Uneltirile viclene și adeseori diabolice ale grupării satanice mondiale a așa-zișilor «iluminați»… (V)


… care de fapt manipulează în mare parte din umbră societatea actuală

Citiţi a patra parte a articolului

Utilizarea pe scară largă a vaccinurilor otrăvitoare și a altor metode de intoxicare în masă

În broșura masonică Pe cerul albastru-auriu se spune că „francmasonii au fost pionierii și promotorii vaccinării”. Cel care a început în anul 1796 să promoveze vaccinarea „preventivă“ a fost doctorul francmason Edward Jenner.

Doctor în știință, doctor în medicină, în chimie și farmacie, marele savant Antoine Bechamp (1816-1908) este aproape necunoscut chiar și în zilele noastre. El și-a concentrat studiile asupra modului în care microorganismele influențează trupul uman. A arătat că atâta timp cât adoptăm un stil de viață coerent (fără a face abuzuri în nicio direcție), bacteriile ne vor fi de folos. Bechamp consideră că bolile se dezvoltă în trup atunci când condițiile interioare de echilibru natural sunt bulversate, iar tensiunea electrică dintre celule este mult redusă. O celulă sănătoasă are o tensiune cuprinsă între 60 și 100 mV, în timp ce o celulă canceroasă are 20 mV.

Însă un alt om de știință, francezul Loius Pasteur (1822-1895), chimist și medic francmason, a făcut afirmația că toate microorganismele, atât cele din interiorul cât și cele din exteriorul trupului, produc boli și este necesar să fie, de aceea, controlate prin intermediul vaccinurilor. Spre deosebire de Bechamp, care nu a primit niciun ajutor financiar pentru cercetările sale, Louis Pasteur a primit subvenții imense și recunoaștere pe plan internațional. Alimentarea ideii de necesitate a vaccinării preventive pe scară largă a fost motivul pentru care Pasteur a realizat profituri uriașe în cariera sa. Principala sursă de bani a lui Pasteur a fost familia Rothschild din Paris, cu precădere baronul francmason Gustave Rothschild. Propaganda masonică intensă a făcut din Pasteur o persoană foarte cunoscută. Pe patul de moarte, moment foarte important pentru cineva care a crescut într-o țară cu tradiție catolică, la 28 septembrie 1895 Pasteur și-a infirmat teoria neadevărată și simplistă prin următoarea afirmație: „Microbii nu înseamnă nimic. Mediul este totul!ˮ.

În anul 1900, un număr însemnat de specialiști în patologie și oameni de știință importanți au înghițit milioane de bacterii de holeră într-o tentativă disperată dar naivă de a modifica modul de gândire al elitei sociale din acel moment. Ingestia de bacterii holerice nu le-a provocat nimic altceva decât o ușoară diaree, deși s-a demonstrat că bacteriile au trăit cu adevărat în intestinele cercetătorilor. În realitate, elita nu a dorit de la bun început să ia în considerare experimentul, deoarece era interesată de introducerea cu ajutorul vaccinurilor a substanțelor chimice și a virusurilor în trupul uman, iar ca să existe o justificare pentru acest fapt, un astfel de experiment nu era necesar să fie făcut cunoscut publicului.

Practicanții ignoranți ai medicinei consideră că vaccinurile sunt principala explicație pentru rata scăzută a bolilor din prezent. Statisticile arată însă că rata infecțiilor a început să scadă înainte de marile campanii de vaccinare din anii 1900. Mai mult, bolile comune ale copiilor nu sunt devastatoare și nici nu dau efecte secundare atunci când sunt tratate corespunzător, o calitate a lor fiind aceea că stimulează dezvoltarea sistemului imunitar. Vaccinurile au provocat în schimb o creștere considerabilă a prezenței poliomielitei la copii, după mulți ani de scădere constantă a acesteia. Astăzi, vaccinurile așa-zis preventive sunt singura cauză a poliomielitei în Statele Unite.

Dr. Viera Scheibner (Australia), cel mai renumit expert internațional în bolile produse de vaccinuri, a descoperit o legătură directă între vaccinul triplu împotriva difteriei/tusei convulsive/ tuberculozei și sindromului de moarte subită la copii. Faptul este acum dovedit științific. Mulți copii cărora li s-a făcut acest vaccin au ajuns invalizi. Un fapt deloc de neglijat este că aproximativ 80% dintre vaccinurile pentru copii sunt fabricate în laboratoarele controlate de familia masonică Rockefeller.

 
Viera Scheibner

Viera Scheibner a cercetat riguros literatura medicală cu privire la vaccinuri. Concluzia ei este următoarea: „Nu există nicio dovadă clară că vaccinurile au capacitatea de a preveni apariția bolilor. Dimpotrivă, sunt foarte multe dovezi care atestă efectele lor nefaste grave!ˮ.

În Statele Unite, în perioada 1989-1999, 1.400 de familii care dispuneau de mijloacele financiare pentru a-și permite un proces la tribunal și care aveau informațiile necesare pentru a face anumite corelații și a găsi exemple în literatura medicală au ajuns în instanță și au câștigat procesul. Copiii lor fuseseră sănătoși și s-au dezvoltat normal până în momentul vaccinării. Au început apoi să aibă febră sau convulsii iar unii au intrat chiar în comă. Boala lor a devenit cronică și unii dintre ei au ajuns autiști.

Imediat după Primul Război Mondial, între anii 1918 și 1919, când a început vaccinarea împotriva gripei spaniole, au murit cel puțin 25 de milioane de oameni în toată lumea. Țările care nu au achiziționat vaccinul american (Grecia, Egipt) au scăpat. În aceste țări nu a murit nimeni. În cartea sa din 1977, Demascarea gripei porcine, doctorița Eleanor I. McBean arată că gripa spaniolă din 1918 a fost provocată: „Așa s-a putut începe cea mai mare campanie de vaccinare organizată vreodată în SUAˮ. Nici nu se știa despre vreo epidemie atunci, prin urmare populația a fost păcălită pentru a se putea justifica măsurile luate. S-a făcut afirmația că soldații au venit acasă cu tot felul de boli din țări străine și, prin urmare, era necesar să fie utilizate toate metodele posibile pentru combaterea acestora. Americanii au dat crezare acestor zvonuri și mulți soldați s-au îmbolnăvit cu adevărat. Ceea ce nu au știut a fost faptul că vaccinurile le-au cauzat boala. Medicii militari au tăcut ca niște trădători și lași, neoferind nicio informație despre diversiunea criminală.

Într-un lung articol din revista germană Natura Heilpraxis despre cât de dăunătoare sunt vaccinurile, se arată că interacțiunea vaccinurilor cu sistemul imunitar este, printre altele, o cauză a diabetului. S-a arătat și că vaccinul împotriva pojarului poate provoca paralizie, sistemul nervos și creierul copiilor fiind afectate puternic de cocktail-ul de substanțe chimice și tulpini virale patogene.

În cartea sa din 1997, Noii viruși: SIDA și EBOLA, dr. Len Horowitz a demonstrat cum Departamentul Apărării al SUA nu doar că a încercat dar a și reușit să creeze o armă biologică eficientă la începutul anilor 1970. Arma pe care au creat-o cercetătorii americani este astăzi cunoscută drept SIDA. În mod cinic, chiar numele SIDA (sindromul imunodeficienței dobândite – abreviere a denumirii originale din limba engleză: AIDS = Acquired Immune Deficiency Syndrome) arată că această imunodeficiență a fost cumva contractată/ dobândită/ procurată și nu dezvoltată natural. Cum a fost procurată? Prin vaccinurile administrate de către cei care își spun „autoritățiˮ. Documentele oficiale arată că vaccinul antipoliomielitic infestat cu HIV a fost administrat unui mare număr de oameni din Africa înainte de izbucnirea epidemiei. Conform informațiilor oficiale, până în luna februarie a anului 2007 decedaseră de SIDA 30.000.000 de oameni. În vara lui 2006, 65.000.000 de oameni fuseseră diagnosticați cu HIV la nivel mondial. Dr. Horowitz a demonstrat, utilizând numeroase documente, că HIV a fost administrat și unui număr semnificativ de homosexuali din New York și San Francisco, pe post de vaccin împotriva hepatitei B, iar de la grupurile acestea virusul s-a transmis mai departe în toată America.

Vaccinuri dăunătoare sănătății umane concepute special pentru a invalida și reduce populația globului sunt trimise încontinuu în țările în curs de dezvoltare, cu diverse justificări, spre exemplu pentru combaterea malariei. Francmasonul Bill Gates, proprietarul Microsoft, are o fundație împreună cu soția sa, Melinda Gates, care se ocupă doar de distribuirea vaccinurilor. Ei au investit 750 de milioane de dolari în programul de vaccinare intensivă a lumii a treia și au răspândit vaccinuri tematice peste tot în lume. Președintele Bill Clinton a recunoscut că vaccinul împotriva tetanosului trimis de fundația Bill & Melinda Gates în lumea a 3-a a produs sterilitate la un număr mare de femei („The Idaho Observerˮ, octombrie, 1999). Bill Gates a fost întotdeauna extrem de amuzat de acuzațiile care i se aduc dar aceasta nu l-a împiedicat să contribuie la înființarea peste tot în lume (inclusiv în România) a fundațiilor satelit care se ocupă cu vaccinarea preventivă și cu popularizarea vaccinurilor.

La noi în țară a fost lansată în anul 2012 o lucrare de referință în domeniul medicinei anti-vaccin, sub semnătura dr. Christa Todea Gross: Vaccinurile: prevenție sau boală?O nouă patologie pediatrică. Însă, contrar demersurilor făcute pentru o informare obiectivă, campaniile de vaccinare continuă într-un mod furibund.

Bineînțeles că demersurile de vaccinare nu se încheie aici. Iată pe scurt evenimentele declanșate din luna septembrie 2016 de promotorii vaccinării:

– Se bate monedă pe faptul că vaccinarea este un drept, dar ea se vrea inclusă într-o nouă lege a sănătății ca fiind obligație. Ori, cele două noțiuni sunt antagonice, cu implicații diametral opuse. S-au făcut declarații publice din partea celor de la Ministerul sănătății conform cărora, în baza noii legi, unui copil nevaccinat ar fi necesar să i se interzică accesul la creșă, grădiniță sau școală pentru a nu pune în pericol comunitatea. Însă, această propagandă nu este doar voit mincinoasă, ci și complet ilogică: dacă acel copil nevaccinat prezintă risc de „boli graveˮ, precum oreionul sau rujeola – de care ceilalți copii nu mai pot fi afectați pentru că s-au imunizat prin vaccinare – care mai este pericolul pentru comunitatea vaccinată reprezentat de copilul nevaccinat?

Conform dr. Viera Scheibner și dr. Crista Todea Gross, adevăratele boli ale copilăriei nu sunt grave si nici mortale. Bolile copilăriei sunt infecții tratabile la momentul instalării, necesar să existe în viața unui copil pentru ca viitorul adult să beneficieze de o imunitate naturală, trainică și durabilă. Cu toate acestea, un pseudo-minister al pseudo-sănătății care distruge de ani buni spitalele și împiedică accesul românilor la medicamente, vine acum să ne spună că, de fapt, îi pasă de sănătatea copiilor noștri, dorind pe această cale să-i vaccineze pe toți, pentru a-i feri de îmbolnăviri. Absolut hilar!

Odată ce aflăm despre aceste informații cutremurătoare, ne putem întreba dacă ne mai putem aștepta și la altceva din partea guvernelor masonice… Ei bine, da…

Felurite alte forme de otrăvire a populației planetei

Vaccinurile nu constituie singura metodă prin care Francmasoneria încearcă să reducă, respectiv să controleze, cantitativ și calitativ populația planetei noastre.

Câteva dintre cele mai utilizate „alternativeˮ sunt:

1. Fluorurarea apei potabile și a pastei de dinți, datorită efectului inhibitor al fluorului asupra glandei pineale. Procedeul transformă omul energic și creativ într-o mașinărie docilă, mai mult sau mai puțin retardată, în funcție de capacitatea de focalizare și de nivelul de autoeducare al conștiinței respectivei persoane. Procesul de fluorurare a fost descoperit și utilizat pentru prima dată în Germania nazistă, fiind creația cercetătorilor arondați trustului de fabrici nemțești francmasonice I.G. Farben. De atunci și până în zilele noastre, fluorurarea chimică a fost perfectată și, ulterior, implementată în procesele tehnologice uzuale, atât alimentare cât și cosmetice, din mai toate statele lumii. Introducerea de fluorură de sodiu în mod special în pasta de dinți a devenit practica de facto a industriei cosmetice și farmaceutice, aparatul de propagandă având grijă să ne repete într-una că fluorul albește dinții. Realitatea este că nu numai că nu-i albește, dar chiar îi atacă! În plus, distruge inima, rinichii și sistemul nervos central.

2. Iodarea sării alimentare. Sarea de masă care se găsește din abundență în toate centrele comerciale de la noi din țară trece printr-un amplu proces chimic de așa-zisă eliminare a impurităților, în timpul căruia i se adaugă o cantitate importantă de aditivi alimentari, printre care anti-aglomeranții E535 (ferocianură de sodiu) și E536 (ferocianură de potasiu), pe scurt, cianuri toxice cu efect de stimulare a incidenței bolilor cardiace, accelerarea proceselor de ateroscleroză și toxicitate crescută a organelor, în special a creierului (fapt care poate induce sechele neuropsihiatrice). În plus, în urma unei Hotărâri de Guvern din anul 2002, toată sarea de masă românească este „îmbogățităˮ invariabil cu iod, substanță care suprasolicită rinichii, mai ales în cazul bebelușilor și, în plus, favorizează apariția dezechilibrelor hormonale de tip hipertiroidian cu predilecție la femei și copii. Alternativa sănătoasă la sarea iodată a fost și rămâne sarea roz de Himalaya, sarea neagră de Himalaya și multe alte tipuri naturale și benefice de sare.

3. Otrava din plicurile cu mirodenii. Glutamatul de sodiu (glutamatul monosodic, E 621) sau MSG (mono-sodium-glutamat) este un potențiator de aromă adăugat în cantitate mare în amestecurile pe bază de condimente, cum ar fi: produsele de tip Vegeta sau Delikat (care conțin până la 15% glutamat monosodic), supele la plic, condimentele pentru pește, „fixˮ pentru cartofi, adică toate prafurile care promit mâncare bună făcută din nimic. Glutamatul de sodiu distruge țesutul nervos și crește considerabil riscul de epilepsie, distruge de asemenea neuronii din talamus răspunzători pentru sațietate – ceea ce face ca persoana care consumă alimente la care s-au adăugat astfel de condimente cu glutamat să mănânce cantități excesiv de mari din acele alimente, aspect care conduce la alte numeroase boli, de asemenea este răspunzător pentru dereglările hormonale în ceea ce privește insulina și hormonul de creștere, scade puterea de concentrare și dereglează activitatea neuronală, potențând comportamentul antisocial și agresiv. Câteva surse ascunse de glutamat, existente în ingredientele considerate „primareˮ de pe eticheta unui produs alimentar (elementele sunt menționate în ordinea descrescătoare a cantității de glutamat pe care o conțin) sunt: drojdie autolizată, caseinat de calciu, gelatina (inclusiv cea din mezeluri și din prăjiturile preambalate), proteine hidrolizate, caseinat de sodiu, extract de drojdie.

4. Folosirea fungicidului INITIUM în culturile de grâu, porumb, cartofi, roșii sau ceapă ale producătorilor industriali din România. Această chimicală a fost concepută și este livrată de laboratoarele BASF (una din subdiviziunile conglomeratului industrial nazist I.G. Farben). Folosirea produselor cu initium sporește cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanța intrând rapid în felurite combinații chimice și devenind reziduală în organism. De exemplu, 1 mg de initium intrat în trup o singură dată, se elimină în aproape un an. Ori, dacă acest produs este folosit zilnic – pâinea ieftină Titan fiind o pâine ce conține initium – practic el nu mai poate fi eliminat. Așa cum initium ajută la creșterea forțată a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

5. Pulverizarea de aerosoli în atmosferă prin intermediul avioanelor de linie. Aceasta este una dintre cele mai halucinante metode prin care cercetătorii nebuni ai elitei satanice s-au gândit să atace populația globului și însuși ecosistemul planetar. Prin intermediul unor reactoare modificate, ce au fost instalate pe majoritatea avioanelor de pe rutele comerciale și militare, sunt aruncate de la 12.000 de metri înălțime în atmosferă particule solide și persistente de aluminiu, litiu, stronțiu, bariu. Dârele lăsate în urmă de această tehnologie seamănă cu dârele de condens pe care le lasă în urma sa un reactor obișnuit când zboară în stratosferă la peste 10.000 metri altitudine, unde, datorită temperaturilor extrem de scăzute, vaporii de lichid emanați de turboreactor condensează aproape instantaneu sub forma unor dâre fine de picături suprarăcite. Diferența dintre cele două tipuri de urme este că urmele de condens (de natură lichidă) – în engleză contrails – se dispersează (dispar de pe cer, când privim) foarte repede (în general 1-2 minute), în timp ce dârele chimice de aerosoli (de natură solidă) – în engleză chemtrails – persistă extrem de mult (de la câteva zeci de minute la câteva ore), astfel încât ajungem să vedem nenumărate astfel de urme suprapuse pe cer după ce au trecut pe deasupra noastră, într-o perioadă lungă de timp, tot atâtea avioane.

Scopul acestei acțiuni distructive este multiplu. Pe de o parte ține de otrăvirea aerului. Aerul îmbibat cu aerosoli toxici (uneori și cu viruși difuzați împreună cu aerosolii) devine, odată inspirat, un aer alergic ce inflamează și lezează aparatul respirator și care, condus de sânge la organele vitale, în special la creier, ajunge să inducă modificări funcționale și organice în sistemul imunitar, nervos și hormonal, afectând nu doar sănătatea fizică, ci și pe cea psihică. Un alt scop este otrăvirea solului. Un sol îmbibat cu acest tip de otrăvuri devine un sol neproductiv, semințele plantelor existente în natură ajungând să fie din ce în ce mai puțin rezistente la un astfel de atac al falșilor nutrienți. Dar nu avem de ce să ne facem griji, căci vine compania masonică de semințe modificate genetic – Monsanto – „să ne salvezeˮ prin furnizarea de culturi care conduc la malformații funcționale și organice. Respingerea produselor sinistrei companii ar deveni – în imaginația fecundă a creatorilor săi – tot mai puțin probabilă din moment ce toate celelalte culturi vor rezista din ce în ce mai greu la un asalt de cocktailuri chimice care devine pe zi ce trece tot mai virulent.

O altă utilizare vizează facilitarea prin intermediul aerosolilor a supraîncălzirii acelor zone din atmosferă bombardate de pe Pământ cu fluxuri de radiații electromagnetice de mare putere. Aplicațiile acestei tehnologii țin de controlul vremii, cu precădere de crearea în mod artificial a tot felul de calamități naturale (secetă, inundații, tornade, maree, tsunami). În sfârșit, o ultimă aplicație cunoscută este legată de transmiterea de la sol a unor semnale electromagnetice dispersabile pe zone foarte întinse datorită proprietăților modificate ale atmosferei saturate cu aerosoli, aceste semnale fiind menite să interacționeze subliminal cu psihicul ființelor umane pentru a le induce stări modificate de conștiință de tip zombi, facilitate de labilitatea deja creată cu ajutorul celorlalte metode.

Vezi

aici imaginea completă

, cu posibilitate de mărire

În imagine se prezintă un fragment dintr-un un document important al Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC) din SUA, în care sunt dezvăluiți excipienții (adjuvanții) vaccinurilor, ce includ celule din rinichi de maimuță verde africană, precum și celule de la linii celulare obţinute de la fetuși umani avortați. Lista CDC datează din 6 ianuarie 2017 și a fost alcătuită din date extrase din prospectele producătorilor, afirmă ei. Liniile celulare Wi38 şi MRC5, specificate de producători, sunt derivate din ţesut pulmonar fetal obţinut de la câte un făt uman avortat.


Sursa: fortasigratie.ro 

Citiţi şi:

Dr. Johann Loibner – Originea şi istoria vaccinurilor (I) 
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)

 

yogaesoteric
18 septembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More