Unii americani renunţă la cetăţenia americană, iar alţii părăsesc Statele Unite pentru a primi îngrijire medicală în alte ţări…


… în timp ce America are bani pentru a instala aşa-zise scuturi de apărare militară în Europa şi a crea premisele conflictului nuclear…

 

Pe un fond de tensiune internaţională extremă şi lipsa găsirii unor soluţii practice de dezafectare a crizei militare şi economice, americanii duc, via NATO, cantităţi de armament impresionante în Europa, pentru a muta conflictul din Orientul Mijlociu şi Nordul Africii, unde au distrus tot ce se putea, pe bătrânul continent, promiţând ca de obicei prosperitate celor ce se angrenează cu ei în acest potenţial şi devastator război.

În acelaşi timp, sistemul de sănătate american este „pe butuciˮ şi din ce în ce mai mulţi americani suferă de lipsa posibilităţii de a-şi procura medicamente sau de a beneficia de tratamente pentru diverse afecţiuni.

Sistemul de educaţie este şi el la pământ, la fel şi sistemul asigurărilor sociale, iar numărul copiilor care nu au posibilitatea să servească micul dejun în familiile americane a crescut exponenţial. Numărul celor care trăiesc pe cartele de alimente date de guvern, în mod restrictiv, este şi el la cea mai ridicată cotă istoric, de peste 49 de milioane de americani, iar elevii homeless sunt în număr de peste 1,3 milioane în acest moment în „prosperaˮ America… Ce ar mai fi de spus despre nemernicia liderilor americani şi dorinţa lor de a începe alte războaie devastatoare sub comanda lui Rothschild&Co?

Pentru cetăţenii străini care lucrează temporar în SUA, sistemul de sănătate american este un coşmar şi cei mai mulţi dintre ei se întorc în ţările lor pentru a fi trataţi, după ce au muncit pe rupte şi plătit taxe pentru cea mai „democratăˮ şi umană ţară a lumii, paradisul pentru care mai visează încă un anumit număr de români.

Când vine vorba de bătrâni, care au muncit în economia americană zeci de mii de ore fiecare, în condiţii de exploatare maximă, ei sunt lăsaţi fără medicamente şi tratamente medicale, datorită neacoperirii de către guvern a cheltuielilor pentru acestea.

Aceşti aşa zişi baby boomers, după cum în mod pervers sunt răsfăţaţi de autorităţile americane, trebuie să îşi ia banii economisiţi şi să plece în alte țări pentru tratamente, încurajând turismul medical american, care este de departe o ruşine de proporţii pentru „cea mai dezvoltată ţară a lumiiˮ. America este o ţară care pune pe primul plan construcţia de rachete, bombe, avioane militare şi alte echipamente militare, creând conflicte majore acolo unde interesele şacalilor americani din finanţe şi complexul militar industrial sunt în joc, dar în același timp nu are bani să cheltuiască pentru medicamentele şi tratamentele bătrânilor ieşiţi la pensie după o muncă titanică în economia americană.

Este un punct din care românii se pot inspira şi pot înţelege că rachetele instalate la Deveselu nu vor avea un impact pozitiv asupra lor şi sistemului medical sau educaţional din România, pentru că această cursă nebunească a americanilor pentru înarmare nu aduce decât sărăcie atât la ei în ţară cât şi în ţările unde ei îşi instalează echipamentele militare pentru a fi gata de atac… Împotriva cui? Împotriva unei țări aflate în vecinătatea României, şi anume Rusia.

Un număr enorm de mare de americani în preajma pensionării sau pensionari nu au asigurare medicală – aproximativ 17% dintre ei – iar celor mai mulţi dintre cei care au asigurare medicală nu le sunt asigurate o serie largă de servicii medicale.

Peste jumătate dintre tinerii americani îşi propun să părăsească „paradisul American” şi ţara realizării „American Dreamˮ-ului.

Oare „încingândˮ Europa, instalând armament la nebunie în toate ţările şi creând deja un conflict cu Rusia, americanii ajută în felul acesta sistemul lor medical sau educaţional, care sunt la pământ? Evident că nu, însă cel mai rău este că ţări paşnice ca România sunt atrase într-un conflict care nu este al lor şi din care efectiv nu pot câştiga nimic ci se pot autodistruge, sub privirile şi zâmbetele americanilor.

România nu are nevoie de şi mai multă sărăcie şi durere ci de linişte, de o viaţă decentă şi o relaţie bună cu vecinii. România nu are nevoie de şi mai multe datorii în urma unui război devastator pentru ţară şi nici de transformarea ţării în pustiu, lăsând milioane de români pe drumuri, doar pentru că americanii vor să îşi îndeplinească visul lor.

România are nevoie de investitori şi nu de a-i speria şi a-i face să plece din ţară sau a nu mai investi pe cei care încă sunt în România. Pe acest fundal de război creat de americani, niciun investitor şi niciun român cu bani nu va mai investi nici măcar într-un chioşc, iar locurile de muncă actuale din ţară vor dispărea.

Pentru ce? Pentru a face pe plac unei găşti conduse de Rothschild, care stă departe de conflict dar este la butoanele lui, care nu îşi trimite copiii pe front ci pe plajele însorite ale paradisurilor financiare, care nu se implică pentru zonele în care aduce moartea şi nici nu va oferi vreodată o viaţă decentă celor ce trăiesc în ţările cobai ale americanilor, ci doar suferinţă şi durere.

Merită România să se implice pentru aceşti oameni care îşi chinuie propriul popor, dar promit că vor oferi prosperitate altora?

România trebuie să redevină o ţară a păcii, fără forţe armate străine staţionate pe teritoriul ei şi fără ambiţii expansioniste generate de tratate şi acorduri militare pe care le conduc autoritar americanii. România nu are nevoie de baza de la Deveselu şi de nicio bază americană sau NATO pe teritoriul ei, ca de altfel de nicio bază militară din altă ţară…


Citiţi şi:

Noi dovezi şocante dar edificatoare că este iminent colapsul SUA

Imperialismul economic american în mişcare disperată prin intermediul TTIP

Americanii au ajuns să-și urască zdravăn guvernanții

 

yogaesoteric
30 iunie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More