precum armele nucleare (dar fără a distruge clădirile). Armele militare cu poziționare la sol reușesc să provoace efecte și sub linia orizontului. Aceste arme distrug practic rețeaua electrică din organismele vii. Principala lor țintă este sistemul nervos și creierul.

Ca protecție fizică împotriva efectului perturbator al undelor electromagnetice (în mod special împotriva stărilor de vitalitate scăzută, a depresiilor si coșmarurilor induse de atacurile pe calea undelor), alături de o cât mai bună conservare a mediului natural de către ființele umane care aleg să respecte natura, este recomandată utilizarea oscilatoarelor magnetice de compensație.

În biblioteca Marii Loji din Anglia pot fi găsite numeroase cărți despre fenomene care nu au explicații oficiale, inclusiv despre cele de proveniență extraterestră (OZN-uri). Toate tentativele din Uniunea Europeană de a forma o comisie de investigare publică a rapoartelor despre activitatea OZN în lume au eșuat. Francmasonii par să fie foarte interesați de OZN-uri, conform numeroaselor documentații existente în bibliotecile private ale lojilor, însă la modul oficial sunt cei mai mari sceptici și denigratori ai fenomenului. Trist, dar adevărat!

Sursa: fortasigratie.ro

Cititi a cincea parte a articolului

Citiţi şi:

Poate fi folosită tehnologia 5G pentru controlul insidios al conştiinţei?

Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (1)

 

yogaesoteric
11 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More